AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 2256|回復: 12
打印 上一主題 下一主題

[其他] 請官方注意   [複製鏈接]

九級天神會員

願與重要的人再次相會

主打遊戲
幻想神域
EXP
25057 點

在線勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 發帖王勳章 麻雀勳章 藍寶石勳章 友誼之星勳章 瑪瑙石勳章 紅寶石勳章

樓主

http://ff.alta.hk/index/08service/index05.php

你係官網自己講ga野,請自己做返好,暑假免激活就可以開AC,當時ga錯誤係時候要處理

第一次                    第二次                     第三次

重複發言多次、惡意洗頻等侵犯大多數玩家權益或使用不雅的文字,侮辱、毀謗他人,或語帶威脅,有違社會善良風俗等情形。

帳號停權三天

帳號停權七天

帳號永久停權

在遊戲中以現實生活的金錢做買賣

帳號停權三天

帳號停權七天

帳號停權七天

成班外掛係禿鷹自動釣魚,自動係冇問題,但識自己走去掛魚,掛完魚又識几去npc解魚再賣,一直重複...仲要個個玩家一色一樣主鐮...
大佬呀!一個正常玩家掛緊機識自己郁ga,唔好玩我啦,個個掛魚玩家ga裝備,武器,職業,外型,時裝都係一樣,係人都知佢地成班係外掛佬啦
日日都有N個外掛釣魚,次次入到禿鷹都lag到死,全服6個ch都係咁,搞到日日紅ser咪就係依d外掛工作室囉.零晨4點5點都紅ser,GM做下野啦

• 重複發言多次,惡意洗頻等侵犯大多數玩家權益或使用不雅的文字,侮辱,毀謗他人,或語帶威脅,有違社會善良風俗等情形...
  • 遊戲中 現實生活的金錢 做買賣...

由更新完成到下次維護,無時無刻都有幣商交易頻道賣金,你地唔係當睇唔到呀?洗唔洗影幾張相比埋個名你捉人?有埋電話號碼
如果相中果兩個玩家唔係重複發言多次,惡意洗頻 遊戲中現實生活的金錢做買賣,你應該等汁到得啦
重複發言多次相同內容文字 ─┐
用現實金錢對換遊戲幣做買賣─┴違反懲處規章

外掛工作室嚴重破壞遊戲幣價值,點品1:6幾(唔係好知依家幾多)年頭都冇咁貴,家下貴到喊
冇啦啦市場上有大量遊戲幣出現,令到遊戲幣唔值錢,變相令70圖,時裝,完美秘石/武器/防具,點品價錢上升(手染時裝可以成1M件,秘石都可以1M粒)
平民根本買唔起,成為玩家流失的成因

唔係一句營運團隊已在全力停封外掛,請耐心等候。得閒捉幾個就得 OK 走人,
如果你日日由朝捉到晚,一定唔只咁少,你上線睇下各個60下副本,去埋禿鷹...
係..你地係有做野,8月捉左6千幾外掛個我地係有眼睇
但係有一班外掛工作室好猖狂咁係各個副本出出入入橫行無忌同係禿鷹自動掛魚日刷夜刷仲要係交易頻洗頻好似唔洗休息咁,鬼唔知佢係外掛咩
已經嚴重破壞遊戲生態,依家上線都有幾百個比你捉
我地檢舉都檢到手軟,檢舉完仲好似唔知有冇用咁,但都會繼續檢舉,因為我地仲對你地營運團隊有信心
http://forum.agames.hk/forum.php?mod=viewthread&tid=110737

講得出,做得到!唔好得個"講"字,我地都耐心等左好奈,差不多兩個月,一日比一日多外掛,睇到都灰晒,認真做一次捉晒D外掛同打擊工作室,唔係會對正常玩家好唔公平
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?快速註冊

發懶豬  8月捉左6千幾外掛,相信係有做野既  發表於 2014-9-18 12:11:50
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

主打遊戲
幻想神域
EXP
166 點
跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
真係要做野囉,D工作室寫到明都無人理

EXP
6326 點

友誼之星勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 發帖王勳章 吹水勳章 麻雀勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?快速註冊

EXP
697 點
玩左咁多年game,其實賣幣果d洗頻,只要隻game有黑名單系統,你將佢加落黑名單仲好,咁就已經睇唔到啦

如果官方封左佢,佢又開隻新既出黎洗,你又要將佢加落黑名單,如果官方封左佢,佢又開隻新既出黎洗,你又要將佢加落黑名單,如果官方封左佢,佢又開隻新既出黎洗,你又要將佢加落黑名單,如果官方封左佢,佢又開隻新既出黎洗,你又要將佢加落黑名單,如果官方封左佢,佢又開隻新既出黎洗,你又要將佢加落黑名單.... 無限loop

除非停止遊戲註冊架姐,如果咪人地幣商係職業開公司黎搵食既,你封佢佢咪又再開acc洗

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
89 點

←_←金價創新低以前都無甘癡線
死草爛草d金都唔夠你換裝笑左好唔好
雖然打副本唔一定要七十狙擊但係半年都換唔到裝也是醉了
未見過一隻game可以搞到半年都無錢換裝……
再唔捉外掛遲早玩家死心我而家已經心淡……
而家見過最平應該係25rmb等於一千金再跌就無野好講
待到幻想無外掛,家祭無忘告乃翁……

主打遊戲
幻想神域
EXP
32 點
發懶豬 發表於 2014-9-18 12:08
玩左咁多年game,其實賣幣果d洗頻,只要隻game有黑名單系統,你將佢加落黑名單仲好,咁就已經睇唔到啦

如果官 ...

而家唔係->睇唔睇到佢洗頻<- 問題...而係佢地係外掛問題~
我地唔係要睇唔到佢講野係要佢地消失

EXP
4533 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

台灣狙擊圖300G,我地香港幾時先追到???
有無人可以去台灣買番10打狙擊圖番黎香港放?
1000G都制

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1805 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章

http://forum.agames.hk/forum.php?mod=forumdisplay&fid=598

大家可以在這裡看看停權名單,營運團隊每個月都會將上個月捉得的外掛名單PO出來。

叛逆小方  我係睇到你地有出過力﹐但係外掛當道...努力啦  發表於 2014-9-18 18:01:36

主打遊戲
幻想神域
EXP
508 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章

捉還捉,小心唔好濫殺無辜。。。無啦啦封左我兩個FD

九級天神會員

願與重要的人再次相會

主打遊戲
幻想神域
EXP
25057 點

在線勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 發帖王勳章 麻雀勳章 藍寶石勳章 友誼之星勳章 瑪瑙石勳章 紅寶石勳章

點品1:6
天價呀
根本買唔起

主打遊戲
幻想神域
EXP
7900 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章

叛逆小方 發表於 2014-9-18 18:10
點品1:6
天價呀
根本買唔起