AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
打印 上一主題 下一主題

新雄大曬 !!! 叧送新雄大集團小小對話 [複製鏈接]

EXP
32 點
零零×° 發表於 2012-8-26 19:39
行得正企得正唔係比你ED
利用朋友AC 陷朋友於不義 POST人地團內說話既人講既
一D說服力都無

咁緊張做咩先 我冇話上門做9佢 咁快賣廣告?

拿拿拿
行得正企得正 我係指你地 我冇話係我 照你咁講姐係你應為你地唔係?
ok 咁我明白了
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
32 點
願仔xDD 發表於 2012-8-26 20:06
......

龍王對鞋咁靚既

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
360 點

瑪瑙石勳章 儲蓄勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 在線勳章 用戶勳章 紅寶石勳章

【魔獸龍王】 發表於 2012-8-26 22:15
咁緊張做咩先 我冇話上門做9佢 咁快賣廣告?

拿拿拿

拿拿拿..好似你緊張D 你講野愈黎愈一舊舊
又話龍王20幾歲又50歲
又話實上門 又話無話上門 唔洗咁緊張既 大把時間慢慢講 大把人食花生睇你出醜
利用朋友AC 陷朋友於不義 POST人地團內說話既野搞事 E樣就梗架啦
我係話你 其身不正講既野係無說服力 唔洗曲解我既意思
試問由一個本身其身不正既人話:『你行得正企得正怕咩?』
唔好意思 我就係怕你ED小人係到搞小動作 搞事.
好似今次咁上人AC 影圖搞事 Look like you

其實件事本身好簡單 你上人AC睇到野咪算
開個新AC POST上黎賣笑 比D花生友食花生.
誰是誰非你搵個第三者睇一次就知.

EXP
32 點
拿拿拿 幾廿歲人=廿幾歲?? 你d思想愈黎愈一忽忽
上門就一定要做7佢? 做第二樣就=唔去 ??  你個腦裝屎架?
我陷朋友於不義關你春事咩 我搵人再搵人地ac post 零零個腦裝屎都仲得
我其身不正? 咁你認唔認你地 行唔正企唔正先
我就係怕你ed 個腦裝屎又要幫人出頭果d係到拎尾彩

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
360 點

瑪瑙石勳章 儲蓄勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 在線勳章 用戶勳章 紅寶石勳章

唔洗咁緊張既 你睇下你 愈打愈粗魯 愈似你本性
你上網查上幾同廿係點解先. 你係自己第一頁話實送上門 第二頁就話無話上佢門
唔該你真係睇一次你打左D咩 先好繼續打字. 講野一舊舊 又前後矛盾

你其身不正係事實 唔洗拖去第二到以笑遮醜 帶過左就算.
係到自我中心當無事. 你覺得自己好威威 D花生友當你係傻仔咋

唔好以為跟我講野就得 跟得又唔岩又要出醜 係到娛已娛人
你睇返第一頁我為咩出聲先 我睇怕你講野一舊舊 唔用腦諗都唔記得

EXP
640 點
KISS=琪琪 =25仔囉..琪琪你人好賤格>3<

EXP
32 點
新雄真係專岀傻閪

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
360 點

個位aaa玩家 個post沉左咪由佢 比人地潛水
係要留返句比位 人地講句粗言穢語拎個彩
由佢沉啦

EXP
32 點
笑 =.= 自己團友講錯野 7左 都要放個尾刀 拎個尾彩

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
360 點

你個病都幾嚴重....
好似你咁用埋D新開既偽AC 我係唔知佢係邊個
唔好係咪都瀨落新雄到.. 人地笑你咋
都係個句 由佢沉啦