AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: poisonboy
打印 上一主題 下一主題

收費ser玩家之痛苦 4/7   [複製鏈接]

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
75 點
樓主
其實樓上嘅師兄,你講緊嘅野根本吾係昔日嘅童話
咩金河4萬幾血? 童話根本要組隊一齊砍怪先夠打,下下一個人秒到組隊要泥做咩?
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
75 點
其實好同意十六夜少的說話.呢家童話演變到,一個人秒叫正常?
見到個樓主個貼都火滾,話妳知啦!昔日嘅合體黑洞白金秒到沙中巨岩已經叫勁,而到後期就要組隊打!

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
75 點
我吾係否定妳的言論,但童話當初的路線,並吾係一個人秒怪練功,但呢家漸漸演變到秒到先叫正常.
另外個設定問題,向童話反映哂Q氣,佢吾會理

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
75 點
不如舉個例子應會明白我的意思.
試回想起,頭60級怎樣練功?5人行在51-60其間,每場至少砍3-4回才完,但其間吾開肉娃血娃等等,一樣跟妳的情況沒差多少,分別在於係等級問題.
妳話光使加攻,黑洞補刀和火衝等等.但妳吾嘗試換換陣形?1闇3獸神/白金1光使,加上妳的寵物,相信可撐到3-4回吧

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
75 點
無法子啦..
其實童話官方,好多時都自打嘴巴