AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 加斯洛
打印 上一主題 下一主題

[心得] ★《狩龍戰紀》意見、BUG 集中回報帖 (官方定期瀏覽)   [複製鏈接]

主打遊戲
狩龍戰紀
EXP
118 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 在線勳章 用戶勳章

1.可不可以推出反更多舊時裝的配方

2.仲有可唔可以出反啲可以(招待/禮/元氣) 抽的時裝或坐騎~

出哂係鍊金 反而令玩家流失 冇哂吸引性

小小意見~~~求接受~3Q3Q

Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

主打遊戲
狩龍戰紀
EXP
23 點

<服飾‧忍者服飾(女)>呢件衫我都抽左好多次....都冇次中橙字..都萛啦...
E+我抽夠4件左....點解商城冇合成卷既.....咁叫我點入錢洛去....

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
903 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 紅寶石勳章

fung9517 發表於 2015-8-13 19:58
1.可不可以推出反更多舊時裝的配方

2.仲有可唔可以出反啲可以(招待/禮/元氣) 抽的時裝或坐騎~{A01 ...

你好,
1.舊時裝的配方是可以推出的,建議玩家請先提出想推出的配方,以免同時推出大量舊時裝的配方

2.此問題我會再次向營運團隊反映,感謝您的建議喔!

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
903 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 紅寶石勳章

膠造乂公仔 發表於 2015-8-13 21:29
呢件衫我都抽左好多次....都冇次中橙字..都萛啦...
E+我抽夠4件左....點解商城冇合成卷既.....咁叫我點入 ...

你好,此配方將會在8月20日維護後更新至商城中,多謝你的支持

主打遊戲
狩龍戰紀
EXP
145 點
活動問題:
8月主打星「翻轉登入送第2回」活動時間為2015/8/13(四)維護後~2015/8/20(四)維護前,即大約7-8天。
但要得到活動獎勵就必須要累積登入至少10天,所以請問累積登入天數出錯?還是活動時間是在2015/8/27(四)維護前結束?

主打遊戲
狩龍戰紀
EXP
756 點

試帖勳章 麻雀勳章 友誼之星勳章 儲蓄勳章 遊戲狂熱勳章 在線勳章 用戶勳章 發帖王勳章 吹水勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

家下出親D新長頭髮= =後面個位都會有好大個空位...
有無得貼背少少呢.....睇落好唔鐘意.....  另一個長頭髮如果染左色會更明顯...
好像開角色時果D長頭髮 咁貼背...好睇好多= =
我本身個人超鐘意長頭髮的...但你出親果D長頭髮.....個背部..成日都好像粉色個頭果張咁...
咁鬼大個洞....又無風吹....有無得貼背DD....下次出果D長頭髮
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?快速註冊

米斯高  建議會轉交營運團隊,多謝你的支持!  發表於 2015-8-17 10:48:58
無論明白我連累你,即使你曾是未介意,曾為你想過偉大一次 退出這愛情行開一次【錯愛】

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
903 點

eugenehin 發表於 2015-8-14 23:07
活動問題:
8月主打星「翻轉登入送第2回」活動時間為2015/8/13(四)維護後~2015/8/20(四)維護前,即大約7-8天 ...

喔!係去到8月27日維護前結束,多謝提醒!

主打遊戲
狩龍戰紀
EXP
756 點

試帖勳章 麻雀勳章 友誼之星勳章 儲蓄勳章 遊戲狂熱勳章 在線勳章 用戶勳章 發帖王勳章 吹水勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

今日維修更新完上去...
上去有個未接任務...按左但又係空白的= =
個圖係咁係度....好煩= =唔俾人接又要係咁彈係度

米斯高  你好,請問是否重登之後依然有此情況?  發表於 2015-8-20 16:24:03
無論明白我連累你,即使你曾是未介意,曾為你想過偉大一次 退出這愛情行開一次【錯愛】

主打遊戲
狩龍戰紀
EXP
756 點

點解任務送果個藍字布布利頭起碼仲有一個屬性係度= =
你地送果個布布利身....連一個屬性都無GA

主打遊戲
狩龍戰紀
EXP
23 點
今日更新反我只想講句...我吊呀....件學生泳裝點合呀....
改左個合成卷...咁我個3件藍字女泳裝有咩用呀

主打遊戲
狩龍戰紀
EXP
756 點

新出果把  武器:魔法星杖 無配方合GA...............
GM你做咩收埋D配方姐~
唔好玩捉迷藏啦~快D拎返D合成配方出來

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
903 點

膠造乂公仔 發表於 2015-8-20 14:15
今日更新反我只想講句...我吊呀....件學生泳裝點合呀....
改左個合成卷...咁我個3件藍字女泳裝有 ...

請玩家先不要購買該合成卷,問題已轉交營運團隊,下週維護將會進行修正,多謝你的支持!

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
903 點

strawberry829 發表於 2015-8-20 15:57
新出果把  武器:魔法星杖 無配方合GA...............
GM你做咩收埋D配方姐~
唔好玩捉迷藏啦~快D拎 ...

問題已轉交營運團隊,下週維護將會進行修正,多謝你的支持!

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
903 點

strawberry829 發表於 2015-8-20 13:36
點解任務送果個藍字布布利頭起碼仲有一個屬性係度= =
你地送果個布布利身....連一個屬性都無GA
...

你好,有關布布利通街跑活動PART 2的獎勵,沒有附加能力是正常設定,多謝你的支持!
活動詳情請看:http://ds.alta.hk/event/201507/

主打遊戲
狩龍戰紀
EXP
15 點
8月20日更新之後的手染服飾。學生泳衣配方與之前不同,變爲4個學生學生泳衣合成?
這是不是一個BUG?我收集了4個服飾。盛夏泳裝 發現無法合成學生泳衣。

主打遊戲
狩龍戰紀
EXP
15 點
米斯高 發表於 2015-8-20 16:01
請玩家先不要購買該合成卷,問題已轉交營運團隊,下週維護將會進行修正,多謝你的支持! ...

我已經買了怎麼辦

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
903 點

空白 發表於 2015-8-20 16:12
我已經買了怎麼辦

如果買了該配方的玩家也不用擔心,下週維護時將會對已購買該配方的玩家補發一張正常的配方,多謝你的支持!

主打遊戲
狩龍戰紀
EXP
756 點

米斯高 發表於 2015-8-20 16:08
你好,有關布布利通街跑活動PART 2的獎勵,沒有附加能力是正常設定,多謝你的支持!
活動詳情請看:http: ...

哦~ 原來自己無睇清楚

主打遊戲
狩龍戰紀
EXP
15 點
米斯高 發表於 2015-8-20 16:19
如果買了該配方的玩家也不用擔心,下週維護時將會對已購買該配方的玩家補發一張正常的配方,多謝你的支持 ...

多谢

主打遊戲
狩龍戰紀
EXP
756 點

strawberry829 發表於 2015-8-20 13:32
今日維修更新完上去...
上去有個未接任務...按左但又係空白的= =
個圖係咁係度....好煩= =唔俾人接又要係咁 ...

這問題一直都在.....有時不小心按到還會彈我GAME
很多玩家都一樣...不止我一個哦....
開完再開還是一樣在...按出來沒任接...空白