AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1806|回復: 3
打印 上一主題 下一主題

[綠光林地] 新家族【快樂谷】/新獵團【Eternal-Wind】招多話活潑既人~ [複製鏈接]

主打遊戲
狩龍戰紀
EXP
15 點
樓主
快樂谷啟事--必讀

大家好~ 我係優^_^
我希望我地家族會好似我地既團名咁~開開心心咁玩~
雖然我地家族人唔多 但我會努力令【快樂谷】成為一個熱熱鬧鬧既家族~

我希望我地家族既人可以:
1: 盡量多d上
★一個禮拜以上唔上/唔出聲個d 我會比信 再係咁我就踢
2: 多d係家族頻講野
★因為我地係新家族而且人唔多 希望招長駐(最好多話) 恆心成員
3 盡量幫團友做任 打副本等等~
4: 盡量招好友入 路過識到個好傾又冇家族的 請馬上聯絡我*_*
★要加人都同我(優子)講聲 如果我不在我留信/RC/WTS都好
★話多者優先(被追打)
★如果入左家族又冇獵團 就入埋我地既獵團
你可以唔入家族 入獵團都OK>___>
5: 退之前同我(優子) 講聲 我心臟弱小 就咁突然退我會傷心
6: 上線/下線 盡量都講聲
★如果可以 盡量上Ch2 方面打副本(PS: 遊人街下的倉係我掛機好地方

最後 我希望我地公會變成一個熱鬧既家族
就好似一個大家庭咁 互相幫忙 互相寸嘴 笑聲不斷
最好就係練等開團頻會死掉(靠害

本人(優子) 聯絡方法
Wts: 想入wts群就搵我 我比電話你/等熟左你來問我 我(應該)會答的
★請勿打來 要找我請Wts
Rc群: 27022468(這是獵團RC個家族區係入面

多謝你既細心閱讀(鞠躬
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

主打遊戲
狩龍戰紀
EXP
32 點
我而加個公會好悶..聽日轉過黎

主打遊戲
狩龍戰紀
EXP
15 點
hkopen2008 發表於 2014-9-25 12:18
我而加個公會好悶..聽日轉過黎

謝你~
你可以上線找"優子"
雖然我地個邊少人 不過你主動講野 我地得閒一定會覆架^_^

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
2138 點
路過