AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 第2生命
打印 上一主題 下一主題

[其他] 提議   [複製鏈接]

主打遊戲
幻想神域
EXP
622 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 友誼之星勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章

不如大家OB個陣一齊玩啦xD
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
4074 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 友誼之星勳章 紅寶石勳章

跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
蜜糖星星XD 發表於 2013-8-5 17:53
人地Forum 加推唔係話加推就加推倒

佢都係要alta比嫁:X

因為本來AGAMES就已經定左話派3次,
但第1日之後唔知發生咩事, 看來是alta唔打算再係到派序號, 連版主都沒回應~~
所以先會話係唔係呢邊伺服器問題, 但從結果上睇2邊派序號情況都一樣,
官方論壇唔再派, 我也有點失望呢
另外官方所謂的加推, 其實我唔明= =...都沒多到, 而且有些還是由AGAMES轉做FACEBOOK

主打遊戲
幻想神域
EXP
1747 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章

送多的ac啦.
唔好俾的game友們失望啦.
送多的ac又冇損失.

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
527 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 麻雀勳章 藍寶石勳章 用戶勳章

蜜糖星星XD 發表於 2013-8-5 17:53
人地Forum 加推唔係話加推就加推倒

佢都係要alta比嫁:X

佢地依家既加推都唔係ALTA額外俾佢派的
之前各大FORUM都有一定數量既封測碼預左派E.G 500個
係派完第1次之後大部分都因為太多人LAG死曬所以全部都收起左D封測碼唔派
後尾即係依家既加推就係各FORUM解決問題後將原本既碼派番出黎
而AGAMES呢?