AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 司馬信
打印 上一主題 下一主題

[官方] ★《幻想神域》意見、BUG 集中回報帖 (官方團隊定期瀏覽)    關閉 [複製鏈接]

主打遊戲
幻想神域
EXP
69 點
樓主

GM我既意見係希望推出個免費重點角色同冒險之路...如果講點解要求.就當係彈機既補償.同埋新手既隨便點技

另外我想問問HP電腦係咪歸INTEL.新手跪求解答.真係彈多太多(彈左無200次都有100多啦)角色名.5信你查下.但我好支持隻GAME.3Q

如果仲未解決到.我希望打副彈機5好當1次.當左咁隊友會有d煩
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

主打遊戲
幻想神域
EXP
69 點
跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿

GM 55金戰利品.蘿拉的奇幻變色石
Lv.55 , 不可交易 , 防禦值 +164 , 生命值 +1146 , 速度值 +297 , 提高防禦值 217 點 受到攻擊時有 50% 機率釋放奇幻能量,產生能抵擋 1 次傷害的護盾,持續 8 秒,此狀態每 60 秒只能被觸發一次

個戰利品根本有問題.60秒CD個BUFF?我玩4日都未見過1次.有BUG?我回報左比你地A GAME其中1位管理員大覺屋師真 定係我回報錯誤 佢5係管理員?依家某D地圖有BUG?但連D裝都有.開GAME先幾星期 我等成4-5日.1張公告係講點樣.就辛消息都冇1D
個人只求1個回復.不論有BUG無BUG  只求答案 真心講句5該 比個答覆我