AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 13597|回復: 4
打印 上一主題 下一主題

[閒聊] ☆★☆★☆PVP造分公會投票☆★☆★☆ (醉夢亭領先)   [複製鏈接]

主打遊戲
幻想神域
EXP
698 點
樓主
千葉草明明係我地  極光會員。。。。
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

主打遊戲
幻想神域
EXP
698 點
跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
笑左    pvp 比人造分就係到嘈
阻止唔到人地造分  只係自已沒本事
我地公會小澄  補c第一名丫  一定係成村人守住個塔比佢慢慢磨

主打遊戲
幻想神域
EXP
698 點
薔薇丸 發表於 2014-8-26 13:58
笑左 你公會個小澄
1星期7日打足咁多場PVP, 唔第一都難啦

人地仲係學生要返學....唔好笑死我...
anyway...起馬唔會好似某人咁...輸唔起就要係到開post 話人

主打遊戲
幻想神域
EXP
698 點
係喎  仲有呢你下次攪投票放埋自己公會先得架嘛~
咁先顯得你公平公正~
仲有D 料攪清攪楚先好講出黎....唔好攪到好似成日比人玩緊咁~ 大個仔架喇~

最後我有個問題想問問...http://forum.agames.hk/forum.php ... page%3D1&page=2
做咩你一開左個post 就無咩回應GE??? 同係呢個post 到反差咁大GE...

主打遊戲
幻想神域
EXP
698 點
QWERTYBB 發表於 2014-8-27 04:24
老老豆豆我對呢個遊戲既玩家好失望
十個打一個 以大欺小
覺得自己人多多 就係大勢力

睇返上面啲po...明明只係想講返千葉草係我地極光。。。就當佢無意打錯。。。但係之後兩下唔埋已經態度不友善
唔係持強凌弱,人多欺小。。。有啲野係自找的。。。