AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: azuresky
打印 上一主題 下一主題

[疑難] [你點睇]你覺得以前既世王好打定宜家好打?   [複製鏈接]

九級天神會員

願與重要的人再次相會

主打遊戲
幻想神域
EXP
25057 點

在線勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 發帖王勳章 麻雀勳章 藍寶石勳章 友誼之星勳章 瑪瑙石勳章 紅寶石勳章

樓主
其實,大家做一個不會多過半個鐘ga世王表都無問題啦,又可以有大部分人打到,時間又唔會太長

時間長與否,好主觀,唔通天塔要打一個鍾,就唔去打?
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

九級天神會員

願與重要的人再次相會

主打遊戲
幻想神域
EXP
25057 點

在線勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 發帖王勳章 麻雀勳章 藍寶石勳章 友誼之星勳章 瑪瑙石勳章 紅寶石勳章

跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
隻世王出左黎都冇10秒就死左,就算出晒12隻都唔知有冇分半鍾,企ga時間遠遠多過打ga時間

偷打係唔岩,話人係狗都係唔岩

其實有人做一個唔會過30分鐘,極其量都係大約半個鍾ga世王時間表咪ok囉,又唔會太長,又唔會太趕

九級天神會員

願與重要的人再次相會

主打遊戲
幻想神域
EXP
25057 點

時間係短左,但係世王出現重疊問題一樣有,轉慢少少就比人大大力圍死摸唔到,只係時間短左,打唔到ga人反而多左,咁叫有效率?

九級天神會員

願與重要的人再次相會

主打遊戲
幻想神域
EXP
25057 點

Dr.Shaco 發表於 2015-1-24 00:36
首先 世王除非係每次必出12隻 如果唔係永遠都會有重疊既問題 呢個係系統問題無得講 就算係15分鐘 30分 ...

其實我今次打到4/5,只係s2轉s3慢左少少就少左隻

依家平均1.5分鐘1隻

你都識講啦,平均ma,咁係人都夠轉ch啦,但老實講s2s3有90秒咩?

攞頭先果次黎講,打左14分鍾,14*60/12=平均70秒

平均70秒都係夠轉ch,但頭先世王有一半以上都係轉左ch都冇40秒就要轉

只係頭尾出ga時間長d先有14分鐘,某d ch都唔知有冇20秒,隻世王味死下個ch就開始出

重有,隻世王改多左少少血就想冇咁易死,你諗得太簡單

面對頭先8成人果d 3星~5星+20武,隻世咪又係一樣咁豆腐,出黎都唔知有冇10秒

只係時間短左
講得好 你番學番少半晝你會唔會覺得無分別?點解你可以講到好似完全一樣咁.

兩樣野黎唔可能一齊講,返學有好多野做,包括上不同ga堂,小休,集會等
返學係用好長時間做好多野,而世王唔同,只係做一件事
世王時間係短左,但係出現ga機率都係一樣,咁時間長短有咩分別?都係打咁多
返學時間短左,但學到ga野都係一樣,咁時間長短有咩分別?都係一樣

我果隊4個人,冇人打齊5隻,最多都係摸得切4隻,重有2個打得2隻,重點係"咁叫有效率"?

九級天神會員

願與重要的人再次相會

主打遊戲
幻想神域
EXP
25057 點

叛逆小方 發表於 2015-1-24 01:42
其實我今次打到4/5,只係s2轉s3慢左少少就少左隻

計平均都晒氣,如果有一兩個極端值,就會完全影響平均水平,不能反映大多數真實數值