AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 2522|回復: 4
打印 上一主題 下一主題

[個人分享] 我的幻想神域 [複製鏈接]

主打遊戲
幻想神域
EXP
17 點
樓主
跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
大家好 我係米SER既小蝦米 轉身菊花破
因為私人問題再加上好多朋友都退GAME 我都決定要由FFO中退役
有感而發 想上黎分享下

記得當初加入遊戲係拍住我既一位好朋友
當然佢都係近期離開左呢個遊戲
入到黎真係咩都唔識 見D職業五花八門
因為覺得真男人要用拳頭交心 所以我簡左最有霸氣既拳刃
結果玩到而家 雖然拳刃唔IMBA 都冇話後悔 因為真係好型好有快感

記得一開始同朋友兩人搵公會 簡左個好細既會仔入
結果開始左我地係FFO既旅程
識左一班人 又走左一班人 直至識到幾位好友
我係到同小樹 椅子 莉亞子講聲多謝
如果冇左你地 我都唔知個時會唔會玩落去
之後大家仲合伙開左我地既公會 霧雪
記得一開始我提議所有名都俾人插爆 明明菊花後援會不知幾型..
然後我地慢慢識到更多既人
ERIC仔 DEX VIC SIN 射爆叔 天野 小風 MAYU A姐仲有好多其他人
但係之後大家開始各散東西 有人番去自己本來既公會 有人選擇左退出遊戲
雖然而家打開公會列表 見唔到某D人 但係我要多謝你地一直以黎同我行過既路

而之後我都開始冇咩心情玩落去 成日心內面諗住離開
覺得自己唔係稱職既會長 俾唔到大家咩福利
結果有日仲想直接解散公會 搞到有班人走左
但係有班人制止左我 話我知公會唔係講金 係講心
冇天塔跟 SOWHAT? 大不了我地自己堆屍上去
之後我地聯埋其他朋友 嘗試左爬塔
雖然卡左係15F 但係對我地黎講 真心係個幾好既結果
同時公會都吸納左班新力軍
我要係到多謝小虛 我唔係到時 公會多得你同ERIC仔睇住
仲有多謝其他冇走既朋友 好似小E 小炎 鋒 真冬 DES LOK 小月QB 搞事 DOG兩公婆(人數過多不盡列)

可惜因為私事問題 公會愈黎愈少人上線
結果上線一望 公會愈黎化似一個死城
而我都決定左 可能係時候認真咁去面對我現實中既問題
我決定慢慢離開 盡量將自己抽離呢個遊戲
當然我會不時上黎探望朋友
但唔係好似以前咁日上夜上
等菊花成為一個過去

公會既咁多位
多謝大家唔怕死咁同我刷6EJ
多謝大家係營火會時同我裸舞
多謝同我吹水打咀炮
多謝大家明知過唔到仲同我去天塔堆屍 唔跟大會
多謝大家心入面有一個菊花子

月有陰晴圓缺 人有悲歡離合
聚散終有時
玩左FFO唔多唔少都已經四個月
多謝米SER咁多位朋友帶俾我咁多歡樂
多謝P場入面針殺我既細文 隨緣既朋友仔
多謝同我爬天塔既鏡子 NEXTISLAND既朋友仔
多謝帶過我地天塔既天堂鳥 醬油
多謝同我吹拳刃水 既夢 其他拳刃既朋友仔
多謝你地帶俾我咁多快樂既回憶

每個FFO既玩家心中都有一個自己既家 自己既公會 仲有一班無法忘懷既朋友 基友 姬友!

「小伙子 相會了

聚散亦難料 訴說了辛酸

也話說了當天

記憶裡那舊碎片

重組了趣事嚮往的昨天」

相入面 可能會冇你地 但我心入面仲有你地

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?快速註冊
已有 1 人評分金幣 收起 理由
千宏 + 50 讚一個!

總評分: 金幣 + 50   查看全部評分

Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1836 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 在線勳章 友誼之星勳章 儲蓄勳章 麻雀勳章 發帖王勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

主打遊戲
幻想神域
EXP
537 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 在線勳章 用戶勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

花花好感性喔

主打遊戲
狩龍戰紀
EXP
45 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章

畫質好……

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
255 點
我米SER分身係裡面唔係好記得個公會名,但係會長個名永世難忘
1個ac 10個人用   吹咩??