AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 2614|回復: 15
打印 上一主題 下一主題

[貼圖] 又有外掛,有圖   [複製鏈接]

主打遊戲
幻想神域
EXP
195 點
樓主

係你喇,你唔好再搶我日任怪!

PS:名字Tt011

Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

主打遊戲
幻想神域
EXP
169 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 麻雀勳章 友誼之星勳章

跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
其實 點睇得出人地系掛???

唔俾人地打怪咩???唔俾人地搶怪咩???唔俾人地隱藏人物咩??

根據何在???

主打遊戲
幻想神域
EXP
90108 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 在線勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

貓貓 發表於 2013-8-28 02:43
其實 點睇得出人地系掛???

唔俾人地打怪咩???唔俾人地搶怪咩???唔俾人地隱藏人物咩??

正常你會唔會43LV都未有副武先A_A?

主打遊戲
幻想神域
EXP
195 點
你去波羅 CH2 奇蹟,慢慢睇佢自動刷怪

主打遊戲
幻想神域
EXP
169 點

孤單心事 發表於 2013-8-28 02:45

我唔會話你知  我第一個號  玩到44lv 不過副武器都冇  ....  因為唔知點搞~~~

我主線任 淨系做到33lv ....  

如果咁樣就系掛..我唸我知道點解我俾人封號了~~~

主打遊戲
幻想神域
EXP
169 點

touchwood2036 發表於 2013-8-28 02:47
你去波羅 CH2 奇蹟,慢慢睇佢自動刷怪

我先冇咁得閑...  繼續系城裏面企

主打遊戲
幻想神域
EXP
90108 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 在線勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

貓貓 發表於 2013-8-28 02:52
我唔會話你知  我第一個號  玩到44lv 不過副武器都冇  ....  因為唔知點搞~~~

我主線任 淨系 ...

A_A     火炮+上4XLV都未有副武
多數人見到路過都會點佢舉報嫁LA   我諗

主打遊戲
幻想神域
EXP
195 點
我企左係度睇佢3分鐘刷怪方,覺得佢似外掛我先POST上黎,你係咪要係雞蛋度挑骨頭先?
發現類似外掛既角色,向GM反映交由GM判斷,咁樣做都有錯?

主打遊戲
幻想神域
EXP
169 點

孤單心事 發表於 2013-8-28 02:54
A_A     火炮+上4XLV都未有副武
多數人見到路過都會點佢舉報嫁LA   我諗

我第一個號都系火炮 ....

唔怪之得我俾人舉報!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

主打遊戲
幻想神域
EXP
169 點

touchwood2036 發表於 2013-8-28 02:55
我企左係度睇佢3分鐘刷怪方,覺得佢似外掛我先POST上黎,你係咪要係雞蛋度挑骨頭先?
發現類似外掛既角色,向GM ...

冇人話你錯啊  呢D叫討論下  論壇啊嘛  肯定要討論下嘎啦~~~

點知你系咪同人地有仇  來報仇嘎~~~哈哈哈哈哈

主打遊戲
參天律
EXP
79 點
你企定定用死1-2個技能/普攻一定會有人睇唔順眼...你要怪邊個?外掛就係企定一個特定位置用技能/普攻 之後會行回指定地點...睇你一定有咁做而有人睇到了 砲有2個技能會移動我想你一定無用了...

主打遊戲
幻想神域
EXP
1747 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章

孤單心事 發表於 2013-8-28 02:45

haha. 我有一個號. 48lv了. 未選副武.
坐等新職.

EXP
1254 點
火炮,外掛名,43無副職(一定有任做,唔做任打怪?),外掛掛機區,有人證明到佢唔係外掛=.=?

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
533 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章

樓主支持你,唔洗理佢地,佢地得閒搵水吹,加油舉報

主打遊戲
幻想神域
EXP
29 點
我噚日都見到一個 我以為佢係外掛(佢又係一直打怪 個身仲爆埋 成地都係佢既物品) , 我就用密語問佢 你係咪外掛 .... ... 跟住 佢真係 唔係外掛來架 立即回我 我唔係 @o@ (哈哈哈
如果佢唔回我 我都有諗過影佢相 po上來架 ^^

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
2981 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

係唔係外掛有待查證,多謝你提供資料。
題外話,隻game理論上搶唔到怪,除非佢秒殺d怪,如果唔係,兩個人打同一隻怪,基本上兩個都會計,你可以打一下隻怪,再由佢幫你打死佢。