AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 6217|回復: 5
打印 上一主題 下一主題

[閒聊] [抱怨]搶唔到序號集中帖加抱怨區   [複製鏈接]

主打遊戲
曙光
EXP
829 點

友誼之星勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 吹水勳章 發帖王勳章

樓主
祝福你們拿到.雖然我拿到.但玩不到.所以我沒機會了.我祝賀你們可以玩^____^(真心話)
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

主打遊戲
曙光
EXP
829 點

友誼之星勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 吹水勳章 發帖王勳章

跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
alk2013 發表於 2013-8-1 17:58
《幻想神域》封測激活碼(最後加推!)
http://www.forum.agames.hk/plugin.php?id=fh_3pk:fh&fid=97
...

哇.弓喜哂呀^___^我沒得玩.你們就好啦

主打遊戲
曙光
EXP
829 點

櫻玥丶紫 發表於 2013-8-1 18:05
兩邊都好差囉= =
這邊換到...不過彈序號
想去COPY,點知無啦啦消失左...下=口=''

不過到最後多左100個呢.你們還有機會

主打遊戲
曙光
EXP
829 點

櫻玥丶紫 發表於 2013-8-1 18:13
我要抱怨係前面呢!
想去COPY
一按無左...囧

那又係....可是我沒辦法玩呢?我可是不爽哦.你們有機會.我沒呢

主打遊戲
曙光
EXP
829 點

alk2013 發表於 2013-8-1 18:49
睇睇日期8-7號先派-.-

我見到

主打遊戲
曙光
EXP
829 點

無奈Oscar 發表於 2013-8-1 18:52
頂..我係AGame一到5點盲Load唔到
係2000Fun一到6點就Erro..
如果一陣Fb都搶唔到我就要殺人了{A012a ...

冷漠)你冷靜D.你殺人就犯罪啦.最少我弟弟都拿不到