AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 叛逆小方
打印 上一主題 下一主題

[其他] 黑仔王有感而發   [複製鏈接]

九級天神會員

願與重要的人再次相會

主打遊戲
幻想神域
EXP
25057 點

在線勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 發帖王勳章 麻雀勳章 藍寶石勳章 友誼之星勳章 瑪瑙石勳章 紅寶石勳章

其實我唔係為左個死人活動嘈,只係為左出寶機率低到喊而出聲,唔好講到我咁
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

主打遊戲
聖境傳說
EXP
636 點
跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
樓主,你既情我好明白-_-"
抽福袋既話,下次不妨一次買一個咁嚟開,貌似易中啲咁,
另外利維...算了咪提,冇屬性既寵我都唔知要嚟做乜...
真係食之無肉棄之可惜

九級天神會員

願與重要的人再次相會

主打遊戲
幻想神域
EXP
25057 點

在線勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 發帖王勳章 麻雀勳章 藍寶石勳章 友誼之星勳章 瑪瑙石勳章 紅寶石勳章

k190853 發表於 2015-2-10 23:42
樓主,你既情我好明白-_-"
抽福袋既話,下次不妨一次買一個咁嚟開,貌似易中啲咁,
另外利維...算了咪提,冇屬性 ...

我都唔關心個死人活動,我講ga抽盒唔單只係招待抽,連活動果D盒都係咁
我又唔係得行先打下副果D人,點解都冇乜出寶?
尢其係刷源神,次次自己刷到源神放位,一定唔出碎比我

主打遊戲
聖境傳說
EXP
636 點
叛逆小方 發表於 2015-2-11 14:25
我都唔關心個死人活動,我講ga抽盒唔單只係招待抽,連活動果D盒都係咁
我又唔係得行先打下副果D人,點解都冇 ...

活動...我基本都冇打=_="不過一向都冇乜出貨
一直以嚟我都係打乜副都冇出過貨=_="
源神更慘,自打唔出,賣位基本深夜冇人

主打遊戲
幻想神域
EXP
16 點
用招待卷換左7個貂蟬既蛋 抽左一個碎片

主打遊戲
幻想神域
EXP
508 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章

今日儲左成17000幾招待(冇追世王,真係儲左好耐),抽40包新時冇橙冇綠冇三天
我冇件時裝係招待抽到,都係用2000點以上抽
冇錯,我每件時裝都至少用左500蚊
仲要抽有時到屬唔岩,洗十枝有多時水
活動天塔一樣冇野中過
樓主有冇覺得安慰d?

主打遊戲
幻想神域2.0
EXP
2915 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 友誼之星勳章

更新后,因為某原因,7點50分左右才上來,然後抽天照源神……20次出了7碎片~好吧,我終於出了源神了,高興中~

九級天神會員

願與重要的人再次相會

主打遊戲
幻想神域
EXP
25057 點

折竹 發表於 2015-2-11 18:50
今日儲左成17000幾招待(冇追世王,真係儲左好耐),抽40包新時冇橙冇綠冇三天
我冇件時裝係招待抽到,都係用200 ...

冇,只可齊名
出左咁耐42,我只出過一張70圖
40個盒就想中- -?
我一向冇買點,日日做招待任,一日可有1000招待(星期六我唔會上線)
一個禮拜打足6日招待,仲要有入PVP次次4~10名(有時上到2~3名)
一出招待任做到依家,日日都咁辛苦儲招待,只係中過3個橙
公測到依家,我D招待合共過百萬(我到今年年頭先開始打世王)
但都係得3個橙...
天塔一路冇中過野,異界金武都冇中過...

今次活動
本次活動只要玩家於 2/11 例行維護後登入遊戲,即會於商城待領區收到「激量招待券寶盒(限定)」3個!每一個都能最多開出 50,000 商城招待點數!你又怎能夠放棄這次的機會?

激量招待券寶盒(限定)

又會係咁,要好好好好好好好睇運氣,一睇就知

好!我開到3個2000招待券,合共7千招待去抽時裝:我中了(大吉)