AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 司馬信
打印 上一主題 下一主題

[官方] ★《幻想神域》意見、BUG 集中回報帖 (官方定期瀏覽)   [複製鏈接]

主打遊戲
幻想神域
EXP
137 點
樓主

的確 最大問題係出係外掛到 佢地供應越多game錢 game錢越係偏值  到時係令到好多新玩手止步   冇新人流入加上老手又因冇人走  咁落去會變死城
我覺gm應係1星期親自入game睇外掛ge情況  加上用得外掛一定係 系統有改動防左個主程式令佢地用到外掛  因多次更新都要改動一下個防外掛程式
我都好應同樓上所講遊戲玩法方面真係比較少活動搞  好難吸引唔同玩家
我最希望ge就真係  團隊你地係用心去睇咁多個見意  要有個回應  唔好

只係得個睇唔做  (做得慢又係令一個問題  最仲要做左先
外掛為最重要問題~~~~

仲有  我想團隊們係睇長線而唔係短線 要有可持續發展先得架 你地做得好自然有人會買點唔會去買外掛錢啦
已有 1 人評分金幣 收起 理由
加斯洛 + 2 謝謝分享

總評分: 金幣 + 2   查看全部評分

Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

主打遊戲
幻想神域
EXP
137 點
跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
我想問<奧蘭薩的龍吼號角>個2%加成係唔係bug左  我有4m攻應該加800  但轉左裝完全冇加過  技能1%傷加防都加左3%但個裝冇變過
pls快D搞搞佢

加斯洛  奧蘭薩的龍吼號角的效果為「傷害值獲得防禦值2%的加成」,因此是玩家的防禦值當中的2%轉移至傷害值,請玩家再次檢查。  發表於 2013-11-6 12:17:56
加斯洛 + 1 已轉交有關部門跟進

總評分: 金幣 + 1   查看全部評分

主打遊戲
幻想神域
EXP
137 點
今次更新冇改<奧蘭薩的龍吼號角>bug
定係只有我係咁啊==2%傷冇加到防
加斯洛 + 1 將會再次進行確認,謝謝回報

總評分: 金幣 + 1   查看全部評分

主打遊戲
幻想神域
EXP
137 點
最想強化60裝圖ge掉率
我覺E家60裝係有錢人先用到

加斯洛  有關意見將會轉交相關部門跟進,謝謝。  發表於 2013-11-4 12:01:39
cskm2005  官方出70裝,60裝自然易出.依家只係幫住高lv高運既人..  發表於 2013-11-3 13:05:02