AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1947|回復: 2
打印 上一主題 下一主題

4lv公會<夜之光>內部重組完畢,重新招生!! [複製鏈接]

主打遊戲
幻想神域
EXP
244 點

試帖勳章 在線勳章 遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章

樓主
如題,我地公會夜之光招人啦,男女不限,lv不限
只要得閒做下會任就得架啦,我地遲d仲會有rc同skype架
大家可以傾住黎玩
我地公會主張日開心同和平
我地會打源神,有時會去打下副本咁樣,以輕鬆作為原則去玩
只要潛水唔好潛太耐都唔會踢,雖然我地好耐先會踢下人,但係有咩事都係講聲先比較保障
又吹得又玩得既你仲唔快d入黎呢個大家庭成為我地既一份子

有意可以寄信比我:Lam
或者現任(代理)會長:村民甲

最後送上一句,歡迎大家入黎呢一個公會
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

主打遊戲
幻想神域
EXP
622 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 麻雀勳章 儲蓄勳章 友誼之星勳章 發帖王勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

有咩送???

主打遊戲
幻想神域
EXP
244 點

試帖勳章 在線勳章 遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章

送就應該係冇既,我地真係有諗過,不過因為唔想大家為左有野送而入黎呢個會,雖然冇野送,不過肯定有既就係我地想搞好個公會既心,我覺得我地公會既氣氛都幾好既,我地個個都唔會鬧交呀鬧人咁,仲成日會吹下水,大家互相抽下水咁,感情係唔錯既,最少比到我一個感覺係好開心,雖然唔會話好似月夜個d公會咁勁咁熱鬧,但係我相信只要有各位既加入一定可以搞好個會,希望大家加入呢個大家庭