AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: ben6537
打印 上一主題 下一主題

吾想改新版;想改返原版簽名版 [複製鏈接]

EXP
22 點

以前用CALL機JA,邊有而家既i-Phone, 世界日日在變,在轉.接受現實啦

1) 我唔係HKD, 更新前後都好少用點卡玩
2) 我同老婆玩左隻GAME一年, 2級翼都係80LV後先做1000環任鏈... 對更新後做400環無意見 (世界會變, 正常)
3) 好多人提及HKD 玩家,但無提陣任+修既好處 .所以HKD玩家陣任0功績.一樣玩唔勁隻AC
4) 改左版後, 其實減少左好多玩家俾人坤點卡/物品, 掛市集SET錯價既情情況
5) 物品市場價格更公平 - 好似真實股票市場咁, 有上有落, 視供求而定. 起碼你唔會賣平左或買貴左(係交易果一刻).
6) 物品流通量- 你可以賣出你之前賣唔出既野同買到你之前買唔到既野(例如 指定既80裝, 100鐵等..極難用GAME錢買到)
7)改版後每日只可用抵金買3粒聰果升修...- 呢點係我最唔滿意既..
   改版前可每日買10粒(無記錯既話) ;更版前修練等級俾LV限死左. 變相對改版前LV越高既玩家係有好處...
8) 副本 LV限制-  第2點我最唔滿意既... 迫住升LV先可以進入打某D副本. 好處係再無能量值局限. 變相可以更彈性咁打副本 (1日打10場都得).
9) 掛賣神武幣- 1M 神武約等於100M GAME錢, 寄賣果到局限左掛出既買賣價..有少少問題.. 最少要掛賣11M神武. GAME錢收就350M左右.. 匯率唔多對稱... 其實1寄賣應該等於約8M神武幣的...

總結改版後. 個人認為好處多過唔好處, 以前用CALL機JA,邊有而家既i-Phone, 世界日日在變,在轉.接受現實啦
PS:      好少上來, 唔洗回. 新年進步!!
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
1 點
支持改番舊板

EXP
43 點
240215(清嵐)
廢人一個,只覺得真係好lag

EXP
133 點
支持改番舊板;]
201605 南ser
by HaRRisoN╠軒