AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 4241|回復: 44
打印 上一主題 下一主題

射手的技- -諗左好耐 幫幫手  關閉 [複製鏈接]

EXP
1075 點
樓主
之前聽D人講 奪魂飛射 好勁
我本人就學左泣血+準心+致命+(定身果招- -)
E+就覺得 準心+致命 廢到咩咁
之前計過如果學曬 泣血 同 淺血 條LINE +定身 就要49LV(強矢都唔夠學)

以上都係廢話...
下就係正文

我諗過學 泣血(FULL) + 定身(FULL) + 淺血(LV2) + 奪魂飛射(FULL) + 強矢(FUUL)
↑(好似唔夠SP- -)

又諗過好多其他...但計黎計去都唔夠SP- - 咁點好- -

同埋 我想問56LV果2招開始D SP點用- -同埋56LV開始有咩技要學?
最好...有心機就POST埋ALL技有咩用啦- -(唔會有人POST掛- -)

THX
(希望你地明我講乜啦)
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
4644 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 友誼之星勳章

EXP
66 點
我就係一個弓手(70lv)..又係一個幻c(71lv)..所以我覺得準心係冇用.淺血lv4係團戰果到就勁lo...最後一次打石一下射落去中埋...一個字.爽,同埋你既sp係夠用架..(唔知你幾lv..50下既話,再搵我)...奪魂飛射都係都我既幻c既死穴..哇卡卡..比弓手打落去死左9城..(應該要買到lv3都ok la)..之於強矢..你就可以唔要淺血lv4(是但你la)甘你就可以買到lv4..(升lv果陣巧勁架>_<)

(以上只係個人意見)

陰弓兄弟上^__^

EXP
1075 點
46LV呀~我 好廢

EXP
1075 點
abq4b10 你果度好似冇教點學技bo- -

EXP
66 點
哦...你46lv...甘你就唔好買準心,,,,唔好要淺血lv4..要lv2...就學到強夭(要黎升lv用)

EXP
4644 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 友誼之星勳章

回復 5樓 的帖子

有寫出黎果d=要學

EXP
1075 點

回復 7樓 的帖子

咁就好似要學GE技就小左D BO- -

EXP
1075 點

回復 6樓 的帖子

你詳細小小講啦- -由1LV開始...咁唔學準心又唔學淺血- -咁冇技學LO WO- -得番泣血同強矢- -小左小小咁BO

EXP
66 點
ok.....1-100lv都唔好買準心....淺血學到lv2都ok(去到52有sp下既話..買到lv3,lv買唔買都得)30lv...定人一定要買full..泣血都係....強矢都都係..而火箭都要買...其他唔好學住(+cp快d果個等你去到風嗚打先有用..)

無陰兄弟上^__________^

EXP
711 點
果位陰公兄弟話:
唔好買準心=-=
淺血仲話可以買到lv3=0=
其他唔好學住=口=""(奪魂都唔學?)
+cp仲話要去風嗚打先有用!!!.\"/.
你唔識就唔好亂教人啦

宜家係講緊手升既技
如果你咁教人,只係用於(手卜3)
咁不如只係學定同扣血得啦,其他咩都唔使學啦!!

準心:如果冇準心,打物攻怪要好多下先死,加上打王/同戰PK,你唔用準心,打到你天光都未打死一隻王(準心幾時都要加爆)

濺血:學黎只係為左學奪魂,咁學到LV2都已經有奪魂學,仲唗多2點黎學LV3做咩?直頭ON居!!!

奪魂:唔好學住?咁我想問你幾時先學??60LV之後就要打長谷,無風,曠默/寂<~全魔攻怪,你唔封佢魔係咪想等佢2下KO你?

+CP:一個弓手唔夠防,就要同怪速戰速決,你一個弓技都幾十CP,出到定同扣血,就出唔到封魔,唔用技打係咪想等死?冇CP點出技??請問咩叫做去到風鳴先有用?

最好SP點:
FULL點>定身,火箭/泣血,奪魂,準心,活氣(CP),戰矢
濺血去到LV2就唔好再加(只係為左出奪魂)
弓手大技都唔好加,等到74食大技書
其他冇講既技(致命,仇恨)打死都唔好學,不過學左就由得佢,你有$既可以洗技

放心,一定夠SP,就算你果個LV唔夠SP,
遲D高少少LV果時都一定會有多,我宜家加晒都仲有18SP多左出黎
唔夠SP學技,只係先後次序問題,如果你唔知學咩技先,就睇下你宜家升LV打既係咩怪
你升LV主打魔怪>就學封魔先;若不,就學晒準心
梅花間竹咁學都得,總之學得爆就係勁既弓手
本人玩左2年弓手,70-80既技書我都食齊晒,若有技書唔明都可以問我
我一定會盡力解答

EXP
1075 點

回復 11樓 的帖子

咁姐係話

學 定身FULL  +泣血FULL +  奪魂FULL +準心FULL + 活氣FULL + 戰矢FULL + 濺血FULL 係咪?

另外我想知56LV開始果D技有咩用 (我係講緊 例如:泣血-HP,定身 定__秒...果D,唔好同我講心法)
THX呀~:loveliness:

八級將神會員

這樣已經足夠了......

EXP
13600 點

用戶勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章

原帖由 白羽黑尾 於 2008-10-14 18:21 發表
咁姐係話

學 定身FULL  +泣血FULL +  奪魂FULL +準心FULL + 活氣FULL + 戰矢FULL + 濺血FULL 係咪?

另外我想知56LV開始果D技有咩用 (我係講緊 例如:泣血-HP,定身 定__秒...果D,唔好同我講心法)
THX呀~:loveliness ...

先生/小姐..你睇錯野...
丹係話濺血學到lv2就夠..
心......好甜

相7....很甜很溫暖

EXP
1075 點
O..係BO- -

咁56LV技仲未有人講...
仲有...'準心幾時都要加爆' 咩係+爆,成日聽到- -
P.S. lamxdxd 我係女仔 係小姐先岩

八級將神會員

EXP
13600 點

用戶勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章

原帖由 白羽黑尾 於 2008-10-14 18:48 發表
O..係BO- -

咁56LV技仲未有人講...
仲有...'準心幾時都要加爆' 咩係+爆,成日聽到- -
P.S. lamxdxd 我係女仔 係小姐先岩

我唔知你係男定女..所以我先打「先生/小姐」
唔好睇錯
+爆大約係將果個技學滿...
心......好甜

相7....很甜很溫暖

EXP
1075 點
咁同full點有咩分別呢- -
仲有呢...我只係講你知我係女仔 冇其他意思架

八級將神會員

EXP
13600 點

原帖由 白羽黑尾 於 2008-10-14 18:59 發表
咁同full點有咩分別呢- -
仲有呢...我只係講你知我係女仔 冇其他意思架

full點e個字我未聽過- -
不過都應該冇咩分別...同+爆一樣意思..
心......好甜

相7....很甜很溫暖

EXP
1075 點
學左致命- -等高lv d- -定洗技好- -
曙光的遺物:
latias 60lv 射手
劍狐的東西:
靈狐ser 新手 修羅門
招人帶打30副>﹏<
嗚...我的心血結晶沒有啦...

八級將神會員

EXP
13600 點

原帖由 白羽黑尾 於 2008-10-14 19:13 發表
學左致命- -等高lv d- -定洗技好- -

咁都要洗技...不過睇下你想幾時洗姐..
但係有可能5夠sp學技..
心......好甜

相7....很甜很溫暖

EXP
711 點
full點同+爆都係一樣
for e.g:+爆/full點一個技~>意指幾時見到有得學某個技都去學
學到你冇得學為止<~即full點技/+爆技

而若你覺得你宜家學錯左技,宜令你宜家『暫時』唔夠sp點學技的話
咁你可以睇下你宜家升lv,主打咩怪
魔怪>咁你可以唔學準心住...
到左65-70先黎洗技,不過如果你學錯,你宜家唔洗,到65lv都一定要洗
因為去到無風,曠默/寂,風鳴....之後既地區都係要主打魔怪黎升
你若唔夠技/防/血/精......即係等人k你o
即係到時你都要再學過d技~~

另外,樓主指既56lv技係咩???
我一d都唔明=-=sorry
你係想問大技??定係果個擒天??定係咩??