AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 司馬信
打印 上一主題 下一主題

[官方] ★《幻想神域》意見、BUG 集中回報帖 (官方定期瀏覽)   [複製鏈接]

主打遊戲
幻想神域
EXP
50 點
樓主
一隻線上遊戲同單機遊戲為什麼是一模一樣?? 怪AI不夠強之餘,剩強化都帶來什麼都可以solo 單挑,什麼是solo?什麼是teamwork? 這遊戲己經好明顯是solo=teamwork,適強者先可以生存呀!! 冒險之路入面的extra skill delete左佢啦!! 個個職都有但最終都冇人用,剩法書,琴先用其他可以話廢!
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

主打遊戲
幻想神域
EXP
50 點
跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
Tos鬼 發表於 2013-10-14 00:27
BUG回報:
今期更新後, 入副本離開埸地, 會突然LAG機後, 開始黑畫面轉地圖, 之後就會彈DATA ERROR, 無圖SOR! ...

我都同樣錯誤,應該係同directx 有關(從佢error.txt得知兼容性上有問題)。 我n 卡更新beta版可以舒緩到此問題 (用msi 660ti)。死都唔搞好兼容性我地玩家點玩!!

主打遊戲
幻想神域
EXP
50 點
強化輔助的幸運之符之類,真正的作用究竟有何作用之處??
講真的一句打怪「掉寶率」,希望官方考慮該輔助品/箱的效用到底成什麼用途。同84樓一樣,全開符都係打完得個吉!! (PS:我開了符同組打地獄冇開符的人有戰利品/key碎而開符的人沒有!!)
已有 1 人評分金幣 收起 理由
加斯洛 + 1 謝謝分享

總評分: 金幣 + 1   查看全部評分