AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 4769|回復: 27
打印 上一主題 下一主題

[其他] 黑仔王有感而發   [複製鏈接]

九級天神會員

願與重要的人再次相會

主打遊戲
幻想神域
EXP
25057 點

在線勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 發帖王勳章 麻雀勳章 藍寶石勳章 友誼之星勳章 瑪瑙石勳章 紅寶石勳章

樓主

如題

幾萬招待抽盒無數食白果不在講
連個利維坦都係咁,食左我60金都係冇出隻寵比我
用左效果(10G)平均只有6個巨蛋
唔用效果4個巨蛋
人地只用20G就有廿幾個巨蛋仲要開到隻利維坦
DOE你老冇!
打圖又係睇運,節日活動任務出物品或寵又係睇運,金裝又係睇運出,抽秘石紋章又係睇運,打源神碎又係睇運,就連活動送比你每人一個果D都係要睇運
上次1300個盒果個係好好好好好好好睇運氣
人地咪開到13000招,橙騎,鍊金...我地冇運氣ga 1千招2千招就有我地份

上次死SER活動又係咁
果D高級附魔出晒比班土豪,我地就出尋寶
真係【詞語過濾】都要打出黎
咁又係,如果唔出比班壕,咁又點樣留住佢地,我真係好不滿!

今次活動
本次活動只要玩家於 2/11 例行維護後登入遊戲,即會於商城待領區收到「激量招待券寶盒(限定)」3個!每一個都能最多開出 50,000 商城招待點數!你又怎能夠放棄這次的機會?

激量招待券寶盒(限定)

又會係咁,要好好好好好好好睇運氣,一睇就知
人地咪出5千招,5萬招,我話我一定出2000招待,我第一個留名睇自己開2000招待,以我封測玩到依家ga數據,我鐵定我2000招,好彩出3千招(因為次次活動都冇我份)
講真,咩激量招待...你壕氣D好冇,打一次世王都有平均1000招待啦,雖說大獎唔係人人有份,但都唔好咁過份
好似活動送盒抽野咁,你係到要係個盒入面放D垃圾入去(尋寶,少量招待),係都唔壕氣D送大禮
就連FB活動都係,中獎送10個盒,XxY!
你送10個盒比我有扌然用,開唔到又係冇用
10個盒...你地招待買都唔只咁少啦

唔講啦!
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

EXP
1428 點
跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
用招待抽盒機率係比用點數抽既低好多

九級天神會員

願與重要的人再次相會

主打遊戲
幻想神域
EXP
25057 點

在線勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 發帖王勳章 麻雀勳章 藍寶石勳章 友誼之星勳章 瑪瑙石勳章 紅寶石勳章

aaron107 發表於 2015-2-9 15:34
用招待抽盒機率係比用點數抽既低好多

咁重有其他盒呢,又係要抽,問題一樣有,機率一樣咁低
例如:上年情人節活動 巧克力面部時裝
   上年萬聖節活動 斯內克戒指
  FFO第一隻寵物 月光兔&兔仔耳頭部時裝

主打遊戲
幻想神域
EXP
2361 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章

未用10G個buff,我釣左30MIN才出2個金蛋......用左都系4-5個,吾過我知我運氣衰釣左幾個鐘最終系開到

運氣呢d野,好難講wo,玩甘耐一定出過野,但係差距就好大,你出一整條玉澡前,人地出一整條月神甘,你花錢煉金只出染色or綠時,人地30W神點系統送的煉金出源神進化寶珠,4-5星裝備石

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
324 點
笑口常開 好運自然來XD

平常心啦老細 , 你越想要既野 佢越唔會比你架

不過我都好難靜心到 所以尼d野 我唔會諗尼

九級天神會員

願與重要的人再次相會

主打遊戲
幻想神域
EXP
25057 點

天生購物狂 發表於 2015-2-9 18:37
未用10G個buff,我釣左30MIN才出2個金蛋......用左都系4-5個,吾過我知我運氣衰釣左幾個鐘最終系開到{:fun0 ...

釣魚要好似考古咁先多

九級天神會員

願與重要的人再次相會

主打遊戲
幻想神域
EXP
25057 點

遊手好閑 發表於 2015-2-9 18:47
笑口常開 好運自然來XD

平常心啦老細 , 你越想要既野 佢越唔會比你架

好難靜心到,每當你有9999招,去5個5個咁用晒佢,又得個吉果陣時,你心中的怒火會愈黎愈大
講返依個活動,人地又係用咁多G,你又係,人地釣到三廿個,你又一樣,出寶ga待遇卻不一樣,好難心平氣和
人比人比死人,但次次都係咁,很好?冇問題?
我就係果個次次都冇好野比我ga果一班冇運氣ga其中一個人
如果D機率唔係-6咁,唔係我都唔PO文啦

主打遊戲
幻想神域2.0
EXP
3285 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章

呢啲有錢都買唔到既野.
我睇唔到有幾多壕有.

講真,開心啲真係易出寶.
試過無數次,開心打副,打塔都出寶.

至於你話無運就要退坑.
咁平常生活係咪不如意就放棄?
以下圖片,由公會一眾女會員提供:

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
324 點
好小用招待抽野 但一見到有招待就會身痕 , 所以我一有招待就會買晒高經符 ,, e+有89張

九級天神會員

願與重要的人再次相會

主打遊戲
幻想神域
EXP
25057 點

ChLiu 發表於 2015-2-9 20:34
呢啲有錢都買唔到既野.
我睇唔到有幾多壕有.

你唔見佢地班壕有係因為有幾個重要原因
其1,舊時代ga產物,冇能力加成(例如:利維坦,月光兔,刺刺花精靈,...)
其2,人地唔中意收藏咪唔拎囉(有好多人都係因寵樣衰而唔會收藏)
其3,有蓄到唔拎出黎你都唔知啦

我就係打過無數次天塔,副本,地下源神....就知到努力唔會有相對ga成果,完全睇運
最後得到的不會是堅守努力ga人,而係幸運一世人品爆發ga-6人
上面已經講過

我就係果個次次為都冇好野比我ga果一班冇運氣ga其中一個人
如果D機率唔係咁-6,唔係我都唔PO文啦

一個乜都係睇運,就連打裝都係睇運,我條路一直都不如意,抽野,時裝王,世王,42,天塔一直都不如意
有人可能會講:我就唔信你一次寶都冇出過,sorry,我真係冇,係事實
岩岩出62果陣打王會有65金武金裝,重有60圖....我真係完成冇出過
出天塔到依家,又係一次金武金飾品都冇出過,最多都係近排打到2千招1次
就係因為有咁多不如意經歷先要人退,唔係好似你話ga咁,一有困難就放棄

主打遊戲
幻想神域
EXP
1103 點
『一將功成萬骨枯』呀老友!你認真就輸了!

EXP
6326 點

友誼之星勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 發帖王勳章 吹水勳章 麻雀勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

你認真就輸了+1

不過抽極唔中又真係幾心啖...如果可以好似強化咁就好啦...(發夢中)

失敗(唔中橙/綠)就加1點幸運..同1款包夠100點就必中橙/綠都好呀...其間中左清0都抵...

鍊金最頂層最好取消綠色果粒啦...次次上到最頂先俾粒綠色你...真係血都吐幾升...咁唔中大獎都唔會得個吉嘛....

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
255 點
官方真系難做
送又死 唔送仲死
唉..人送招待都系想比個選擇大家 想抽乜就抽乜姐
系哪WO 人豪氣D 直接送橙時好唔好.. 到時一街都系同一件橙時
你米又系當佢系狙擊士咁睇.. 又話人送垃圾
真系每個活動總有人開心同唔開心..
真系難做T_T
1個ac 10個人用   吹咩??

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
255 點
50000招?
我覺得50%機會中丫
一系中 一系唔中
咁諗會唔會舒服D?
1個ac 10個人用   吹咩??

主打遊戲
幻想神域
EXP
7524 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 友誼之星勳章

叛逆小方 發表於 2015-2-9 22:03
其1,舊時代ga產物,冇能力加成(例如:利維坦,月光兔,刺刺花精靈,... ...

其實呢......
唔止係game,
人生都係一樣,
運氣係一個好重要因素,
但係呢, 並唔係個個天生都咁好運,
總會有部分人運氣比較差,
但又唔係代表運氣比較差的一群永遠得唔到佢地想要的,
只係走的路比較困難..
有時侯運氣控制唔到, 但自已的心境可以調整一下,
試從好的方向去想, 或者從其他方法入手,
太盲目去追求某件事情, 往往會忽略了其他事情,
其實除了抽時裝, 點品外, 我想信幻想還有別的東西是吸引你的, 例如, 攝影..
希望來緊你會變得好運, 唔好輕易放棄,
加油, GOOD LUCK!

主打遊戲
幻想神域
EXP
399 點
講真...究竟係咪真...呢個活動竟然都有人吵....
係咪真係要做人做到咁唔開心?
呢個純粹送....
D招券又唔係只可以用黎抽野(不過都90%係)
咁但係又唔會有損失....佢送一個箱已經算係咁....今次仲要送三個...一件值得開心既活動....都有人發放呢D負能量
我覺得唔係要退坑...而係要睇心理醫生

ChLiu  咪係= =  發表於 2015-2-10 11:36:55

主打遊戲
幻想神域2.0
EXP
3285 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章

叛逆小方 發表於 2015-2-9 22:03
其1,舊時代ga產物,冇能力加成(例如:利維坦,月光兔,刺刺花精靈,... ...

老實講.
我天塔,副本,好多時都唔出寶.
有時有日又無無啦啦出寶珠/狗牌比我.
有時有個月又係咁出圖比我.(幾個月唔出,有月會勁出= =)
你話我努唔努力?
我日日有天塔/幻境都會打,仲打埋3點場.
我仲係"親自"搞.

之後你話果啲節日收藏.
你係咁諗啫.
平民咪一樣都係咁= =
其實果啲某程度上都係垃圾既野,
你執着就輸了.
我都未有利維BB,之前有段時間都想買隻,
但依家無能力做.

之後你話咩5萬招.
其實當佢係比2千咪算囉= =
你信佢5M,但唔出.
見人出,你個"心"蓋自己難受= =六合彩都成百萬,成億,啦.
但要係你自己填NO.
你口中果啲一世有運又-6既人,又有幾多個中到= =
但唔中既實多過中既人= =

之後仲有你話5抽5抽招待....
我之前,50幾(?)一次過抽天照(易P有講)
都係出2,3碎.
之後每日5抽,反而出2,3碎比我= =
有時你打住想佢出,反而唔出,唔以為佢出,反而出.
仲有我習慣係20~30抽,係好易出橙時.
反而5抽真係人品中既人品.
你覺得9999招多嗎?
我覺得我用13000幾仲多囉= =

以下圖片,由公會一眾女會員提供:

EXP
4533 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

自己得唔到,
又眼紅人地既人,
多數一世無運,
呢啲咁既性格,
即使退咗坑,
番現實做人,
都係無運.

主打遊戲
幻想神域
EXP
7524 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 友誼之星勳章

To:樓上果3位,
其實樓主都係因為長期黑仔,
所以累積左太多怨氣因而有感而發,
就唔好同佢計啦。

To:樓主,
能否改一下標題? 我確實唔想見再有人退game了。

EXP
1002 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 瑪瑙石勳章 用戶勳章 友誼之星勳章 麻雀勳章 紅寶石勳章

原來只系招待   仲以為用點抽添
玩招待抽野我都預左唔中  只不過有時手痕咪抽下玩下甘
送得比你既又點會甘易比你抽到野
跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿