AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1387|回復: 2
打印 上一主題 下一主題

好少事既bug(基本上5算bug) [複製鏈接]

EXP
914 點

試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 遊戲狂熱勳章 友誼之星勳章 在線勳章

樓主
應該係官方見到都唔會修既bug^口^
今日用狂戰同一個遊朋狂挑機發現既
大部分人都知,遊俠有一技貓鼬閃躲(向後彈x+x米
大家對各職既pvp方式都有一定了解
狂戰=>衝鋒
佢知我一定沖佢
用盡挑機前果5秒走老,但係5遠~~
於是係我禁衝鋒果秒,佢都禁左貓鼬向後逃!!
大家可能都估左個bug係咩架啦
冇錯,我沖果時跟住佢個人一齊沖到超遠!
雖然我已經好高級,但我衝既距離一定冇咁遠!
呢個距離,係夾左狂戰同遊俠2招,一進一退既距離~~
不過打戰冇乜可能撞得上呢種機會,哈哈(所以先話可能唔會俾人改呢個bug
邊有人咁心有靈通^口^(一來通常係狂先沖到遊身邊,暈完遊再閃,此時衝鋒冷卻未完,未可能一齊用,而沖係佢技上惟一一招暈,再唔係就係遊俠先暈佢再跳)
分享呢個"bug"出黎,都係博口水、博經博錢姐唔好噴我謝謝

johnny456  Good descri 8/  發表於 2013-8-21 22:34:01
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

主打遊戲
精靈樂章
EXP
529 點

主打遊戲
精靈樂章
EXP
888 點
玩到都幾過癮,刺都可以動作係揮劍其實係射箭