AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 曳小膠o3o
打印 上一主題 下一主題

```故仔.膠膠甜甜奏奏聯作-心語星愿`旦愿我們心裡的語言;星星會聽見(: [複製鏈接]

五級富豪會員

孤陽流光溺清明

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1497 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章

衰甜好心你就爛下尾;@`
咁好收尾點作;@;@;@;@`
大肥婆小淫滴
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

EXP
58 點
:bigcry: ;唔洗跟我的;!

SupEr4*3*

愛只有簡單筆畫;卻比想像複雜

EXP
127 點

真糸好好好愛啊GEM;
吾糸講笑-3-;

我的秘密堅糸勁好聽-v-;!!!!!!!!!

第6集;->

姐妹吹完水之後;
[鈴,鈴,鈴,鈴,鈴]放學=]

放左學之後;

糕糕同偉去左挽;車又話吾中意人囉;!

糖糖就陪糖去睇戲;車又話要咩拒囉;!

荳&懧;成班都有異性冇人性T__T;

膠&奏&甜;咪糸囉#89;!

冇啦啦有個人話;荳姐..賞面同我去食晚飯嗎;?

荳;你乜水;

幫;我叫幫啊:->我咩左你好耐:s

荳;夠勇,我中意>v<(跟拒走左-口-;)

懧;哇;!

膠&奏&甜;做咩-0-

懧;你邊Q個,,做咩拖住我隻手@@

天;你好啊懧懧..我叫天啊;-)我想同你去睇星星談情-v-;

懧;下......>///<;

天;走啦xD(拉左我懧懧走#89)

甜;啊~~~~~~~~

膠&奏;下;?-0-

甜;我個海海啊>v<;!

膠&奏;花痴@口@;

海;你叫我啊;?

膠&奏;咁都聽到-0-

甜;糸啊糸啊-v-

海;做咩;?

甜;尼盒朱古力比你嫁xD;!

海;哈xD黎啊同我去冒險樂園挽啊-v-

甜;好哇-vvvvvvvvv-;!

奏;冒險樂園-口-;呃細路咩;?#89

膠;吾洗講啦,,走哂啦-3-;!

膠;番去做生意仲好-_-;

奏;咁又糸xD;

番到去;

膠;哇,家姐,D貝殼好令啊;

奏;哈哈..我汁左成日先汁到尼塊壹模壹樣既貝殼炸-v-;

膠;有咩意思-口-;

之後奏奏就解釋左壹大輪-0-;

膠;啊..我終於明啦B-)

奏;蠢#89

膠;/___\;

奏;做野啦蠢;!

膠;糸v3v;

待續...

失望

太勇敢的愛情為你流血的心愛像泡沫沈入海底`

EXP
58 點
:em800_16: 搶一;好好笑;;;!!!!!!!!

SupEr4*3*

EXP
127 點
原帖由 曳小甜o3o 於 2011-1-20 15:54 發表
:em800_16: 搶一;好好笑;;;!!!!!!!!

哇哈哈哈哈;->
失望

五級富豪會員

孤陽流光溺清明

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1497 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章

;-> 搶2``!
大肥婆小淫滴

五級富豪會員

孤陽流光溺清明

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1497 點

第七集;貝殼之旅;`<:`  (死甜甜死膠膠記住同我寫-集-數!)`
跟住膠膠就派左貓仔隊去搵擁有另外一個貝殼既人v3v;!
[膠]`-[]-;搵到未啊?`
[貓]`搵到啦;喵 $:`
[膠]`咁個條友係邊個呀-[]-;!
[貓]`係個呀伯;喵 $:`
[膠]`下-_-;!?
[喵]`個仔(>^ω^<)喵''
[膠]`米玩我啦啦啦啦啦''快d同我查埋佢地住響邊A_a`
[喵]`係既;喵>v<` (走左)`
[奏]`點呀v3v;蠢`
[膠]`我系膠啊/口\;!
[奏]`又蠢又膠v3v`
[膠]`嗚..
[奏]`好好好._.;錫番(k)`
[膠]`嘻>v<'' 係一個呀伯..
[奏]`-[]-;!
[膠]`個仔0v0`
[奏]`嚇得我..我先唔要成世同個呀伯一齊..`:S
第2日;)`
7姊妹請晒事假;`
陪奏奏去搵條仔*3*;!
[糖]`呃呃~好凍呀#10重要行黎行去;!
[甜]`都唔知乜人黎.. 住咁偏僻既地方\33/!`
[奏]`靜1陣啦;]`
[甜]`呃..好的`#96
終於搵到間小屋;D`
[荳]`我地就係膠膠地入去;會比人話系賊.我地係到紮個營;認識下佢地先0v0`
[糖]`e.好提議;
[懧]`個邊好多生果;我摘黎食;
[奏]`好的;)`
跟住係6姊妹整營個陣;
奏去左間屋到偷窺;`
見到個呀伯.;
奏考1考門-v-;
[呀伯]`乜事呀??
[奏]`請問呀伯._.`你係米有個仔架?`
[呀伯]`哈!係呀!
[奏]`佢係邊?`
[呀伯]`佢出左去汁貝殼l0r`
[奏]`汁貝殼?`
[呀伯]`係呀;佢醉中意汁貝殼o3o`
[奏]`咁佢有冇汁過1個好神奇既貝殼?`
[呀伯]`個個貝殼都好神奇架b0r~`
[奏]`點解咁講;?
[呀伯]`我地呢間屋;行五步跟住轉彎再直行二十步就見到個海灘;
[呀伯]`你去到就知幾神奇._.`!
[奏]`thz呀伯''
到左個海灘; -0-
奏是但拎起一隻貝殼;都似足佢之前汁個隻咁令;
跟住重睇到好多腳印;應該就系另一個貝殼個個少年岩岩走左.` ;-o`
唉(!)` 奏1番到去;就見到懧懧攤左係地下;
個身體起晒紅班(!)` -0-
[奏]`喂;姊妹姊妹;懧出左事呀!`
跟住d姊妹個個黎晒睇;但幫唔到手..`
無啦啦有個少年仔出現;!
佢除低左書包;跟住喂左小小水比懧飲;`
懧就醒左#64;!
懧1望;原來係個令仔>///<`
心唸;唔得;( 我有天~~!!
奏望1望佢書包;多貝殼多到..`
就知道佢係個個..汁到另一個貝殼既人<;`
[荳]`我請1個月假啦;
[糖]`狼死到你:S`
[荳]`哈v3v`天色已夜;訓教lUr`'
[少年]`呢到天黑姐係岩岩日頭;你訓得著話你叻''
[奏]`你叫乜名?_?`
[少年]`梁隧旭;` =]
[奏]`我叫源嗶奏;)`
[旭]`嗯.` 掰掰;D`(走左)`
[奏]`令仔>///<

待xppppppppppppppppppppppppppppp`

大肥婆小淫滴

EXP
44 點
c0mc0m;
你地作到我甘咖/v\
想哭的時候,就好好抬起頭來看著天空。

EXP
127 點
哈哈哈;D
c0m;`
失望

EXP
58 點
集;呷唶.?
[偉]t^t做咩萱萱唔番;
[糖]我的寶唄糖/^\'
[海]你地好白痴-.-;
[翼]好過你同個個咩甜儿去邊到玩#98
[常]荳荳呀;!
[天]懧懧豬v3v;!
[翼]你地咁多個係到溝女-.-;!
[洋]戈d既野;唔要仲好-3-我地溝女*3*;;
[偉]你死心啦;我只係愛萱萱嫁;#105
[洋]咁糖糖.翼翼.海海/.天天.同常常.?
[糖]你死開啦;我係糖糖嫁;!
[翼]你嗶啦;我去搵米小美#1';!
[海]無理由;0n.9甜做咩唔番;
[常]荳荳荳荳#21'1
[天]懧懧懧baby;!y0我要啜你;1
[洋]咁我去算啦;掰掰!
[膠]痴心的花痴;!
[甜]旭旭旭旭旭旭旭旭旭旭#21;1
[奏]耶耶耶耶;1
[荳]嘩嘩嘩嘩嘩嘩#21'!
[奏]你地一定掛住你地條仔@v@;1
[膠]恰我地冇仔;
[甜]我冇仔-.-;
[懧]我都係-3;
[萱]你的海>?
[荳]你的天.?
[甜]我地冇野嫁.只係白痴;
[懧]冇野囉;1
[奏]講大話;1
[膠]你都有旭我一個都冇v3v;!
[懧]米小翼同西索洋囉;!
[膠]嘔囉-.-;
[奏]#98米小翼ok既;
[甜]小心西索洋姦左你#98

SupEr4*3*

EXP
127 點

壞人好好聽啊-v-;!!!

.

第9集*3*;!

[甜蜜的愛情;會否就是以后悲傷的根源?!;]

.

當成班姐妹糸度吹緊水既時候;`
旭行左過黎找奏;
之后..

旭;你糸咪叫奏啊;?
奏;恩恩:$

旭;聽啊爸講,,你糸專程黎找我嫁w0;

奏;啊..糸丫;!我想問你糸咪都有尼個貝殼啊;?:$

旭;依..尼個咪糸...啊;糸啊我有尼個貝殼既另壹面個個;

奏;真糸嫁#31

旭;拿..我日日都帶住拒嫁;因為我聽過個個浪漫既傳說(:

奏;糸咩#31我都糸聽左尼個傳說先尼找...#21;!

旭;其實望到你戈壹眼開始;
旭;我對你已經....
旭;吾知你肯吾肯做我女朋友尼;?#21

奏;恩#31#20;!!!!!!

---第2天---

偉;糕糕(k)

糕;傻佬xD;!
天;老婆#44

懧;老公#44

糖(男);啜;!

糖;(k)

幫;荳荳荳荳荳荳荳:D

荳;幫幫幫幫幫幫幫:D

海;嘿,我粒甜心(k)

甜;yo;$!!!

鈴~鈴~鈴~

老師;各位同學..今日有個校生;拒叫...

奏;旭#31

旭;奏#31

奏;哈哈哈;D

旭;傻豬(k)

老師;咳咳咳...旭同學就坐去奏同學格黎啦:)

奏;miss我錫哂你;!

老師;..@@#10(受寵若驚)

---落堂后---

膠;zzzzzzzzzzzzzzz

翼;哇-,-仲可以訓緊-.-

翼;喂...起身啦-,-

膠;咩料啊你,我眼訓啊#89;!

翼;叫你起就起啦;

膠;點解啊-_-眼訓囉-.-;!zzzzz

翼;我咩你咪想叫你起身囉=3=

膠;咩啊-____-;`

甜;膠膠吾好訓,吾好理拒啦;D

甜;我地去挽lu~~

膠;-___-V眼訓-3-;

甜;去啦..(拉走左膠)

翼;......妖-口-;!!!

甜;去挽lu,,哈哈哈哈哈#39

待續...

失望

五級富豪會員

孤陽流光溺清明

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1497 點

-v-`     0ne;D!?
大肥婆小淫滴

EXP
127 點
原帖由 帥小餅v3v 於 2011-1-23 10:37 發表
-v-`     0ne;D!?

YO(:
愛死餅餅yo:$:$
失望

五級富豪會員

孤陽流光溺清明

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1497 點

第10集; [若1切再次重新開始;你所選擇的也會是我麼;?]

甜就去左玩啦-_-;
原來拒地去左擇衫衫;$
[甜]`快新年啦*v*; 奏奏話要搞個舞會;$`
[膠]`所以你就黎擇衫-v-;?
[甜]`係呀;$`我想靚1次比我海海豬睇;$`
[膠]`w0w;w0w;$恩愛;
[甜]`而且;$`可能海拒想同我求婚;$`
[膠]`e -0-`?!
[甜]`我地都快高中畢業啦;$`!
[膠]`又係;你點知既;?
[甜]`我見拒之前系介指店個到啊;`重係隻介指到叫店員刻左一個字>///<`
[甜]`呢個字一定係個''甜''字啦;$;$`
[膠]`你小心d先好`(:
[甜]`我海海不嬲都咁錫我架喇`(: ,, 驚乜.
[膠]`海話唔定係向另1個女人求婚v_v;
[甜]`米離間我地好w0w,, #27 再見;! #25
[膠]`唉.. 我睇海都唔係咩野善男信女..唔想你受傷害炸..`
[甜]`得喇得喇;`我大個喇;`自己既野自己識^_^。
[膠]`好好好;`唔講拉;`擇衫擇衫;` ;-)
-     ;;  話咁快到左個舞會;$`
[膠]`e;米小翼你做乜跟住我著衫v3v;?
[翼]`無囉v0v`
[膠]`我先唔要同你著情侶裝-__-;
[翼]`咁你想同邊個著啊?v?;!
[膠]`um..  `v_v;!
[翼]`無既話就是但啦;$` 反正我又冇拍擋;!
[膠]`嗯v3v;你唔好誤會w0w;我只係陪你跳舞;)`
[翼]`唔洗怕羞w0w;$
[膠]`反抬v0v;!
[翼]`#1`
[膠]`v3v`;
==================================
[奏]`小旭a3a;
[旭]`小奏<3`
拒地兩個都整左個用個個神奇貝殼整既頸鏈;
s0恩愛<3`
==================================
[懧]`天天;( 唔好意思個次提都無提就同奏去左旅行啊;
[天]`你都係幫佢搵真命天子姐;) 我唔怪你;BB`
[懧]`野;$ 愛人>///< ;!
跟住其他姊妹都係到跳得好開心;!
又食又跳v3v;! 同d仔勁恩愛<3`
唯獨甜甜-__-;` 竟然搵唔到海v3v;`
[甜]`可能海去左廁所;搵下先;`
跟住到左男廁v_v;`甜真係係一個廁格聽到海把聲v_v;
但係;`
[海]`BB;我愛你;<3`
跟住一把女聲;
[女]`我好愛你;你幾時先同個甜甜講我地既事啊v___v;
[海]`吊v3v`佢好煩啊;乜都煩住;到時機我會講架喇;`
[女]`我地咁樣玩地下情;我好五開心;(`
[海]`唔好講咁多傷心野喇;你放心啦;我永遠只屬你;`
甜係另一個廁格爬高望過去;`
見到海同B班個位小芬打緊茄輪;`重摸身摸世v__v;`
甜甜立即成個心dnow左落去;`
但佢重唸[呀海玩佢炸姐<3`條女咁豬<3`]
拒唸唸下滴左幾滴眼淚出黎;`
滴左去呀海個頭到;!`
甜甜驚比人發現;想立即出番去;`
點知一扇低;甜甜扑左街;!`
右腳差左落馬桶到;''卡''1聲條骨斷左-_-;!
奏見到;o` 立即報警;`
而海聽到佢地既聲音;` 就係廁格到同條女死唔出黎v3v;!(驚d姊妹察覺到)`
甜就係救護車到係咁喊;`乜都唔肯講;`!

[待]`v3v`

大肥婆小淫滴

EXP
127 點
甜甜好慘v3v;!
條扑街咁恰我甜甜:@:@
我砍拒媽媽西#105:@
失望

EXP
170 點
期待;-*
您地d文好正;o
`夲秂已死,茹遇丄线,純屬見鬼;!
                                  By糖:D

EXP
58 點
:'(  我很傻v3v;!

SupEr4*3*

EXP
127 點
原帖由 曳小甜o3o 於 2011-1-23 21:05 發表
:'(  我很傻v3v;!

不不不;
在我心目中是最叻叻的乖寶寶(k):-*
失望

五級富豪會員

孤陽流光溺清明

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1497 點

c0mment le;(`
大肥婆小淫滴

EXP
58 點
十一集;[傷心的事.你可去知;!]
[翼]我地去跳loR;!
[膠]得得得-.-;!
[翼]我跳舞.你會怕嫁喔;!
[膠]試下囉-3-;;@!
[翼]看看吧;!<3
音樂一開的時候'!
很多人跳得好好;!
[翼]你也很好*3*
[膠]唔洗你講我都知-3-;!
[翼]好大哂;?
[膠]係丫,吹牙-3-;?
突然停了電@v@;!
[膠]好黑牙V3V:!
[翼]我黎保護你>////<;
[膠]好牙>/////<'
[翼]小心D呀>///<;
[膠]嗯>///<
但膠唔小心踩到翼;
整到兩個一齊跌倒落街;
仲唔小心鍚左嘴嘴;
突然;
燈又開番了'
好多人見到米小翼同膠膠嘴嘴;
D人就唔阻住佢地;;
[翼]係啦;唔好再錫;我想問你野;@V@;1
[膠]想問咩;v3v;
[翼]你第一既初吻;1?
[膠]係-3-;;
[翼]其實/我...想你....>///<
[膠]講啦-.-;;
[翼]我想你做me的女朋友;
[膠].....嗯;好牙;>/////////<
[翼]咁我地再熱吻>///////<
[膠]好>////////////<;1

唔睇佢地啦>//////////////////////<佢地嘴嘴緊;
[甜]唔係牙;唔好理啦v3v;
[奏]咁我番去先;@v@;!
[甜]掰掰/^\;
[懧]唔通..甜見到佢地一齊;就一扇低;扑左街.?'
[糖](男)甜甜好慘v3v;!
[荳]條扑街.係邊.我要搵佢#105'
[幫]岩岩奏你邊到睇到佢地;1
[奏]男廁;!.3.
[旭]奏奏牙;1不如我地去睇睇@v@;!
[偉]個海仲話好中意甜甜;.0.
[糕]個扑街整到我甜妹咁.我要殺死佢#105;
到男廁;
[海]芬芬呀;我地唔好出聲;
[芬]當然#21;!
奏奏佢地入左黎;
[奏]扑街海同我出黎;
[幫]芬芬同我出黎;.v.;
[芬]耶;幫幫少我黎啦.
[懧]............
[荳]耶;海海出黎;
[海]-.-;;
芬因為幫;叫佢.佢出左黎;
[幫]做咩同佢咁玩甜.
[芬]我收人錢緊係玩甜啦;!
[奏]邊個.?
[芬]好似叫凌子俊;
[懧]係佢.......甜甜個;
[荳]凌子俊/?個扑街?
[糖]條扑街做咩叫你玩甜.;
[旭]佢係邊個@c@;!
[天]係囉係囉;