AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 4076|回復: 3
打印 上一主題 下一主題

[心得] 是次成因? 我只想說...   [複製鏈接]

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
23 點
樓主
今次我都有D唔開心  因為我都打緊副本
身上源神進化珠都回左我都好傷心  不過諗深一層
想大家一齊諗諗

其實大家玩幻想有冇覺得最近工作室好似已經冇左咁
我之前一直都有留意官方封外掛的名單
次次都封得好多 有見過封成幾千個人  一個星期  勁誇張~
之前又伺服器又被惡意攻擊過一次  令大家斷線死SER
好明顯上次係外掛工作室的一個警告!

我覺得今次都有呢個可能0.0!
其實有咩代理真係咁認真去為大家的遊戲環境
而真係夠膽又用心咁捉咁多人? 佢有公開名單
大家之前係咁投訴有外掛掛機  令大家解唔到任  打唔到怪
官方最後都有做野啊

所以今次我寫呢篇文章唔係話我支持官方  我自己都回左唔少野  大家都有唔開心
而只係想希望大家都知道官方係重視我地
我相信今次事件唔多唔少都會關工作室事!

原因好簡單  因為官方封得太凶  佢地搵唔到食
幣商搵唔到錢  上次比左警告做低個SER  今次搞彎你資料庫!
你要知道寫個木馬  一定快過你更新防毒

到頭來  歸根究底係咪真係官方的錯?
錯會唔會錯得咁離譜  傳奇的GAME我都玩唔少
佢地一直都做得唔錯  呢D事唔好難完全怪哂官方

寫咁多只係想大家理性思考  唔好動不動就咁激動
幻想營運左成年  今次呢件事我相信佢地最後實會有一個好的交代比到我地~

以上係我個人的睇法  不喜勿插

Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
23 點
跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
991011 發表於 2014-7-25 00:21
呢次絕對唔會關攻擊事,
係本事個伺服器背後既資料庫錯左,
而導致所有隨機屬性大亂,

當然唔係攻擊  如果攻擊的話現已經係死緊SER
大家入都入唔到- -
只需要改你遊戲某系統的參數就可以做到現在的效果

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
23 點
齊齊黎R金 發表於 2014-7-25 00:31
原因好簡單  因為官方封得太凶  佢地搵唔到食
幣商搵唔到錢  上次比左警告做低個SER  今次搞彎你資料庫!
你 ...

多D思考吧  可能性可以好多
都唔排除你們所說
話左以上係己見

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
23 點
齊齊黎R金 發表於 2014-7-25 00:40
樓主check下e-banking睇alta過左數比你未
我身為alta粉絲都唔會打d咁on九既野出黎啦

我講過不喜勿插~ 唔中意我寫的野咪唔好入來睇