AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: k190853
打印 上一主題 下一主題

[其他] [怨氣]問一下,係咪真係咁多(貝戔)人打副都唔清怪仲要亂秒王   [複製鏈接]

主打遊戲
聖境傳說
EXP
636 點
alive8638 發表於 2015-2-5 15:44
一定要清晒小怪先打王呢個標準邊個定?
街團十隊有九隊都撞王架啦 只要夠力清唔會害死隊友有咩問題
要跟你 ...

咁請問你由憑咩話拉怪撞王就叫正常?你定?定係打開既人定?經常做一件事唔代表果件事係正常
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

主打遊戲
幻想神域
EXP
1390 點
跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
k190853 發表於 2015-2-5 15:24
no,與其話我既問題倒不如話佢地太亂嚟,咁既話係佢地問題啱,而且撞王一啲都唔正常,正常既係王前清小怪 ...

全世界都有問題得你一個岩晒,最好話比我知你個game名,等我見到你就請教下咩係岩同錯.

主打遊戲
幻想神域
EXP
6291 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 用戶勳章

k190853 發表於 2015-2-5 15:48
咁請問你由憑咩話拉怪撞王就叫正常?你定?定係打開既人定?經常做一件事唔代表果件事係正常 ...

咁都係打法唔同姐 一句講晒你唔中意咪自己開組囉
又要跟街團又要迫人地接受你規則 人地唔跟你個套又吊9人
而家你大晒咩

主打遊戲
聖境傳說
EXP
636 點
alive8638 發表於 2015-2-5 15:51
咁都係打法唔同姐 一句講晒你唔中意咪自己開組囉
又要跟街團又要迫人地接受你規則 人地唔跟你個套又吊9人 ...

只可以話佢地一句唔好意思都冇我覺得好不忿

主打遊戲
聖境傳說
EXP
636 點
terrytam2010 發表於 2015-2-5 15:50
全世界都有問題得你一個岩晒,最好話比我知你個game名,等我見到你就請教下咩係岩同錯. ...

我game名先唔會講~最少我連我要插既人既名都唔開,係對網上私隱既尊重

主打遊戲
幻想神域
EXP
2361 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章

1呢現在好多人有狙擊有沖裝,唔系太伏,d王都系幾秒內就死,2呢副本打黎打去就呢幾個,如果系第一次打可能系會王前清怪,但大多數人都系一個副本吾知打左幾百次左,已經煩曬,所以會有速刷副本呢個風氣存在,d副本撞王打系最快,早點打完可以多點時間做其它野,樓主如果吾鐘意撞王打,可以隊伍頻道同隊長講下,或者自己開招募講明王前清怪,好易解決姐,吾好嘈架啦甘多位

主打遊戲
聖境傳說
EXP
636 點
天生購物狂 發表於 2015-2-5 16:02
1呢現在好多人有狙擊有沖裝,唔系太伏,d王都系幾秒內就死,2呢副本打黎打去就呢幾個,如果系第一次打可能 ...

OK fine...總算見到有個講嘢客氣啲既人,只可以話下次街團要留意下係咪真係咁既"大伏"

EXP
6326 點

友誼之星勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 發帖王勳章 吹水勳章 麻雀勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

k190853 發表於 2015-2-5 16:10
OK fine...總算見到有個講嘢客氣啲既人,只可以話下次街團要留意下係咪真係咁既"大伏" ...

一句打晒成個帖有REPLY既人...其實我講野都唔係好唔客氣之嘛?!

主打遊戲
幻想神域
EXP
205 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

先講 基本上我打副都係拉哂小怪去撞王
1黎 知道1定清得切
2黎 我好脆..冇小怪吸唔到血

如果, 樓主你要摸王 而唔係要EXP 點解你唔講聲..
相信你組入面應該係有好多夠火力既人
(點計都唔係講緊風火42)

同埋..有時真係好趕時間
因為除左副本仲有好多野要做
有D人本身就要返工返學, 都唔會想用好長既時間既打1個副本啦
夠攻點解要慢慢打? 如果唔係我點解要沖裝?

PS 我唔知你講既C4係乜Q

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
59 點
虛心請教樓主
你打單人副本係咪都會王前清小怪?

主打遊戲
幻想神域2.0
EXP
2915 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 友誼之星勳章

rho 發表於 2015-2-5 17:51
虛心請教樓主

那我問個極端點的問題吧,一身40藍色防具+0無星,武器60綠色5星+9 ,別的都是渣渣裝備,你單人泰達副本會一群怪一起殺?近戰職業哦(別說無限暈怪之類的,控制技能排除在內)

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
315 點
客套說話唔多講~樓主可能將問題放得太大了
1)樓主要堅持行自己玩法王前清怪才打王,請在招募打王前清怪
2)依家好多玩家都長大了,大部分玩家都會拖怪到王前清(當然拖怪玩家唔會反車害大家先啦)
3)好多玩家係食VIP+雙經書打副衝等,你強迫別人慢慢打,你覺得人地會理你?
4)如果樓主真係唔鍾意快刷副本既
自己單刷5人+地獄副本吧,相信咁樣會滿足到你休閒打副既心態

主打遊戲
聖境傳說
EXP
636 點
rho 發表於 2015-2-5 17:51
虛心請教樓主

基本上都會

主打遊戲
聖境傳說
EXP
636 點
gonzalo 發表於 2015-2-5 19:33
客套說話唔多講~樓主可能將問題放得太大了
1)樓主要堅持行自己玩法王前清怪才打王,請在招募打王前清怪
2)依 ...

我單刷到唔會組街團囉sosad...況且我係要王怪掉落物,必須摸王

主打遊戲
聖境傳說
EXP
636 點
初月小藍 發表於 2015-2-5 17:32
先講 基本上我打副都係拉哂小怪去撞王
1黎 知道1定清得切
2黎 我好脆..冇小怪吸唔到血

C4係強力炸彈,形容我既嘴砲威力

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
59 點
549524560 發表於 2015-2-5 19:05
那我問個極端點的問題吧,一身40藍色防具+0無星,武器60綠色5星+9 ,別的都是渣渣裝備,你單人泰達副本會 ...

樓主都在話緊正常既時候你一個人極端咩野
我單人就梗係撞到就撞啦

主打遊戲
聖境傳說
EXP
636 點
rho 發表於 2015-2-5 20:30
樓主都在話緊正常既時候你一個人極端咩野
我單人就梗係撞到就撞啦 ...

下?我都唔好得幾多咋,一樣近戰,全身+10,武器70橘3星+17,上半仲要噬魂嚟。。

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
59 點
k190853 發表於 2015-2-5 20:43
下?我都唔好得幾多咋,一樣近戰,全身+10,武器70橘3星+17,上半仲要噬魂嚟。。 ...

單人夠啦
頭先試左場近戰單人泰達困難用68藍武+0 58防具+0 冇時裝 冇戰利 冇紋章 OFF源神 一樣撞到
最緊要有蝙蝠唔比怪秒就得啦

主打遊戲
幻想神域2.0
EXP
2915 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 友誼之星勳章

rho 發表於 2015-2-5 20:57
單人夠啦
頭先試左場近戰單人泰達困難用68藍武+0 58防具+0 冇時裝 冇戰利 冇紋章 OFF源神 一樣撞到
最緊 ...

原來風龍之類的難度跟66副本單人一個級別?我只能說我不死幾次也單刷不過,渣渣防具沒辦法,只好等下次改版70橘~

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
59 點
549524560 發表於 2015-2-5 21:00
原來風龍之類的難度跟66副本單人一個級別?我只能說我不死幾次也單刷不過,渣渣防具沒辦法,只好等下次改 ...

你係咪復錯人 我一直只係講緊單人副 你無啦啦風龍D咩
跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿