AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 5504|回復: 8
打印 上一主題 下一主題

[免費版] 正是無處不見掛 [複製鏈接]

EXP
318 點
樓主
以前用掛班童友都有D避忌,而家就好似老馮咁,去到邊都見到,等於看到D人係鬧巿隨街痾尿痾屎,真係有點令人無語,如此情況你話會點.................?
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

主打遊戲
童話
EXP
1286 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 發帖王勳章

算啦~玩得一日得一日

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
375 點
冇外掛你仲驚
因為呢隻GAME已經唔值得人去掛

主打遊戲
童話免費
EXP
31 點

講真喎,吞食天地1咪又係一隻外掛game,由收費>免費>究極>完美幾代一直都有外掛,只係相對比,淨係吞食等級就已經夠你掛,尤其二轉200級冇幾年都唔洗諗,不過吞食比童話出色就係比較多活動玩(但去到一定等級及裝備後期一樣都會有1-2隻法師角色係濫轟濫炸=外掛),童話比吞食出色無非就係掛既野除左掛材料之外,就係要掛整玩具,推車,家卡,變水等等。而且直接就掛到+經驗值既道具(經驗種子,封印石,武降防降等等)。

講到尾,童話講真最煩其實都係死亡懲罰,扣海量(真係超多囉)既經驗,扣錢可以當豪俾佢(你帶少d錢就扣少d),寵親和一陣就升返。相對比每日任務,講真就算唔限你解既次數,以82級來說,打威2,打100隻先得個50000經驗值獎勵?淨係打個100隻都唔止50000經驗值啦。都唔知解黎做乜,仲要限次數(每天2次),敗筆,認真敗筆。就算俾你解埋跑腿,每天以82級黎計都係得個30萬經驗,以82升83級黎計,300000/79969728*100%=0.03,每日就0.03,淨係解每日任務而且擔保自己唔可以死既話,都要3千幾日。淨係六次經驗值任務,俾1%既人物經驗值都好過0.03甘吝嗇啦,弊就弊在可能一個唔小心死左都唔止1%了。

真係想唔搞迷裝,得既,你將升級點數提到十倍咪得囉(自由加點原來3,提升到30,再加埋隨機配點就係33點),真係想人地唔用外掛,你將死亡懲罰取消,再減個5倍10倍既每級經驗值需求。又或者乾脆整個npc,每人每天可拿一次價值1耐既超e既經驗加倍,甘咪得囉。

講到尾就係,收費版既滅亡係大勢所趨,怨不得人,就算尚有人煙,都只係曾經有少許「妄想回到童話當年」的玩家留下,以及「不甘辛苦勞力付之流水」的怨念玩家罷了。或許乾脆弄一個港服童話1/2,完全將台服童話1/2的做法搬到收費版裡。「創新也好,回味也好從來不是輕易的,無法創新,只好照搬,前提是別原地踏步」

EXP
223 點
人大左,邊好似細個咁,咁多時間比你係地下室升技,升lv。
童話升技又唔係多元化,十分單一,又要升勁耐,根本大個左唔會花時間係度or冇時間比我花。
我唸掛機係唯一能夠比我玩洛去。

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
4408 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 友誼之星勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 麻雀勳章 發帖王勳章 紅寶石勳章 藍寶石勳章 吹水勳章 瑪瑙石勳章

d人開外掛我都算 , 開加速真係憤怒

EXP
52 點

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1836 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 在線勳章 友誼之星勳章 儲蓄勳章 麻雀勳章 發帖王勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

主打遊戲
晴空物語
EXP
360 點

友誼之星勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 在線勳章 用戶勳章 麻雀勳章