AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
打印 上一主題 下一主題

官方無心搞?係時候夠鐘公開漏洞~幫助童話執粒~   [複製鏈接]

主打遊戲
童話(月費版)
EXP
486 點
俾人起底有2個方法..

1. 不小心保護個人資料
2. 被身邊人出賣

何況俾人起底其實冇咩問題
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
25 點
傳說中的風雲 發表於 2013-2-18 11:26
偉大既GM,真係等了好幾年
比個日期大家,幾多月都好
你比個月份算啦

愛之深, 恨之切.

傳說中的風雲  心聲!自問愛童之心簡直係.........唉:(  發表於 2013-2-18 20:41:59

EXP
310 點
GentlemanBeard 發表於 2013-2-18 10:16
有很多事項在跟進了,沒必要把您最喜愛的童話搞垮吧?

本來一開服那麼多人,現在很多入點後也不完了,
是誰把童話搞挎??? 你還好意思說話

跟進跟進跟進,跟進甚麼??跟進下次出甚麼包或是出甚麼虛寶??

外掛又不捉,有人掛到遲早80等也沒事,你說你跟進屁唷?

六級天王會員

離去的紳士

EXP
2543 點
kingarthas 發表於 2013-2-18 18:20
本來一開服那麼多人,現在很多入點後也不完了,
是誰把童話搞挎??? 你還好意思說話

有些事項處理好了,我不一定即時公開。有些事暫時解決不了的,我有作一個簡單的列表。

很多事不能一時三刻去解釋。但我是有在跟進的,請稍作忍耐。

EXP
25 點
讚同!!

我地一班真正想玩的玩家,係唔會理有無外掛,
當然無外掛係最好,但想完全清除是不可能的,
除非原廠方面把遊戲上的所有問題都解決,否則,外掛只會依然存在,
希望這問題能早日解決

EXP
310 點
GentlemanBeard 發表於 2013-2-18 18:32
有些事項處理好了,我不一定即時公開。有些事暫時解決不了的,我有作一個簡單的列表。

很多事不能一時三 ...

當初係邊個話開服前有測試過伺服??
由開服到收費到現在也說調整,到現在可因還是那麼少,
我們付月費玩免費SER設定都算了。。。仲要而定變埋幣商洗錢天下??

你講你處理了甚麼事項?出包?提醒外掛小心別被捉還是和幣商一起洗可因,55分帳???

你地根本冇心改可因啦?? 新包入面可因仲要變埋虛寶??
外掛不用提。。一堆外掛練投,賣ACC,賺幾多,??

新年快樂WO,GM,賺唔少,好好呀~

主打遊戲
童話
EXP
282 點
GentlemanBeard 發表於 2013-2-18 18:32

還是沒有確實時間,像普選一樣?

EXP
209 點
其實我睇得出 樓主係一個好愛童話既人
如果佢有心想整死童話 佢就唔洗PLAN禁多時間表出黎 大可以即刻post出黎
到時大把外掛狗都用 咁童話真係就咁玩完
我亦都知到gentlemenbeard唔一定有時間 亦都未必知道幾時可以解決呢個問題
但係我相信樓主既出發點係啱 只係方法偏激少少
冰封三尺非一日之寒,唔係話解決就可以即時解決
你可以話已經比左好多時間gm 依家都未解決倒好多外掛狗例如staxxx(唔記得點串)
或者好多post左出黎既外掛
如果真係要退童既話 我都阻止唔倒你 因為我都明眼白白睇住人用外掛自己阻止唔倒既心情係點
但係我到目前為止都堅持唔退童 因為我真係好鐘意童話呢隻game.我好想親眼睇住alta親手搞番起佢.

EXP
96 點
風雲兄,大家都係同期玩家
何必因愛成恨

做GM有好多保密條文要守
就算知,都唔可以講,只好上頭話可以公開先公開得
就算只係一隻遊戲

外掛問題,無可否認係比人搵黑錢
好野人頭幾位既,相信已經賣左幾皮野童錢
你有心要搵呢啲錢,其實唔難
但你我都唔會去沾手
因為我地唔係呢種人

傳說中的風雲  鬼咩,你聽太多官腔說話,邊得黎咁神秘?嚇鬼咩,btw我好尊重同期玩家  發表於 2013-2-19 00:12:36

EXP
816 點

我咁睇啦 其實E+情況同談戀愛一樣

你明知有女仔鍾意你 你又對人地有好感 而你暗地裡對一個女仔(玩家)好 但佢唔知

個女仔仲會覺得 點解你唔做D野出黎

郎情妾意 可能大家既關係其實只係差你果一步

久而久之 個女仔會失去耐性或者會對你有誤會 關係就自然變差 甚至冇朋友做

點解「鍾意」又唔講呢 我都明白好多野都身不由己 可能你唔講係上頭落既命令

人生在世 應該敢愛敢恨 鍾意人咪講 講左唔一定有機會 但唔講就一定冇機會

「我係鍾意你 吹咩 可能你唔會接受我 但我只係想你知我點諗」

可能又有人話我離題或者話我唔明樓主點解要HI

傳說中的風雲  good,精神不足都好易get唔到內容  發表於 2013-2-19 00:14:32

EXP
1336 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 友誼之星勳章

哈 講game講到談戀愛 你係得既
xd

EXP
470 點
講到尾,都係未整好個月費版本就開個ser比人出黎玩而起,咁趕住出做咩﹖世界末日拿﹖而加真係自討苦吃,整好先出就無事囉,我地又玩得開心,童話官方又唔洗比人鬧,依家有咩好呢﹖其實童話官方呃左我地交月費,你地搵得安唔安樂架﹖

題外話︰今朝又見到有人用綠夫村個任刷錢,係唔係外掛我就唔知喇,真係有d想官方整好晒個ser先再開番

EXP
37 點

有一班動亂既人上街搶野,然後你向政府講:你再搞唔掂呢班暴民,我就拎把機關槍上街亂殺所有平民,反正個國家搞唔掂,我不如趁早搞死個國家佢?

如果個政府係廢到搞唔掂呢班暴民,你真心想你國家好,假如你無能力搞掂班暴民,當然唔係你責任,但點解仲要做得殘暴過佢地?

你可以日日插ALTA,但唔應該影響到本身玩家既市場動向

你真係想影響到佢,不如你搞佢EMAIL SERVER? 搞佢其他野? 搞佢FORUM?  你咁搞係搞到ALTA定係班玩家?

傳說中的風雲  補充:搞佢ser、forum?你想害我不義都唔洗咁直接!?不如我傳授最原始既ddos大法比你,由閣下親自操刀去好唔好?保證成功絕不收費!倒貼你都仲得.  發表於 2013-2-19 00:16:23
傳說中的風雲  朋友,比喻唔係咁用架!你中文拎幾多分架?  發表於 2013-2-19 00:11:17

主打遊戲
童話
EXP
282 點
小雯 發表於 2013-2-18 22:50
講到尾,都係未整好個月費版本就開個ser比人出黎玩而起,咁趕住出做咩﹖世界末日拿﹖而加真係自討苦吃,整 ...

慘,有少少電腦知識都識得用工具慢慢刷錢

EXP
310 點
ngon 發表於 2013-2-18 23:04
有一班動亂既人上街搶野,然後你向政府講:你再搞唔掂呢班暴民,我就拎把機關槍上街亂殺所有平民,反正個國 ...

唔好係度扮晒野抽水WO?
官方遊戲做得不好,有漏洞,玩家公布, 係玩家既錯?
有BUG一直都唔改, 其身不正, 又係玩家既錯?

E個GM仲要講到自己由頭到尾做得好好咁, 好笑囉,
一開始仲話自己在測試伺服器, 然後先開放???????????

到底係收左幣商錢, 定本來就係幣商,?? 真係賺唔少WO

仲要有一大堆打手幫他說話,一次又一次,
由開服幫他講好說話,講到而家, 就黎一個月啦

無論E度仲改唔改, 你錢又收左, 唔改都冇蝕, 我們充值左既玩家, 做晒水魚囉

次次話調整, 忍耐,當我們細佬呀,拖完一次又呃一次, 呃完一次又拖一次
好好玩WO

主打遊戲
童話(免費版)
EXP
718 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 在線勳章 用戶勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 友誼之星勳章 瑪瑙石勳章

GM其實呢隻Game個市場未消失嫁(本來),
如果妳上面o個o的人做得好好睇睇,
妳地出個Product都大把人買啦,
妳睇下首頁,我地呢隻game可以泊得住其他人嫁,
其實依家呢個市場變左青少年係正常,
因為大家都係未夠十歲就開始玩嫁嘛,
所以如果呢隻game可以是是正正,
再加多少少地o既推廣,
我相信新血舊血都有機會浪子回頭啦,
我地世界各地o既人其實都有得玩童話,
妳地上面如果做好呢單野,
收獲其實可以好大。
童話係一隻好有魅力o既online,
我都唔想佢消失,
GM,俾o的力水,妳想搵人幫手o既話,
呢到o既人都會即到!

主打遊戲
童話
EXP
282 點
ngon 發表於 2013-2-18 23:04
有一班動亂既人上街搶野,然後你向政府講:你再搞唔掂呢班暴民,我就拎把機關槍上街亂殺所有平民,反正個國 ...

朋友,比喻唔係咁用架!你中文拎幾多分架?

主打遊戲
童話
EXP
282 點
kingarthas 發表於 2013-2-18 23:27
唔好係度扮晒野抽水WO?
官方遊戲做得不好,有漏洞,玩家公布, 係玩家既錯?
有BUG一直都唔改, 其身不正, 又 ...

據本人粗糙估計
是次改版所花費既資金
係絕對唔會超過一千蚊
當中值錢既就係個idea、同埋改設定個幾分鐘...
最貴係個官網看起來花唔小心機
最少官網花既時間比遊戲多...

EXP
1356 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 瑪瑙石勳章 用戶勳章 發帖王勳章 紅寶石勳章

~唔好拎個copy出黎派住ar~我賣曬D野先ar!!!

EXP
42 點
依個POST好似好有火藥味