AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: edmund2009
打印 上一主題 下一主題

[閒聊] 鳳狙已下修   [複製鏈接]

EXP
949 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章

重有我隻鳳m攻都唔夠 我好小打戰場(升緊神謀鬼隻職) 改左冇咩影響 最多咪攻小d 等耐d姐 但唔好忘記仲有好多人係鳳狙架 你們真係未見過有人鳳狙金裝+10? 咁樣叫做不用錢嗎? 下次改埋ec救人 10分鐘只可用一次 <<<有可能會發生既事 佢改得依樣野 就可以改埋其他野 睇下改邊樣姐 咁樣真係同昆冇咩分別 改個施法技能時間冇咩問題 我都知個招技狂射又真係好屈 但攻就可唔可以唔好改......
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

EXP
599 點

在線勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章

咁嗰90%MP呢?

EXP
949 點

marcohong95 發表於 2012-12-29 11:31
咁嗰90%MP呢?

其實最好就唔好改啦 但d人講到隻職好_屈咁 唔改就奇了 要改都唔好改到個技咁離譜 佢既下場好快又會同道法一樣 其實用招技唔洗mp藥既咩 講到唔洗用錢就玩到 d人真係勁囉

EXP
949 點

提淽 發表於 2012-12-28 15:01
如果改左鳳J某d技..甘咪唔系原本最初始既介紹?唔可以等甘多人玩左你先黎改嫁wo.

甘有玩鳳j既人咪姐系中晒 ...

多謝你先 haha 我真係覺得佢改 不如唔好要個職佢 留佢係到做咩 改到咁廢

EXP
1701 點

儲蓄勳章 藍寶石勳章 用戶勳章

marcohong95 發表於 2012-12-29 09:47
我係鳳j╯ 3╰
我平時幫同公會人刷64副都係用鳳炮
小怪秒

支持
我係到諗如果要食夠90%MP先出得一招~ 刷一場副都成十幾二十分鐘 搵鬼刷~

算啦~ D人只係講到晴空得返戰場可以生存

我覺得戰場上既鳳係要改,如果連打副都一齊改
就好似當初30秒CD,冇問題嫁
台灣改,你睇下幾大反應。

算啦,如果係12秒1次鳳炮 加一次1條MP
我情願升隻塔,又玩無限轉轉轉算。

EXP
949 點

龍雍 發表於 2012-12-29 11:44
支持
我係到諗如果要食夠90%MP先出得一招~ 刷一場副都成十幾二十分鐘 搵鬼刷~

嗯 我依家都打算收番隻塔 /自己升 我情係塔 我都唔想同佢同職 但冇計啦

EXP
331 點
水水bb 發表於 2012-12-29 11:45
嗯 我依家都打算收番隻塔 /自己升 我情係塔 我都唔想同佢同職 但冇計啦

玩晴空 升隻塔同鳳狙是常識吧  

EXP
599 點

支持

謝啦~~龍雍大大~~你是什麼職的?

EXP
599 點

支持

完全贊同ㄟ(≧◇≦)ㄏ

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
22251 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 用戶勳章 在線勳章 藍寶石勳章 友誼之星勳章 趣圖分享勳章 紅寶石勳章 吹水勳章 麻雀勳章 瑪瑙石勳章

水水bb 發表於 2012-12-29 11:41
多謝你先 haha 我真係覺得佢改 不如唔好要個職佢 留佢係到做咩 改到咁廢

只可以說我對鳳狙情有獨鍾

台灣D高膠每粒高階武器膠囊都高過香港高階80能力甘制.

如果台灣鳳J真系有人用5高等於幾多?香港5高攻最多640!台灣5高已經1040喇.

我唔好當人有齊5件5高時.旦點都會有人有2個5高掛?

正系每1件多400攻.2粒都800攻拉.每一粒都多80能力拉.甘有時就算唔系5高.2~3高都會有幾件掛?

台灣仲有+15裝.點計呢?+15就一定勁過+10鳳J既輸出:)呢樣冇人可以否定

+10假若廢過+15.甘沖黎有乜意思,對麻?

聽文我個FD講.台灣D狙可以高達200M傷害!

香港有得同佢比?2邊既狙比.香港D狙輸十條街.

台灣D狙輸出太勁,台灣果邊既GM先會下修番.

D人成日系到計埋計埋戰場同PVP鳳J如何使用果2招秒人=.=

又唔諗下台灣果邊D狙如果D狙+埋15= =裝+15.又有D攻時.傷害有幾大=.=

如果下修鳳J不如出番+15丫說真的我對+15沒所謂LOL

因為我好肯定自己唔會+15,只不過系想睇D加晒10既又要沖加15,有咩反應同感受ONLY

睇下到時佢地有影響既時候,有冇人嘈叫佢唔好出

道理一樣,有損害自己利益既野就系到嘈嘈嘈!(唔好有口說人冇口話自己)ALL

EXP
949 點

yynojj 發表於 2012-12-29 11:58
玩晴空 升隻塔同鳳狙是常識吧

我唔覺得係常識喎? 仲有我同緊你討論? 我講過已經唔想再同你討論落去 因為點講都係你講哂 我冇咁多精神同你打咁多廢話

EXP
949 點

提淽 發表於 2012-12-29 13:12
只可以說我對鳳狙情有獨鍾

台灣D高膠每粒高階武器膠囊都高過香港高階80能力甘制.

你講d野真係好有道理 完全講哂我想表達d咩 真係希望唔好跟台灣咁做

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
22251 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 用戶勳章 在線勳章 藍寶石勳章 友誼之星勳章 趣圖分享勳章 紅寶石勳章 吹水勳章 麻雀勳章 瑪瑙石勳章

水水bb 發表於 2012-12-29 13:52
我唔覺得係常識喎? 仲有我同緊你討論? 我講過已經唔想再同你討論落去 因為點講都係你講哂 我冇咁多精神同 ...

我從來都唔知完來玩狙同塔先至系常識=.=

可惜我對塔呢個名稱.1點也不感興趣..

EXP
949 點

提淽 發表於 2012-12-29 13:56
我從來都唔知完來玩狙同塔先至系常識=.=

可惜我對塔呢個名稱.1點也不感興趣.. ...

我真係笑左 佢同我講常識喎

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
22251 點

水水bb 發表於 2012-12-29 13:59
我真係笑左 佢同我講常識喎

我諗呢D都系得佢自己先知既野.

佢先話系基本常識吧==' 唔知既人好正常JA

系那人太主觀了

另外,我喜歡鳳狙個稱:$ 三轉名又型又令

EXP
949 點

提淽 發表於 2012-12-29 14:03
我諗呢D都系得佢自己先知既野.

佢先話系基本常識吧==' 唔知既人好正常JA

佢教我常識 乜依d係常識咩^^ 我笑緊 佢讀緊小學定幼稚園? 嗯 三轉名又的確幾令下 另外想問下 你鐘唔鐘意雷破天道  

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
22251 點

水水bb 發表於 2012-12-29 14:18
佢教我常識 乜依d係常識咩^^ 我笑緊 佢讀緊小學定幼稚園? 嗯 三轉名又的確幾令下 另外想問下 你鐘唔鐘意 ...

個職個名麻麻地..再加上呢個職好小人玩唔出名=.=應該唔太勁

旦鳳J見人玩得甘開心.本身個職又勁wo:) 甘咪自己升黎玩下~

EXP
949 點

提淽 發表於 2012-12-29 14:22
個職個名麻麻地..再加上呢個職好小人玩唔出名=.=應該唔太勁

旦鳳J見人玩得甘開心.本身個職又勁wo:) 甘咪 ...

你森ser的?

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
22251 點

水水bb 發表於 2012-12-29 14:30
你森ser的?

嗯.. 某D人真可笑..對自己有益既野呢就大大力支持

又唔諗下.受害人既感受(玩狙既人),一尾掛住自己既利益=.=

玩緊鳳狙既人自私D定支持下修既人自私D?

醒下喇~,~'佢地

EXP
949 點

提淽 發表於 2012-12-29 14:45
嗯.. 某D人真可笑..對自己有益既野呢就大大力支持

又唔諗下.受害人既感受(玩狙既人),一尾掛住自己既利益 ...

嗯 對自己不利就反對 希望佢地真係為下玩鳳狙既人諗下 (我都講過好多次 我唔係鳳狙最勁個位 改左對我唔會影響好大 最多等耐小小 攻小d姐) 有人真係會放左感情落隻人物到 改左同失戀冇分別 就算佢改靈力消耗量 我都超唔同意咁做 回某某人 玩鳳狙既人一定會有正身? 你想表達d咩? 我理解唔到