AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 叛逆~
打印 上一主題 下一主題

收95LV UP EC/仙法 HKD 面交 要假老身   [複製鏈接]

EXP
52 點
大門五係昆狗.【詞語過濾】永就一定係
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
650 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 麻雀勳章 友誼之星勳章 發帖王勳章

潮吹鴨囝 等於 77賊 乂盜賊仔仔乂 昆狗1名 89幻 逆星雲 94幻一無陰謀一
佢期下全部昆反梨 昆狗1名
我問佢94幻可換? 我用藍船長1套+50+3陀螺+30+3天書+10敏介 換
比完藍船長+陀螺 佢比AC 冇比PW 跟住OFF 再上反 冇晒回應
此人昆狗1名 大家小心!!!!! 本人已被昆:( SO9SAD

對方電話如下:96628062!

主打遊戲
曙光
EXP
1723 點

在線勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 友誼之星勳章

報警吧

EXP
253 點
叛逆~ 發表於 2012-6-15 16:49
你串我? 我做全曙光有最多飛行同最多限量品個陣,你係邊?  個陣全SER得3個有50+3哈雷,其中一個係我

個陣我 ...

咁【詞語過濾】勁 洗【詞語過濾】收AC啊 ?
咁勁唔好【詞語過濾】收AC啦
仲有比多句你 無錢就唔好玩番
自己升啦 【詞語過濾】樣 唔【詞語過濾】唔化

EXP
109 點
收皮喇傻仔,我拎黎買潮牌好過喇, 我無錢~_~  笑9死人咩
拎住堆爛【詞語過濾】AC 當寶 .
曙光汁左,你咪得個【詞語過濾】字, 而我咪又係得淡笑...
講真GAME黎姐, 賣到咁高價,真係有人收? 你估曙光人氣仲係之前咁高?.. 用下腦好冇? 留番黎比自己打下飛機算喇

EXP
109 點
渣住堆現實無【詞語過濾】用的AC黎打飛機,  你條傻仔我認得你, 兩年前你都有放AC, 放到E家都仲係咁戇【詞語過濾】...

EXP
109 點
我係無你咁多時間, 又幫屋企人睇鋪又番學又要陪未婚妻, 我諗住平平地收番個AC番黎消耗下閒日D時間,順便自己打下飛機咁姐~~
你估個個好似你咁咩,哩係屋企日【詞語過濾】日溫住隻GAME,現實戇【詞語過濾】【詞語過濾】乜都冇,雖然我知你實會話有幫幫,使【詞語過濾】睇住隻GAME呀, 不過睇你個傻仔樣真人都唔方有本事得去邊

主打遊戲
曙光
EXP
1723 點

在線勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 友誼之星勳章

上樓【詞語過濾】少陣ok ? --

EXP
94 點
果個有未婚妻既厹  留返D$去做潮童啦

EXP
109 點
厹..笑料... 你咪亂咁用好唔好?...真係比你笑【詞語過濾】死...你條【詞語過濾】樣九成九係CD-ROM,  咩FORUM的CD ROOM 心照喇 @_@...
自膠,我表情【詞語過濾】左...