AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 段天
打印 上一主題 下一主題

中國人既古語真係無錯!(114樓有新圖)  關閉 [複製鏈接]

六級天王會員

請不要打我

EXP
2086 點
原帖由 注定B 於 2009-3-31 16:31 發表
我仲有件事想知..點解我無啦啦(負)22分既?@_@ 我琴日好似(正)十幾分上的!!!系吾系有人做左手腳?我未收到信息我有比人扣分咯....我做咩變左(負)分既...:boxing: ...

你曾回帖的主題
[公平公正公開]的版主們閂左
SO會無左D分
應該係咁

(勿插)
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
784 點
拿 又多左雙煞既人黎了 唔好同我講雙煞又係同我地同一個團! 名都打埋出黎! 甘多人都覺得佢地做事有問題 叮噹兄 你可以當我地全部都係夾埋的;P

成個論壇是但搵搵下都有甘多証據 証明左佢地做板主既能力

回返妖狼a_a 我記得隻黑色乜乜應該70都未上架呵 小人物想係"曙光"出頭真係幾難(唔係論壇呀!)  升返半年應該都無咩可能性 我只記得佢係隻戰士 自問戰士得幾隻識打交- - 其他都係嘟上黎 睇死佢都係嘟上黎個一堆 如何出頭;P

黑色嘟嘟  唔倨我以上既對話可以"光明正大"地撩我係天女等你one on one 証明下你既能力!我既時間好寶貴 只受你一個人咋 你好榮幸了! 大把人想打我都無機會 有個機會比你 唔係唔珍惜呀a_a

呢段只係我同黑色的問題 唔關論壇事 大家唔洗理

伺服器名稱:狐影
角色名稱:凄

五級富豪會員

渣古 才是王道!!

EXP
1625 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

我覺得  版主應該要做到咁多

1.心裏永遠保持著人人平等的精神,無論犯事者是你的家族成員甚至親朋好友都一視同仁;

2.對於他人批評,有則改之無則加勉,爭吵只會貶低自己人格及他人對****管理團隊的印象,
 過份者可用引起罵戰或人身攻擊等版規解決掉;

3.版規發佈後請即時關閉及置頂,請勿在版規內談天;

4.版規請勿使用多種字體大小或色彩(字型亦請勿過大或小,三號字為佳),否則會令人眼花暸亂後沒有心機閱讀;

5.區內如有兩位版主或以上,請商量後制定版規,勿不加告知將他人版規刪走;

6.如新上任版主區內無版規請盡快訂立,如果訂立該區版規的版主已退位亦請盡快更新;

7.非必要請勿使用高亮功能,帖子分類可向管理員申請,否則會令高亮失去意義;

8.超過一星期不能上線請善用請假帖,否則即以不負責任論處決;

9.區內人流過少不是工作量偏低的理由,版主的負任包括帶動區內人流;

10.請盡量服從上司命令,如覺不合理,請直接向管理員反映。

初犯者,視乎情況警告或降級或處決;

再犯者,斬立決。

咁樣ge版主  換個個啦   我係某某壇到  係版主之一..
本人專用SD名片

EXP
784 點
拿 有幾條個2隻板主都無守啦 雖然係唔知咩論壇 但係呢D都係做板主應做既野囉- -

EXP
1014 點

他們記得申請版主時的話嗎??

http://www.agames.com.hk/viewthread.php?tid=11381&extra=page%3D1

13. 請不要計較論壇給了你多少權力,請先計較一下你如何能夠運用自己最大的權力,來為論壇的朋友們更好地服務。

04. 誠懇地承認自己的錯誤和不足,比起死不認錯,更能突顯你的操守和品德。
05. 不要以為強制手段可以解決一切,動之以情、曉之以理才是最好的解決方法。

07. 制定了規則,就應該從自己開始嚴格遵守,然後公正地執行。
08. 從未得罪過人的版主,不見得就一定是個好版主,有作為就必須先承受壓力
09. 切記不要參與罵戰,金錢、時間、精力都比你多的人多的是。

對版主之基本要求:
4. 清晰了解壇規及版規,有良好判斷能力
5. 發言中肯理性、處事公平公正

6. 發言有禮貌,尊重版友,不與版友罵戰
7. 獲所屬版友支持

但我也要告訴大家,版主是不能對自己評分的,版主也不能對版主評分,但哥c拉就可以對版主評分,如果唔信的話,可以pm我,我比個版主你做,自己c下=.=,注意,我不是幫他們
君與我,當年亦情真。
小軒窗下,竹影夢裡,嫣然倚翠門。
奈何一心雄國志,縱紅唇烈焰,
傷若翰海,歎情存幾分?
驀回首,遇故人,驚斷魂。
問前塵何去,來生怎續,
不信春去便無痕。惟願人間無恨,
執子之手,共度晨昏。

EXP
784 點
我都無覺得哥兄有咩唔好 我係覺得個2位板主做得太明顯人人得而誅之(可能係嚴重D呢句 但差唔多了)

EXP
1014 點
我只是話哥c拉就可以對版主評分,

唔是哥c拉咩野=.=
君與我,當年亦情真。
傷若翰海,歎情存幾分?
問前塵何去,來生怎續,
執子之手,共度晨昏。

EXP
784 點
哦a_a 個人意見ja

EXP
1014 點

回覆 172樓 段天 的帖子

嗯,

好似是星期二了?
有人話dingdong星期6.日唔上,
但,星期一,二也不能上嗎??
真奇怪

段天,31-3-09是星期二嗎?
我又失憶了:L
君與我,當年亦情真。
傷若翰海,歎情存幾分?
問前塵何去,來生怎續,
執子之手,共度晨昏。

五級富豪會員

永遠等妳`

EXP
1100 點
冇錯 今日係星期2
和記傻傻地-,-

EXP
784 點
係架啦 人地辨事效率係甘快 講得唔好聽 我係似癲狗甘死咬佢唔放架啦 係佢比到個滿意合理既答案之前!
聽日就4月1 了a_a  唔知幾時先有答覆呢? 幾位高尚的板主!

五級富豪會員

渣古 才是王道!!

EXP
1625 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

1) 本論壇宗旨為建立遊戲網上互動社區,各會員均有言論自由,但務須從「自律」開始,以尊重他人為前提,同時亦須遵守香港有關法例。
係咪講乜都得  除左爆粗同埋開D二打六GE貼
2) 嚴禁發表任何類型廣告、推銷文章或連結,包括商業宣傳、遊戲幣商宣傳、網站宣傳、其他論壇宣傳等。此類內容將被直接刪除。
冇議意
3) 嚴禁發放、宣傳、或推銷任何有關遊戲外掛及遊戲私服的內容。此類內容將被直接刪除。
4) 嚴禁發表任何含有淫褻、不雅、粗言穢語(包括粗口同音字、諧音、圖片、符號或輸入法拼碼)、誹謗、侮辱、歧視、人身攻擊、挑釁、恐嚇、誤導等成份的內容或連結。
誹謗、侮辱、歧視、人身攻擊、挑釁、恐嚇、誤導  點先算係
5) 嚴禁發放任何含有病毒、特洛伊、蠕蟲、或其他可能破壞他人電腦操作或他人財産之其他類似軟體或程式之內容或連結。此類內容將被直接刪除。會員在開啟不明來歷之檔案或連結前,應先自行判斷風險,若有任何損失,本論壇恕不負責。
冇議意
6) 嚴禁引起罵戰、惡意搞事、鼓勵搞事、人身攻擊、使用粗言穢語侮辱(包括粗口同音字、諧音、圖片、符號或輸入法拼碼)或挑釁其他會員。
點先算係  請畀例子我
7) 請勿發表與該討論版無關的主題或投票。
咁咪大把人都有錯=__=??
8) 請勿洗版、灌水或呃POST。如需修改發言或刪POST,請利用帖子下方的編輯功能,避免直接回覆當作修改。
之前都有人係咁  點解版主D FD又5扣!?
A) 洗版:在短時間內不斷重複發表無意義或離題的話題或回覆,把原有的其他話題推到後頁,令人難以閱讀,感到煩厭。
正常  冇議意
B) 灌水:在一個主題中作出多個無意義的回覆。例子:短時間內重複自我推文、短時間內重複張貼同一類型的回覆、只有圖片的主題或回覆、直接複製樓上會員之回覆等。
C) 呃POST:以沒有意義的回覆,包括短句文字回覆(例子:「hihi」、「good」、「正!」、「thx」、「i see」等),或只以表情符號回覆(例子:「^.^」、「XDXDXDXD」、「@@」、「><」、「==」等),以增加發文量或積分。
9) 請尊重知識產權,凡轉貼他人的文章,請註明「轉貼」、「推薦」、「介紹」等字眼或註明出處。
咁5加GE話會點!?  你又知個D係我自己原創之後再放去其他壇到5得!?
視頻丫 個D  又點計!?
10) 除非個別討論版明確允許,否則所有會員,在24小時內,於每個討論版裡最多只可以發表10個新帖。
11) 本論壇內之各交易版,只提供網絡虛擬物品第三方交易平台服務,所有在各交易版內徵求或出讓之網絡虛擬物品概與本論壇無關。鑒於網絡的性質,本網站無法鑒別判斷交易雙方虛擬物品之來源及歸屬權,敬請交易雙方事前辨明。本網站不希望出現任何虛擬物品糾紛,如出現交易歸屬權糾紛,請直接與交易另一方聯繫解決。如交易違反法律規定而有任何糾紛或及不良結果,須由交易雙方獨立承擔所有責任,本網站概不負責,亦不承擔任何法律責任。

以上為本討論區的基本規則,另外在個別討論版中或會有相應不同的版規。上述版規中所指的「內容」,包括所有用戶可以主動修改的論壇內容部份,例如:文章、連結、圖片、個人資料、用戶名稱、簽名檔、頭像等。

違犯以上版規者,版主會按情況對會員作出扣分(扣積分及╱或A幣1~20點)、警告、刪帖、關帖、禁言、封鎖帳號等處理,由版主自行決定。建議程序是初犯:扣分及警告;再犯:扣分、警告及禁言;屢犯不改:封鎖帳號。然而實際處理方法則按個別情況嚴重性而定。若有嚴重爭議,將會由超級版主、管理員仲裁。AGAMES對上述版規擁有最終決定權,並保留權利對上述版規隨時作出增減或修改而無需任何通知。
點解版主GE朋友又5會扣..
重要聲明:AGAMES論壇只提供網上平台予註冊用戶,所有文責須由留言者自負,與本論壇各級人員(如管理員、超級版主、版主等)並無任何關連。本討論區是以即時上載留言的方式運作,AGAMES對所有留言的真實性、完整性及立場等,均不負任何法律責任。而一切留言者之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,讀者不應盲目相信內容,應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,例如涉及醫療、法律或投資問題等,讀者應尋求專業意見。由於本討論區受到「即時上載留言」的運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。AGAMES有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。敬請各用戶自律,切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,避免作出違規甚至犯法行為。本網站內所有內容(包括圖片、文字等)之著作權為原作者所有,未經原作者同意,任何人不得以任何形式轉載部份或全部之內容。本網站保留一切法律權利。

請版主回答下!!!
本人專用SD名片

EXP
784 點
板主 其實我地真係幾得閑 見你地做得甘嘟 好有一種熱誠要令呢個論壇好D
我地出於善意!

五級富豪會員

渣古 才是王道!!

EXP
1625 點

我要咁樣

我仲要問下班主

2個班主

佢地講野

簡直係

本人專用SD名片

EXP
711 點
原帖由 星星~☆ 於 2009-3-30 23:00 發表

夜桃主園流血盟 :lol :lol :lol
有新意!!!

星星漏左我地神奈呀>"<

經過叮噹果句『來自同團』既偉大言論!!
我發現左一樣好驚訝既野!!
原來叮噹唔係好識得睇中文字
佢都唔識分:神奈/桃園/夜血/非主<呢8個中文字
不如...去進修一下先吧=-=

EXP
171 點
回段天:講真~識玩戰士真係得幾粒人=.=
試下唔同我玩裝除晒衫打我邊個都未驚過=.=
係我眼中只有段天同俗長我係有興趣=.="
d什麼黑色乜hi=.=我完全唔覺有呢個人存在=.=
仲有=.=個大團而家唔只係潛=.=直頭好似蒸發左咁=.=
潛都話得閒上下岸呀=.=我見都見唔到.......大團=.=挑那媽=.=

EXP
711 點
原帖由 妖狼 於 2009-3-31 23:59 發表
回段天:講真~識玩戰士真係得幾粒人=.=
試下唔同我玩裝除晒衫打我邊個都未驚過=.=
係我眼中只有段天同俗長我係有興趣=.="
d什麼黑色乜hi=.=我完全唔覺有呢個人存在=.=
仲有=.=個大團而家唔只係潛=.=直頭好似蒸發左咁= ...

狼!大團成村人坐埋同一條船
成條船宜家唔係潛左,係沉左~
好似鐵達尼咁,冚包散晒LU!

EXP
171 點
靚呀=.=好一個浪漫故事=,.=(估唔到2位主角都係版主)
願主保佑你全家@v@

EXP
184 點
佢2月3日上任 0.0
錦足足一個月 亂扣分又性 0.0
乜依假連討論下都要扣分牙 0口0 (錦e個p0一定會扣勁多分啦 0口0)
好似以前錦咪好囉 幾個版主 依假咁多有鬼用咩 0.0
版主唔公正 有大版主保人 0.0 唉 ..
大版主 日日都話要佢地交代 其實佢有冇做野架
唔好起到講話我會要佢地有個交代啦
依假 個兩位版主連影都冇牙 仲比個兩位做左1個月 好無奈囉

EXP
711 點
好奇怪,點解當初lamlam做版主果時一d都冇咁發生過既???