AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1998|回復: 8
打印 上一主題 下一主題

[其他] 時裝好難抽 [複製鏈接]

九級天神會員

願與重要的人再次相會

主打遊戲
幻想神域
EXP
25057 點

在線勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 發帖王勳章 麻雀勳章 藍寶石勳章 友誼之星勳章 瑪瑙石勳章 紅寶石勳章

樓主
話說我用招待買左30個天叢雲盒,結果只開到一條碎,開左42後,算啦出太刀時武果陣,買左20~30個太刀盒,開到得返4個盒時,先開到一把+命中ga綠武,唉

又有一次,我用招待買左40個神魔雙刀盒,乜都開唔到,連3日版都唔比我, _!
今日我又用招待買左35個隕星盒,又係咩都唔比我,得一個3日版,WTF
P.S. 9999招待只可買21個459點券ga盒

時裝真係好難抽,招待任又冇新場的說,招待任務的招待券又被減至原本的一半...
我除了星期六外,每日招待任都有做,每週買5個高防高武已經冇乜幾多,可以提高招待任的招待券?

Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

主打遊戲
幻想神域2.0
EXP
3285 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章

跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
佢唔洗賺?_?

BTW:都係睇你人品.有人1盒中橙+傷2%.
以下圖片,由公會一眾女會員提供:

九級天神會員

願與重要的人再次相會

主打遊戲
幻想神域
EXP
25057 點

在線勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 發帖王勳章 麻雀勳章 藍寶石勳章 友誼之星勳章 瑪瑙石勳章 紅寶石勳章

ChLiu 發表於 2014-12-23 20:12
佢唔洗賺?_?

一睇就知我係幸運值0果D人啦,唔係我都唔PO文
用咁多都抽唔到裝,人品...我睇透左隻GAME係好講人品

主打遊戲
幻想神域
EXP
7772 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章

EXP
1825 點
我既經驗係平均3萬招待先有件似樣既野

九級天神會員

願與重要的人再次相會

主打遊戲
幻想神域
EXP
25057 點

5891ymc 發表於 2014-12-25 12:47
我既經驗係平均3萬招待先有件似樣既野

我試過買4個出橙(一次),又試過上面果D(經常),好難抽

EXP
1825 點
叛逆小方 發表於 2014-12-25 12:54
我試過買4個出橙(一次),又試過上面果D(經常),好難抽

我都試過3個出橙,跟住必然黑一大輪,所以平均咁多先有好野

九級天神會員

願與重要的人再次相會

主打遊戲
幻想神域
EXP
25057 點

5891ymc 發表於 2014-12-25 21:38
我都試過3個出橙,跟住必然黑一大輪,所以平均咁多先有好野

ME TOO
公測冇耐出過一次,暑假一次,年初一次
我日日招待都有做, 1日約一千招待
我完全體現到努力唔一定得到回報

EXP
8917 點

麻雀勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 友誼之星勳章 瑪瑙石勳章 發帖王勳章 紅寶石勳章 吹水勳章 藍寶石勳章

係呀- -好難抽T^T