AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 司馬信
打印 上一主題 下一主題

[官方] ★《幻想神域》意見、BUG 集中回報帖 (官方定期瀏覽)   [複製鏈接]

EXP
856 點
官方 我有時提出的意見 理都唔理算咩意思? 我就要求三樣
1.遊戲最多只能雙開,或索性禁止多開。(為左打擊工作室,實在太猖狂了。)
2.希望將各大貨幣貫通,(既然原廠唔想玩家收集同樣野,咁就麻煩向傳奇表達索性全部都貫通化。)
3.如果以上限制多開不能實行,不如將論壇啟動碼取消,然后全改由FACEBOOK以及郵件,最好再將好友數目增加,或者找個更好的方法去對付。

千宏  謝謝閣下意見,會盡量將意見轉交營運團隊。  發表於 2014-9-8 12:52:56
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

EXP
856 點
跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿

千宏大大  本人只希望係Alta要有D效率  你自己都係玩家 你應該都知道  外掛係幾咁阻眼兼且不斷地破壞遊戲的平衡  本來一個正常物價的手染  可以一瞬間變成幾倍  正常玩家點買得落手? 可能你會話咁咪入點抽包  但機率又低 有D人運氣唔好  咁咪一世都無手染?  請盡快叫代理出大招搞掂幫外掛工作室吧  雖然大部份老手可能已經習慣(因為裝備都搞到七七八八,十有八九都懶得理外掛)  但如果新手剛接觸不久 見到咁多鐮刀外掛都嚇走啦 咁你地點留住玩家的心?

千宏  營運團隊會全力停封外掛角色,期間造成不便敬請見諒。  發表於 2014-9-10 15:18:59

EXP
856 點

更新後  畫面卡到無法形容  好似低端機玩高端遊戲戈種感覺  我部機配置又唔差  以前效果全開一D問題都冇  E+就連將像素全部降低都完全無幫助  更加唔敢同人組隊打個副本  就連入去用滑鼠移動畫面都會卡  咩原因?

千宏  這應該是網路連線問題,請問有沒有其他玩家也同時出現相同情況。  發表於 2014-9-11 18:28:55

EXP
856 點
回復千宏
肯定不關網絡事 如果系顯卡問題的話 狩龍又玩得好好地喎  完全無卡頓  而且好順暢  但係玩左幻想咁耐了  都係頭一次出現畫面無限卡的問題  而且系昨天更新後才出現尼種狀況  E+完全係玩唔到  低級配置玩高端遊戲那種感覺  本人WIN8.1

千宏  有試過完整檢查嗎  發表於 2014-9-12 15:53:31

EXP
856 點

小弟我玩尼個遊戲都好耐下,已經有感情了,真心唔想見到佢咁快就隕落,合服後幾個要求:

1.唔好再搞D免激活活動了,無論你出於咩心態都好。
2.伺服器麻煩搞好D,千其唔好到時合併又出咩差錯。
3.既然要合併了,當然要先將戈幫來自世界各地的外掛工作室全數封曬。
4.請幾個夜班GM,畢竟夜晚先係外掛工作室掛機的主要時間。

假設做唔到全面,索性同台灣方面講唔再續約了,比外掛去台服算了。

EXP
856 點

合服後幾個要求,請代理好好看待:

1.唔好再搞D免激活活動了,無論你出於咩心態都好。
2.伺服器麻煩搞好D,千其唔好到時合併又出咩差錯。
3.既然要合併了,當然要先將戈幫來自世界各地的外掛工作室全數封曬。
4.請幾個夜班GM,畢竟夜晚先係外掛工作室掛機的主要時間。

假設做唔到上面其中兩點,索性同台灣方面講唔再續約了,比外掛去台服算了。

千宏  謝謝意見提供,會轉交營運團隊了解。  發表於 2014-10-13 11:51:13
已有 1 人評分金幣 收起 理由
千宏 + 50 讚一個!

總評分: 金幣 + 50   查看全部評分

EXP
856 點
為左幫官方快速清理外掛  本人去了副本門口 截了一些圖  希望盡快處理!!  免得戈幫工作室 轉移金幣!!
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?快速註冊

千宏  謝謝回報,營運團隊會全力打擊外掛角色。  發表於 2014-10-17 18:11:37
已有 1 人評分金幣 收起 理由
千宏 + 50 讚一個!

總評分: 金幣 + 50   查看全部評分

EXP
856 點

代理啊代理  你地講野理直氣壯  做起上來真係唔知搞乜野  封完一輪又再來幾堆  既然知道會再來  點解唔做D防範設備
幻想區咁多人正視外掛問題  證明大家都系希望繼續玩  見到你地咁唔負責任  見到D金價係咁上升  我只能講game over了
上次合服封完一輪 第二日已經開始入侵 開頭都以為有成效了  點知無幾日又來  既然你地無能力搞好佢  咁不如真系放手好過

千宏  營運團隊一直有關注外掛問題,並一直有對於處理手法作商討,請各位耐心等候。  發表於 2014-10-22 18:05:53

EXP
856 點

活捉一只大外卦   我做日常任務時就覺得怪怪地  去到時就見到佢系度打  我打完了  佢都未打完  行動同平時見到的外掛一模一樣  我仲專登系度睇佢打左幾分鐘先截圖
官方快D做野~~
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?快速註冊

EXP
856 點
搞乜鬼啊 最近伺服器係咁lag

基乎都係接近10點開始lag

最近回鍋 本來打算玩都玩唔到

EXP
856 點
關於今日25號更新後的活動,建議官方比個明確的出王時間,

至少比玩家可以提前到達地點,唔怕被某D人獨食。