AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: iamahtung
打印 上一主題 下一主題

反傷真係咁惡咩? [複製鏈接]

EXP
758 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 在線勳章 發帖王勳章 瑪瑙石勳章

propropro1 發表於 2012-2-6 20:09
屈得一時屈唔到一世啊
你屈過你就知足啦
比人屈返一會不可以?

「屈得一時屈唔到一世啊
你屈過你就知足啦」
向來最屈既都唔係陰陽補
一開頭係刺客屈先, 6秒驚魂, 未有血符, 陰陽當時既血更係比刺客少
刺客裝係hp,mp均等, 武裝係hp多於mp, 法裝係武裝既相反
從來都未由陰陽補屈過
到有武尊了, 有3連了, 個個走去開武尊
d人見招驚魂最盡係去到65, 就個個都唔學
有技唔學, 絕對係刺客自己既損失
陰陽, 講真, 向來都無乜點屈過
我地最盡都係第2,3, 係最盡, 可能結果只係3,4,5
「比人屈返一會不可以?」
武尊3連出果陣, 無嘈
雲狩能秒人了, 無嘈
到個個都平衡了, 屈得返陰陽轉頭了, 大家都無嘈了
然後反傷減了.
「人地唔講可能因為人家想不到」
人地諗唔到係人地既問題, 唔好將呢堆野係平衡之後再放返係我地陰陽到
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
235 點
iamahtung 發表於 2012-2-6 21:35
「你講到10個只有3個不到拿到先手
咁仲唔係輸?
你70%拿到同30% 拿到
反正之後都有+血野,血量好易+++++了
陰陽補我認為沒有什麼利...
講到反傷
佢有反傷符文術法25%
你打佢沒反傷了^^
打手陰陽打右打唔到真的有問題了....
打陰陽沒咁怕音速
但怕霸星了
補陰陽就不太怕ba星了
沒有最強的陰陽
個人認為
+5+10真的好睇時間
其實請把他當成全+10了
反正有排先65了
陰陽打手打不痛好奇怪了...... ==
我用轉精暴風同冰錐打下去馬上ot
連公會的塔王都塔唔實....
而換上音速的打手都不太坦到
暈1野就ot
但好快就ot
可以正明
其實音速係陰陽最怕的地方
一下秒反唔到
咩野都唔洗講......
如果佢連唔到,佢就係屎了
戰場一個陰陽的定位是補/打/打補
其他不是你做到的....
你點都要靠隊友
隊友可以幫你暈下佢

EXP
1027 點

瑪瑙石勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 用戶勳章

陰陽我兩隻都係剛剛過50,未到頂,裝未齊
配點學技上裝既文章就睇過下啦,心得就冇乜
可能我唔熟識點操作啦,無論係戰場,同陰陽FD 1P1 ,搶先手既機會都係一半一半
又或者係我用緊既真係平民到好平民既+5副本裝,剛剛貼住9000血
減反傷寵我就未合到,有次同隻一樣係全身+5既神巫打,俾佢反死左
當我用緊+8拳紫拳既同時佢都只係用緊+5橙武,果次仲要係我搶到先手~_~...
我見到你都有提過武尊金裝會多好多血
裝我就未打到,正如你都話,個個都升武尊,係街搵組都難,我D FD又齊紫裝唔打金裝
如果多果二千幾血,我諗就算有反傷都唔會反得死人
反傷,寵物既融合技我就唔記得幾時出,不過配埋符文,就算減左30%反傷,都仲有80%係度
有加有減,我又唔覺得有好大問題

題外話:
力士一般比武者多血多防,又可開BUFF
刺客,成日都係佢打到我我打唔到佢(大概又係因我唔識打)
射手如果一對一,我贏既次數又真係高D

以上都只係我既個人感受,我冇諗住要說服邊個,更加冇諗住要改變甚麼人的想法
可能我講既全部都係錯
我自問只係一個好平凡既玩家,想既只係開開心心咁遊戲,唔係果D成日諗住點樣變強既人
亦都唔會因為出左減反傷呢樣野而覺得好開心或者好煩惱

同埋你可唔可以一開口就問人玩熟了沒有?我敢講晴空入面高手大有人在,而你呢句說話係相當之目中無人
應該咁講,我都睇得出樓主(同埋以上幾過留過言既玩家)係偏向理性討論既人
不過敬請大家字裡行間都注意唔好太過激動
討論區既罵戰我都經歷得多(係經歷得多而唔係見得多...)
本身爭吵既起由好多時就可以由一D細微既位問始避免
大家玩遊戲,又何苦搞到大家唔開心?
(SORRY咁多位,我已大量離題~_~)

EXP
758 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 在線勳章 發帖王勳章 瑪瑙石勳章

propropro1 發表於 2012-2-6 22:20
反正之後都有+血野,血量好易+++++了
陰陽補我認為沒有什麼利...
講到反傷

「打手陰陽打右打唔到真的有問題了....
打陰陽沒咁怕音速」
你由武尊玩陰陽, 還記得武尊暈幾多秒嗎????
打手陰絕對比陰陽補慘
以神巫同御靈為例
御靈再生有20%被攻擊時解負面, 有一定機會會解暈
基本上解到既機會係1半1半, 3連過後有機會可以補血
然而神巫沒有這項專精
一但搶唔到先手, 打後兩三秒都要純挨打
「陰陽打手打不痛好奇怪了...... ==
我用轉精暴風同冰錐打下去馬上ot
連公會的塔王都塔唔實....」
我從來無話打手陰打人唔痛wo, 我係補c定住d武尊塔王打都打佢地一半血啦
問題係有無出手機會咁解之嘛
你有幾可見到打手陰(一般而言7千血, +10約莫8千至8千5)可以挨到3秒比武尊任打?
「戰場一個陰陽的定位是補/打/打補
其他不是你做到的....
你點都要靠隊友
隊友可以幫你暈下佢」
我笑, 戰場, 呢方面, 上好幾層已經講完咁制
遠攻既又話lag到死, 一向都係靠近攻開路
近攻既又話, 戰場不嬲遠攻係主力, 近攻只係負責死, 衝都衝唔到上前
咁, 無隊友靠既時侯點? 唔係戰場既時侯點?
「其實音速係陰陽最怕的地方
一下秒反唔到
咩野都唔洗講......
如果佢連唔到,佢就係屎了」
你意思係, 佢連到, 你就屎了?
你大可以試十場, 睇下佢連到既機會止唔止75%
咁d搶唔到先手既陰陽係唔係要90%秒屎你先覺得好平衡?

EXP
758 點

呀FunG 發表於 2012-2-7 02:30
陰陽我兩隻都係剛剛過50,未到頂,裝未齊
配點學技上裝既文章就睇過下啦,心得就冇乜
可能我唔熟識點操作啦,無 ...

「我見到你都有提過武尊金裝會多好多血
裝我就未打到,正如你都話,個個都升武尊,係街搵組都難,我D FD又齊紫裝唔打金裝
如果多果二千幾血,我諗就算有反傷都唔會反得死人」
你fd齊裝都可以自己去打金裝架?
我成q日比d會員捉左去幫手, 得閒無事又有個fd到11點半先叫我幫佢快快手手清3場
我唔知我或者識唔識你, 我game名同呢到個名差唔多, RealForce會長
有緣相識的話, 我唔介意純幫手打金副~_~金副我完全無裝要..畢竟係純補

「反傷,寵物既融合技我就唔記得幾時出,不過配埋符文,就算減左30%反傷,都仲有80%係度
有加有減,我又唔覺得有好大問題」
符文是公平的, 我+25%反傷, 你+4%血, 同埋物盾同靈盾, 係50/50
有錢當然可以兩件一齊整, 但我付出了錢, 我得到也是合理
你大可以付出金錢, 一套術一套物, 符文於這點是公平的
而言, 寵了. 寵頂盡+14-16%反傷(事關我暫未見過4lv反傷寵), 但減既係30%
唔係真係80+25+14-30咁簡單, 而係(80+25+14)x0.7
前者既結果, 係89%反傷, 後者既結果, 係83.3%反傷, 4捨5入, 83%
83%, 同我淨係出技無咩分別, 得3%既差距
我用寵加了, 你用寵減了, 看似合理, 但竟然可以連我的符文也減了

「同埋你可唔可以一開口就問人玩熟了沒有?我敢講晴空入面高手大有人在,而你呢句說話係相當之目中無人」
你可以話我目中無人既,不過我主要係目中無佢姐
晴空入面, 高手有係有, 不過以「陰陽補」而言, 我敢認頭5:X打手唔敢, 唔係果行
由佢講既野我可以好肯定咁講, 陰陽佢未玩熟
由頭到尾亦無話佢玩唔掂, 但好肯定佢要花更多既時間

EXP
235 點
iamahtung 發表於 2012-2-7 15:40
「打手陰陽打右打唔到真的有問題了....
打陰陽沒咁怕音速」
你由武尊玩陰陽, 還記得武尊暈幾多秒嗎????

我從來無話打手陰打人唔痛wo, 我係補c定住d武尊塔王打都打佢地一半血啦
我都沒話你講緊打手都人不痛
只是打手打不痛本是你自己有問題or裝/配點有問題
你不會放寵暈他5秒?
陰陽天生唔識暈你就不想方法去解決?
死寵有什麼大不了
你用隻1 lv寵咪得
只1p1
仲有,我想問你當突襲是遠距離?
你不會沒點冰錐吧...@@
引你的話
我笑, 戰場, 呢方面, 上好幾層已經講完咁制
遠攻既又話lag到死, 一向都係靠近攻開路
近攻既又話, 戰場不嬲遠攻係主力, 近攻只係負責死, 衝都衝唔到上前
咁, 無隊友靠既時侯點? 唔係戰場既時侯點

咁好笑,你笑你自己思想?

講過唔可以講?
你今日食完飯唔可以食啊?
晴空一句lag就咩都唔洗玩啦
你仲講咩陰陽反傷啊~~?
仲有,

近攻既又話, 戰場不嬲遠攻係主力, *近攻只係負責死*, 衝都衝唔到上前
你自己想想你思考杗法是什麼好?
近攻絕大多數係要食招,分分鍾連打你一下機會都沒
近攻音速不就是了?
唔係戰場,如果一p一
你本本沒有用冰錐吧?
你是補的話
你就是0cd白車/補血
你不是盾
你比人打係補的角度就是要死
補到,自己防右高
咁好明顯有問題了
仲有,學你講
要比就比比例
有幾昤戰場只有一人?
當1p1時,
請自己好好想下點搞
火盾唔沒扣反傷
80+25+14
是120啊
有咩理由打你一野要食返1.2野?
絕影打你一下唔死佢就反死了(你會攻的話)
扣傷是絕對要

最後,我想問

射手沒盾反
點靠唔靠暈都打到陰陽?
最大問題係
講到近戰就係死,咁點解音速都仲打到你
可唔可以睇下之前講左咩野先?你遠戰是衝的?

EXP
758 點

propropro1 發表於 2012-2-7 16:04
我都 ...

「近攻既又話, 戰場不嬲遠攻係主力, *近攻只係負責死*, 衝都衝唔到上前」
呢個pt係根據上幾樓既對話, 心事所講的
「晴空一句lag就咩都唔洗玩啦」
lag呢句野, 係上幾層某某不知名雲狩所講的
「射手沒盾反
點靠唔靠暈都打到陰陽?」
我從來無話唔靠暈打陰陽wo
遠攻打遠攻, 先手機會係平均, 我覺得無問題
「你本本沒有用冰錐吧?
你是補的話
你就是0cd白車/補血
你不是盾
你比人打係補的角度就是要死」
你完全係侮辱緊補c^^
你地近戰, 保護後面係你地既職責
補c死左, 前面唔好得去邊
比人打, 係補既角度, 唔係死
簡單d以副本為例, 唔通我比小怪打, 我職責都係補到死?
靈仙補應用暈技拉一拉距離繼續補, 御靈亦應定身後繼續補
以我角度, 我認為補c應該要長命, 多血
咁先可以有命救人, 補人
補c比人打就係要死?
補c死了, 前面也沒戲了
so, 補c比人打, 要保命好正常, 你「你比人打係補的角度就是要死」呢句全完係侮辱補c
反正補c比人打就係要死, 咁你不如唔好同補c一組, 佢地比人打就要死架啦
「當1p1時?你會做補血?」
除左先手果一下之外, 我的確係純補血, 以我攻擊力, 補血更有利
定完人之後, 要跑開, 期間基本上絕對夠距離比近攻打多下
呢點絕對係補比打好
「陰陽天生唔識暈你就不想方法去解決?
死寵有什麼大不了
你用隻1 lv寵咪得」
你有幾時見過有人1p1開寵?
你識開人地唔識開??
你不如去城問下幾十人1p1有幾多人開寵好無??
「你自己想想你思考杗法是什麼好?」
你知唔知自己打緊乜?
「遠攻既又話lag到死, 一向都係靠近攻開路
咁, 無隊友靠既時侯點? 唔係戰場既時侯點」
呢段野我講到明係d近攻同遠攻講, 我有話係我呢個補講既咩?
你睇清字了沒有??
你大可以搵果位雲狩黎串, 又或者去s5傷之心搵下心事黎串
不過以你既認知, 會唔會比人串返轉頭又係另一個問題

EXP
235 點
iamahtung 發表於 2012-2-7 16:20
「近攻既又話, 戰場不嬲遠攻係主力, *近攻只係負責死*, 衝都衝唔到上前」
呢個pt係根據上幾樓既對話, 心 ...

近戰保護唔到,比人用音速打到來
咁唔係你責任
我都沒講係你個補講
好了,
我自己是補c
我有靈仙補啊
你自己打過幾場副本?
靈仙唔係擋招啊
佢天生唔食得招
佢比人打左一野好明顯就係d打手問題啦
佢只係幫手補
你明唔明?
補得右擋得
就只有陰陽了
咁靈仙?
你開得這個post是想靈仙走@@?
你唔洗走開,你要補的話見到d打手唔走搞咩?
打手打你唔死仲要自己比人反死(至小秒唔到你,都仲要失血過多啦)
晴空都比多左好多你啦
你仲想點
係咪要咩野都秒唔到你
你係後面補同反傷反到夠@@?
你不如試下用靈仙補,我睇下你仲知唔知足

EXP
543 點
比你算算
陰陽0cd白車
擋到招可以反人(可能死)+教到人,仲可以連放暴風
靈仙:
可以補,但一野秒就沒得教
差別?

EXP
758 點

propropro1 發表於 2012-2-7 16:36
近戰保護唔到,比人用音速打到來
咁唔係你責任
我都沒講係你個補講

「你自己打過幾場副本?
靈仙唔係擋招啊
佢天生唔食得招
佢比人打左一野好明顯就係d打手問題啦
佢只係幫手補
你明唔明?
補得右擋得
就只有陰陽了
咁靈仙?」
副本副本副本, 講真少血係真係補c本身既錯
點解佢係補c我係補c我可以上萬血?
我50%法速率點解我可以上萬血?
點解靈仙唔上hp符文?
9千血靈仙我見過, 不過佢上哂法速符文咁解
佢上哂佢都上到萬血
乜野叫唔擋得?
乜野叫陰陽擋得?
到我60lv, 幫人打59副, 5千7血, 6千5血左右既陰陽大有人在
擋唔擋得完全係取決於你選點玩
你鍾意自己少血到乜招都食唔到既
你既問題
我地補c裝個個都一樣, 都係果套
防係一樣, 上唔上抗自選
點解陰陽擋得?
點解靈仙又唔擋得?
你玩唔掂靈仙絕對唔係我責任喎, 唔見L0uisbabe補唔掂?
唔見佢比人殺? 佢企係裂縫比幾隻怪圍幾分鐘都唔死既?
「講到近戰就係死,咁點解音速都仲打到你
可唔可以睇下之前講左咩野先?你遠戰是衝的?」
講近戰死既, 唔係我, 其二, 遠戰衝既? 你打乜?
戰場你打過幾多場? 一個近戰衝入遠攻群入面一次過殺幾個你見過未?
定你根本未見識過?
d字放大左唔代表你會岩, 你放大既字根本連pt都無, 句子亦唔通
戰場戰場, 1p1呢? 你隔3萬7千里邀人pvp?_?
「你今日食完飯唔可以食啊」
你今日屙完既屎唔見你食返既?

EXP
758 點

propropro 發表於 2012-2-7 16:59
比你算算
陰陽0cd白車
擋到招可以反人(可能死)+教到人,仲可以連放暴風

你比人秒絕對係你既問題^^
+10打+10, 我上萬血都可以比武尊秒^^
呢個po由頭到尾講緊減反傷, 你講靈仙做乜?
你靈仙比人秒你自己問題, 唔見某d靈仙比人秒既?

EXP
543 點
iamahtung 發表於 2012-2-7 17:01
你比人秒絕對係你既問題^^
+10打+10, 我上萬血都可以比武尊秒^^
呢個po由頭到尾講緊減反傷, 你講靈仙做乜 ...

你真的不見?
+10打+10
補比打手 秒好正常
我就是拿靈仙跟陰陽比
你咁講的話
你做咩拉埋音速來講?
你不就跟別的角色比~~?
我都說了
重點是平衡
你全補就全補
打咩野反傷啊?
本來就明犯哂規啦!!打你唔死都成身傷

秒你右唔得,你想點啊
比夠你30000血好?
靈仙先係正常的補血角
你陰陽只補的話

做咩要反盾?
打手定位係秒殺同暈
只是剛好黑死你這補c
補c本來就怕打手
你要用佢來擋招,仲要反到人唔死都一身散
你的責任是補吧?右補右反到人死,咁唔洗玩啦,你企定定都得了
近戰打手沒得補沒得遠攻,一開波就死比遠攻打幾野了?我真係唔明陰陽變到反盾大神?
反盾只係陰陽特點其中之一!!!!!!!!!!!

EXP
758 點

propropro 發表於 2012-2-7 17:22
你真的不見?
+10打+10
補比打手 秒好正常

「你真的不見?
+10打+10
補比打手 秒好正常
我就是拿靈仙跟陰陽比
你咁講的話
你做咩拉埋音速來講?」
點解正常?_?
其實我講既果位+10係全身金裝+10:(
如果我定身先的話其實佢輸左:(
同埋咩叫拉埋音速黎講?_?
唔該你睇返成個post入面第1個post
一開波就已經係音速
係你自己拉埋d靈仙阿, 補c黎講
「你全補就全補
打咩野反傷啊?
本來就明犯哂規啦!!打你唔死都成身傷」
我係全補:(我打反傷做乜?_?
有乜野犯規?_?
有咩人1p1唔係成身傷?_?
有乜野晴空最強職業可以打完人自己無事血傷都唔傷咁勁我唔識?_?
「靈仙先係正常的補血角
你陰陽只補的話
做咩要反盾?」
咩叫正常的補血角?_?
御靈補唔係補c?_?
反盾用黎做乜? 保命囉
「補c本來就怕打手」, 怕打手又點?_?
怕的話, pvm咪逃命囉, pvp咪定人囉
靈仙你唔識暈人? 靈仙先手仲易過陰, 你唔識玩完全係你自己問題
「你的責任是補吧?右補右反到人死,咁唔洗玩啦,你企定定都得了」
如果淨係補同反可以反死人我相信我唔洗開post
「近戰打手沒得補沒得遠攻,一開波就死比遠攻打幾野了?我真係唔明陰陽變到反盾大神?」
講真pvp我無幾可見近戰唔係衝埋黎
如果你見開果d係咁的話, 只能說你pvp開既人水平勁低:)
「反盾只係陰陽特點其中之一!!!!!!!!!!!」
咁減黎做乜?_?如果特點要減的話, 咁好多職好多野都要減:)
講真叫得做特點就唔會減啦
減左已經唔係特點啦
「補c本來就怕打手
你要用佢來擋招,仲要反到人唔死都一身散
你的責任是補吧?右補右反到人死,咁唔洗玩啦,你企定定都得了
近戰打手沒得補沒得遠攻,一開波就死比遠攻打幾野了?我真係唔明陰陽變到反盾大神?
反盾只係陰陽特點其中之一!!!!!!!!!!!」
我只係咁岩係純補, 我澄清我係純補只係因為上幾層有人指陰陽又要補又要打話我要完美
我只係澄清我唔係要補得又打得
我補唔補到同我反唔反得死人其實扯唔上關係, 雖然補血的確有利反死人
但係本po由頭到尾都係講陰陽, 唔係淨係指陰陽補
講真反盾大神, 唔會係陰陽, 你要講就講霸星^^
不過如果你真係要講, 唔該你自己開返個反霸星post
本po係陰陽反傷問題, 靈仙補同陰陽補邊個擋得邊個補得扯唔上關係^^
你放大完d字, 個pt又錯, 自己攞黎衰?
你講野可唔可以唔好離題??
作為靈仙既你唔明陰陽亦唔明打手你為乜?
如果你只係可憐靈仙, 同情靈仙, 唔抵得御靈補的話
自己開post啦
「你做咩拉埋音速來講?
你不就跟別的角色比~~?
我都說了
重點是平衡
你全補就全補」
個post你架?_? 樓主好似係我wo:(
我個post開黎為「點解而家無人投訴先走黎減反傷」而設
重點幾時變左而我呢個樓主唔知?_?

EXP
543 點
iamahtung 發表於 2012-2-7 18:03
「你真的不見?
+10打+10
補比打手 秒好正常

樓主係你,你右唔好爆粗@@?
係你右點?
我問你
你logic有問題
你叫人唔好拉其他職比,你就拉音速比?
你原因係咩?
最大問題係,你都識講保命
咁仲咩要反咁多?保命定義是反到人死or補1刀死?
保血本來怕打手,這點絕對合理
一個game沒可能一個職沒黑星啦,你開post思想有問題了
給你計一下
一下打你5600血
5600x120%反
=6720血
保命技?
絕影,術射,坦系一下打你5600血
靈仙保命技都沒
咁點解你之前講佢死唔去,但右開post講陰陽死?
問題右來
+血時裝出了
陰陽屈機之路變太,更可怕
我就係要拉靈仙同陰陽比,不就是突出陰陽果個沒技術的反盾?
正常補c 可0cd?
隻game太可怕了
有咩理由可以咁
仲有,你死左其他0cd來救你, 0cd天下了........
醒啦,唔好下下都要咁屈機,同外掛沒分別

EXP
758 點

propropro 發表於 2012-2-7 18:08
係你右點?
我問你

「樓主係你,你右唔好爆粗@@」<你想打乜:(?
樓主係我, post既重點就唔係由你定
如果你自己要講平衡的話, 自己開個post講平衡
我個post唔係為平衡而設:(如果你要認為靈仙唔平衡, 自己去開po啦:(
呢到無人得閒同情靈仙有無反傷:(有無反傷都唔關你事:(
你又唔會打我, 你亦無反傷, 反傷有無減對你造成咩問題導致你要回我post?
「我問你
你logic有問題」
你文筆完全唔通囉:(

EXP
758 點

propropro 發表於 2012-2-7 18:08
係你右點?
我問你

「給你計一下
一下打你5600血
5600x120%反
=6720血
保命技?
絕影,術射,坦系一下打你5600血」
佢地既血, 又止唔止陰陽既120%^^?
「你叫人唔好拉其他職比,你就拉音速比?
你原因係咩?」
我根本唔洗拉^^因為個post既starting pt就係咁
中途加個靈仙補既係你, 你呢d就叫拉^^
你明乜野係logic未?
「咁仲咩要反咁多?保命定義是反到人死or補1刀死?」
你以為好多?
7千5血陰陽(普通裝有升調氣,活泉符,術爆值/傷符文)
我當一個武尊要打4下, 7千5/4, 1875:1
打死果下係唔會反, 咁姐係1875x3, 5625x1.19=6693.75
7千5, 殺到一個陰陽, 6千7, 卻只係接近一個武尊5分3既血量
「保血本來怕打手,這點絕對合理」
合理, 唔合理我洗乜四圍走
不過打手陰呢??
重點唔在於我係唔係補:)
如果你係純粹想傾補c的話, 講真, 我做得御靈補, 我當然覺得御靈補好
雖然解唔到負面, 但死左咪復囉, 我解到自己buff咪得
不過以上呢兩句你唔洗覆我:)因為重點唔係到, 你想傾補c自己開post^^
「咁點解你之前講佢死唔去,但右開post講陰陽死?」
我都話, +5我曾經過^^御靈有機率解到buff我先唔洗死, 但神巫要比人打足3秒
1萬血御靈又實在少之又少, 我要為我既陰陽後輩出面
「+血時裝出了
陰陽屈機之路變太,更可怕」
我加血你唔加血既?
同埋, 呢d, 真係錢黎, 我比得起錢, 屈得起係我付出得黎既野
你比得起錢, 你都可以厚血唔死
「正常補c 可0cd?
隻game太可怕了
有咩理由可以咁
仲有,你死左其他0cd來救你, 0cd天下了........
醒啦,唔好下下都要咁屈機,同外掛沒分別」
正常補c 0唔0cd到關我咩事?
0唔0cd到又關反傷咩事?
比得起錢有咩問題?
你比唔起錢就預左架啦?
我以前無錢果陣又唔見我去話0cd太屈?
「我就係要拉靈仙同陰陽比,不就是突出陰陽果個沒技術的反盾?」
乜野叫無技術?
你真係以為要咁樣補血無技術?
你真係以為陰陽要拉距離鬥快開冰錐無技術?
點解你唔話武尊招3連無技術? 暈完人出技就得
你要可憐靈仙乜都無就自己開po, 求gm改下啦^^
我唔得閒理靈仙亦唔想知靈仙有幾慘^^
「醒啦,唔好下下都要咁屈機,同外掛沒分別」
你想無比錢同有比錢一樣勁? 0cd係比錢整出黎
1萬血係用金錢, 時間去搵符文, 搵hp寵, 整出黎
有付出有回報, 好合理
唔好將自己無既野講到好唔合理咁先得架
到你有一日頂唔順洗錢既時侯你都係咁「屈機」架ja

主打遊戲
幻想神域
EXP
90108 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 在線勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

iamahtung 發表於 2012-2-7 18:40
「給你計一下
一下打你5600血
5600x120%反

嘈到E+仲未嘈完= =
我都無諗住嘈咩  不過有樣野我想講
武者既清怪技  少得可憐  
      直線:鬥氣衝擊   波動拳(2轉武尊技,仲要儲氣)
自身範圍:迴旋斬   無雙迴轉(2轉武尊技,持續狀態,副本被小怪封增益技不能使用)
好啦 有4招   
鬥氣衝擊 0CD(1秒)  機率160%傷  貌似好好,但係範圍細  副本小怪唔會永久企你前面
迴旋斬  非0CD  塔王有專精  但都要有返咁上下攻速先可以連放
波動拳  要儲氣 打副本容易被小怪CUT   清怪速度慢
無雙迴轉  更無用 1封增益狀態就無法使用
如果連3連擊音速勾拳都要減弱   咁武尊仲有咩突點存在?
補陰玩法有好多  要PVP 你唔用暈介  係你蝕底  暈介可以用2隻
大大增加左攻擊者被暈既機率    再+上再生解除暈既機率   生存率絕對高

我諗應該無咩武尊高過我既數值嫁啦   話哂公會戰BUFF+戰場BUFF
如果我打御靈中左暈介/比佢解左暈  咁我就輸硬   我血再多都無用

EXP
758 點

孤單心事 發表於 2012-2-7 19:22
嘈到E+仲未嘈完= =
我都無諗住嘈咩  不過有樣野我想講
武者既清怪技  少得可憐  

佢要話係特點我無計:(
我都諗無咩陰陽血高得過我戰場buff都無既10140血:(

EXP
543 點
唔講平衡這個post重點是廢野一個了
不平衡就唔好煩咩火盾扣反傷啦
重點都有問題~~

EXP
543 點
重點是重要,但其他就不可說的?
咁政府玩哂啦,我地仲洗咩咁多野同政府講啊?
你當其他人有問題?