AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 3264|回復: 11
打印 上一主題 下一主題

[其他] 還我言論自由好嗎?!   [複製鏈接]

主打遊戲
童話(月費版)
EXP
639 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 友誼之星勳章

樓主
好多人都話香港依家充滿怨氣, 太多人無中生有~~
睇清楚啦咁多位!! 連一個online game既forum都有審查制度呀!!
敢問淺倉藍, 大家對你不滿有咩問題?!
你到底為我地帶黎d咩改變?!
當你連玩家既訴求都視若無睹既時候,
你竟然上黎封我地d帖?!
你面皮厚過地殼, 我唔介意~~
但你憑咩封我地既帖?!
大家批評你懶, 有違反到咩版規?!
你仲夠膽話「向alta反映」?!
你知唔知個醜字點寫?!
連日黎大家既訴求, 你冇睇, 冇回應~~
你個腦淨係諗住河蟹大家對你既批評?!
我希望你記得, 我地係比錢入黎玩架!!
你回饋d咩比我?!
我淨係睇到一個又一個笑話!!

還我言論自由!!
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
10129 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

呢條淺倉藍同果個大屋一樣傻的嗎勁 由名將開始都試過佢既傑作 最後咪比人調職

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
4408 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 友誼之星勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 麻雀勳章 發帖王勳章 紅寶石勳章 藍寶石勳章 吹水勳章 瑪瑙石勳章

淺倉藍學埋哂大6 d野

EXP
93 點
Gm平時工作表現好,大家有目共睹,就會讚賞;你做得唔好,比人批評,人數仲要幾多下(童話已經無以前咁多人,都有不少人出聲批評你),其實gm係咪應該反省下自己的工作表現呢!
大家想隻game好,長長久久,先會比意見批評你,唔該gm你認真做下野啦!
你咁既態度,諗住比人炒左就算,你呢一世人咁馬虎過日子,咁既人生態度/處事手法,做你家人都幾擔憂;如果你係有錢仔,我勸你咪鬼打工,去環遊世界溝女啦,洗嘜系到受氣姐!

EXP
318 點
樓主,佢刪左你D乜貼?搞到你咁慶...............上晒頭!

主打遊戲
童話(免費版)
EXP
1674 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 瑪瑙石勳章 用戶勳章 在線勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 藍寶石勳章 友誼之星勳章

話知佢做唔做野 佢封番"佢認為"觸犯左版規既post有咩問題
權係佢手 佢話個post唔岩就唔岩架啦
論壇就係咁 無一個版主鐘意自己俾人開post批評

不過我個人認為錯不在gm
係alta同原廠無心理隻game
之前胡蘇佬咪又話改出手改乜 全部都同原廠有關架
原廠唔會理隻game
坐定定睇佢幾時執啦 講多哂氣

主打遊戲
童話(月費版)
EXP
639 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 友誼之星勳章

歐陽小王 發表於 2013-7-20 12:56
話知佢做唔做野 佢封番"佢認為"觸犯左版規既post有咩問題
權係佢手 佢話個post唔岩就唔岩架啦
論壇就係咁  ...

權力唔適當地利用, 就係不公!!
如果施主連不公既事情都可以合理化,
只會助長d人繼續以權力剝削其他人~~

主打遊戲
童話(月費版)
EXP
294 點
有無盡力,有無交代?
最少都唔好潛水呀
得就得,唔得就唔得,
一上黎淨係識封post,咩都唔講下,想點?

主打遊戲
童話(月費版)
EXP
213 點

遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 在線勳章 試帖勳章 用戶勳章

其實不如打上去ALTA投訴呢條癈人~

主打遊戲
童話(免費版)
EXP
1674 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 瑪瑙石勳章 用戶勳章 在線勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 藍寶石勳章 友誼之星勳章

不如打上alta投訴埋alta呢間廢公司丫?

主打遊戲
童話
EXP
1334 點
我淨係識封post,其餘咩都唔識

主打遊戲
童話(免費版)
EXP
3404 點

麻雀勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 友誼之星勳章 在線勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 吹水勳章

c兄冷靜d