AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 6035|回復: 2
打印 上一主題 下一主題

[閒聊] 合服把啦!不如.....   [複製鏈接]

主打遊戲
幻想神域2.0
EXP
3285 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章

樓主
新服成120G先1SET火隕.
舊服只係升咗10~5G.

新服打PVP黎黎去去都果班人,易頻又係咁.

外掛捉極都有,舊服都仲叫頂得住.(但己經走咗一大班人)

舊服真正人多都係一條紅啫.
無外掛果陣可以幾條藍燈.

呢隻GAME比狩龍仲好玩.
起碼佢出咗成年,係巴哈都仲可以係頭十到.

依家又要開學,又有多外掛.
要救隻GAME都係時候合服啦.

再唔合,新服人口流失會愈黎愈多.
狩龍果風格未必人人接受到.
去舊服,又未必人人想重練.

最好係3.0版出咗果陣,賣個廣告,
話加咗新野之餘,話合咗服,加多幾條分流.
老手回歸獎當然唔少得.
再推出個洗屬性道具,等上次因為回溯無咗既玩家都心動下.

捉外掛唔知你地點捉,我係GM既話,去下啲"刷錢重點"應該都捉唔少啦吓話?= =

單選投票, 共有 71 人參與投票
您所在的用戶組沒有投票權限
以下圖片,由公會一眾女會員提供:
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

主打遊戲
幻想神域2.0
EXP
3285 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章

跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
zerowong1015 發表於 2014-9-30 03:05
你諗野太天真啦....
舊服而家個個SER都長期爆滿,老實講..唔係人多,係外掛多!!
官方一日唔清理好D外掛,舊服 ...

你錯啦.
之前無錯,的確長期爆滿.
但官方捉咗唔少"冰山一角"

依家有段時間係"5藍1黃","1紅5黃"
高原少咗好多掛釣都係真係.

LAG既問題都少咗好多.
隻GAME上次更新完,我無再米娜過.
如果你LAG既話,可能真係電腦/網路問題

當然,處理好外掛再合服,係最好不過.
但唔合服,我怕新服係"自然執".

主打遊戲
幻想神域2.0
EXP
3285 點

司馬信 發表於 2014-9-30 12:59
個人都支持合服,早前已經向營運團隊反映咯。

見到千宏唔聲唔聲投咗唔合服