AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 6033|回復: 2
打印 上一主題 下一主題

[閒聊] 合服把啦!不如.....   [複製鏈接]

主打遊戲
幻想神域
EXP
7524 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 友誼之星勳章

樓主
合服可以, 但清理完外掛再說
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

主打遊戲
幻想神域
EXP
7524 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 友誼之星勳章

跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
叛逆小方 發表於 2014-9-30 10:43
外掛已經清左唔少
官方只係清得唔夠多
唔好成日都係到話官方唔做野

做係有做,
有人回報或者嘈果陣會捉得比較多,
但當冇人回報果陣
官方就放慢手腳,
而問題根本係幣商手上持有大量acc 唔怕你封,
而官方又唔解決問題核心所在

主打遊戲
幻想神域
EXP
7524 點

叛逆小方 發表於 2014-9-30 10:54
老實講,自上次大屠外掛工作室後,外掛已經少左好多
已經冇再個個ser都紅,你幾時仲見到全紅ser?求圖禿鷹掛魚 ...

上一次係封左一部份外掛,
但只係冰山一角,
幣商而家唔係1次過開大量acc出來掛,
而係同官方打持久戰,
幣商現在明顯就係分階段開號刷幣,
係到造價,
然後官方又講係場持久戰,
但係試問俾幣商咁玩法,
隻game仲支持到幾耐?

之前清完一次勁, 6條分流係藍色,
而家係橙至紅,
但你有冇感覺到玩ga人變返多??