AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 5994|回復: 4
打印 上一主題 下一主題

Windows XP 三大佈景主題~超美Vista佈景主題~ [複製鏈接]

七級帝王會員

☆Prince★}+}|電腦王子

EXP
6040 點

友誼之星勳章

樓主
【軟體名稱】:Windows XP 三大佈景主題(集合為一個檔案) "新增二款,共五款!"
【軟體分類】:佈景主題
【檔案大小】:2.19MB
【下載期限】:直到被砍檔為止
【檔案說明】:不用多說了吧~漂亮的WindowsXP佈景主題,左下角的開始按鈕已經變成Vista風格按鈕,但"不"包含參考圖片中的桌布,覺得不錯請記得回覆喔~
---------還沒辦法套用佈景主題的,請先到SoftPedia下載UXTheme Multi-patcher 5.5:
http://www.softpedia.com/get/System/OS-Enhancements/UXTheme-MultiPatcher.shtml
---------執行上面的程式並重開機以後,如果還是不能執行佈景主題,請執行第二次Patch檔,再重開機第二次!

按此下載
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

EXP
883 點
VISTA岩唔岩用@@?

七級帝王會員

EXP
6040 點

友誼之星勳章

回復 2樓 的帖子

唔岩呀!仲有,既然你部電腦都係vista啦!咁你個背景style都已經係「vista's style」,咁你仲轉黎做咩?:L :L

EXP
883 點
原帖由 dlalden 於 12-12-2008 21:33 發表
唔岩呀!仲有,既然你部電腦都係vista啦!咁你個背景style都已經係「vista's style」,咁你仲轉黎做咩?:L :L

我HB-.-(Home Basic)
有得轉Basic同Standard
同埋我想轉下個主題=]

七級帝王會員

EXP
6040 點

友誼之星勳章

咁如果你真係想轉既話,咁就唔好用依個!因為依個都只係比Windows XP!
你想要依個style你可以上網search下        UXTheme Multi-patcher 5.5     或者其它!