AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1815|回復: 4
打印 上一主題 下一主題

[貼圖] [有圖有真相]GM其實有無做野??  關閉 [複製鏈接]

主打遊戲
幻想神域2.0
EXP
3285 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章

樓主

今日我發現好多個名亂打,疑似外掛既玩家一直出成就.
我本身都唔為意,但真係好多好多.
於是我影咗幾張圖.

之後有個叫"GM"既玩家係易頻講野.
唔知真定假,因為"GM"係禁用既,唔係官方都未必開到"GM"名

老老實實,一個外掛,可以打足咁多次副,拎到成就,
果陣仲要係2~4點左右,正常有做野,就唔會比到佢地打咁多.

11~1點:
每6秒就有一個外掛得到瓦爾.
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?快速註冊
以下圖片,由公會一眾女會員提供:
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
5027 點

在線勳章 發帖王勳章 試帖勳章

跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
工作室目前正使用的帳號,不是最近才申請的,而目前工作室要申請遊戲的帳號,已是十分十分困難,昨天官方進行了的行動,已取得一定的成果。
你說深夜有很多疑似工作室的外掛帳號新登場,推斷就是官方的行動成功才會出現(因為早前正使用的工作室的外掛帳號已經沒有了)

另外,先感謝你提供的資訊,有關的時間點,其實也是官方需要的資訊之一。

而工作室進行外掛的行為,也會因應官方的行動而作出改變,兩方不斷對抗,官方亦持續抗爭中,有關外掛的觀察及調查仍進行中的。

==========================================================================
雖然不能保證使外掛可以完全消失,但官方會一直致力打擊,絕不會視而不見。

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
127 點
基本上官方是鬥不過工作室
倒不如先解決重點問題
狙擊圖幾千金1張 這才是外掛比玩家還多的問題

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
10879 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

同意樓上~官方不要放錯重點,就是因為不開放70配方,才會導致有人需要收幣去收集70圖,所以工作室才會用外掛刷幣
治標不治本是沒用的,如果開放了,物價下跌,大家不這麼缺金幣,工作室哪會有賺頭,哪會去使用外掛呢?
好好深思吧

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
127 點
好少人會明白,只會係咁叫GM封外掛 ,外掛已經係商業既工作室,唔係你話封就封得晒
玩過台服既都知,外掛唔會有咁多 ,點解? 因為人地玩家唔需要用成幾千金去收1張配方
D玩家用外掛黎打結晶既數目分分鐘仲多過D工作室..