AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: 加斯洛
打印 上一主題 下一主題

[心得] ★《狩龍戰紀》意見、BUG 集中回報帖 (官方定期瀏覽)   [複製鏈接]

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
903 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 紅寶石勳章

strawberry829 發表於 2015-8-20 21:10
這問題一直都在.....有時不小心按到還會彈我GAME
很多玩家都一樣...不止我一個哦....
開完再開 ...

你好,請問有冇圖可以提供,空白既意思係指?另外大約係幾時開始發現?以方便跟進,感謝
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

主打遊戲
狩龍戰紀
EXP
756 點

試帖勳章 麻雀勳章 友誼之星勳章 儲蓄勳章 遊戲狂熱勳章 在線勳章 用戶勳章 發帖王勳章 吹水勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

米斯高 發表於 2015-8-21 16:36
你好,請問有冇圖可以提供,空白既意思係指?另外大約係幾時開始發現?以方便跟進,感謝 ...

就是按進去沒任接....由維修完更新開上去就這樣了~  按它彈出來下面空白沒任接....  但如果你是剛回完別的任務活動  再按它就有字了....但那些字都是之前回任務的字..   但我分身等級低卻沒這樣的問題= =但我身邊6X級的朋友都有這樣的問題......  
無論明白我連累你,即使你曾是未介意,曾為你想過偉大一次 退出這愛情行開一次【錯愛】

主打遊戲
狩龍戰紀
EXP
756 點

試帖勳章 麻雀勳章 友誼之星勳章 儲蓄勳章 遊戲狂熱勳章 在線勳章 用戶勳章 發帖王勳章 吹水勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

補返張圖俾你睇下先~
我按多兩按仲會踢我出遊戲添
所以我平時好怕唔小心按到佢....
由維修完...我開遊戲上去就係度啦~
重開左都係度...一直都係度哦...又無任接又要係咁係度
都唔知想點...按多兩下又要彈我GAME...
麻煩快D搞一搞佢...
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?快速註冊
已有 1 人評分EXP 金幣 收起 理由
米斯高 + 20 + 20 詳細回報!

總評分: EXP + 20  金幣 + 20   查看全部評分

無論明白我連累你,即使你曾是未介意,曾為你想過偉大一次 退出這愛情行開一次【錯愛】

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
903 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 紅寶石勳章

strawberry829 發表於 2015-8-21 19:09
補返張圖俾你睇下先~

你好,此問題已轉交營運團隊,希望能盡快修正,多謝你的詳盡回報

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
903 點

strawberry829 發表於 2015-8-21 19:09
補返張圖俾你睇下先~

營運團隊已確認問題,請玩家先不要點選此異常任務,本週更新後將會新增相關任務內容,多謝你的支持及回報!

主打遊戲
狩龍戰紀
EXP
756 點

米斯高 發表於 2015-8-24 11:13
營運團隊已確認問題,請玩家先不要點選此異常任務,本週更新後將會新增相關任務內容,多謝你的支持及回報 ...

希望下星期變返正常唔使閃閃下~

九級天神會員

沒你的日子天天過活似倒模,,   

主打遊戲
晴空物語
EXP
30735 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 麻雀勳章 友誼之星勳章 紅寶石勳章 日誌勳章

想問 狩龍版區內發貼 OR 回覆送虛寶 是否已經派完?

<長用 AGAMES 官方論壇有著數>
做錯過 @ 錯過做  意思不同.但結果一樣=遺撼

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
903 點

AR_LAU 發表於 2015-8-26 11:23
想問 狩龍版區內發貼 OR 回覆送虛寶 是否已經派完?

你好,已經完成查詢,目前還有充足的虛寶喔!多謝你的支持

主打遊戲
狩龍戰紀
EXP
118 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 在線勳章 用戶勳章

請問情侶/結婚系統去哪裡了
求解釋
不是說出嗎
公告又沒
開玩笑嗎
會出的嗎!!!!!

米斯高  有關結婚系統預計會在9月2日維護後推出,多謝你的支持!  發表於 2015-8-27 14:11:28

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
903 點

空白 發表於 2015-8-20 16:12
我已經買了怎麼辦

已向受影響玩家補發正常的配方,玩家可以在商城待領區領取,原先的異常配方玩家可以自行掉去。

九級天神會員

主打遊戲
晴空物語
EXP
30735 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 麻雀勳章 友誼之星勳章 紅寶石勳章 日誌勳章

今天更新後
暫時..以下箱都不能開
龍域奇遇禮盒
<馴龍高手‧前十獎勵>
<寶盒(夥伴)>
鍊金中 配方

已有 1 人評分金幣 收起 理由
米斯高 + 20 多謝你的回報!

總評分: 金幣 + 20   查看全部評分

主打遊戲
狩龍戰紀
EXP
756 點

好多種盒都唔俾開...連招待果度D盒都唔俾睇詳細....想睇外形都唔得
買左盒又無得開
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?快速註冊
已有 1 人評分金幣 收起 理由
米斯高 + 20 多謝你的回報!

總評分: 金幣 + 20   查看全部評分

主打遊戲
狩龍戰紀
EXP
725 點

友誼之星勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 麻雀勳章 瑪瑙石勳章 在線勳章 用戶勳章

說好了的戰場3倍分呢 爆分再3倍 打完出返黎 +得個3000左右
呃水

米斯高  你好,已向營運團隊了解情況,多謝你的支持及回報!  發表於 2015-8-28 11:59:08
已有 1 人評分EXP 金幣 收起 理由
米斯高 + 20 + 20 多謝你的回報!

總評分: EXP + 20  金幣 + 20   查看全部評分

主打遊戲
狩龍戰紀
EXP
15 點
三倍戰場店未有,所有箱子不能開

米斯高  你好,戰場問題已向營運團隊了解情況,禮盒類不能正常使用的問題已及時修正,多謝你的支持及回報!  發表於 2015-8-28 11:59:53

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
903 點

AR_LAU 發表於 2015-8-27 19:11
今天更新後
暫時..以下箱都不能開
龍域奇遇禮盒

你好,官方已得悉事件
鍊金中的配方已及時修正,可正常使用
<馴龍高手‧前十獎勵>經測試後亦可正常使用,其他禮盒、寶盒的問題已即時轉交營運團隊,多謝你的支持及回報!

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
903 點

strawberry829 發表於 2015-8-27 23:55
好多種盒都唔俾開...連招待果度D盒都唔俾睇詳細....想睇外形都唔得
買左盒又無得開 ...

你好,此問題已即時轉交營運團隊,希望能盡快修正,多謝你的支持!

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
903 點

AR_LAU 發表於 2015-8-27 19:11
今天更新後
暫時..以下箱都不能開
龍域奇遇禮盒

你好~有關禮盒類不能正常使用的問題已及時修正,多謝你的回報!

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
903 點

strawberry829 發表於 2015-8-27 23:55
買左盒又無得開 ...

你好~有關禮盒類不能正常使用的問題已及時修正,多謝你的回報!

主打遊戲
狩龍戰紀
EXP
756 點

活動期間內,拉瓦要塞的王怪入侵活動將調整為「月光獵神.露娜」與「噬神少女.小紅帽」,將她們擊敗將會獲得特別獎勵..
呢個活動D王硬到無朋友...下次有咁GA活動可唔可以脆D呀
大家勁努力打完1線...活動~就完左...
打完仲要抽中垃圾比較多....好晒時間.....
下次可唔可以出脆D....同好玩D...唔係就算出左 都無人去打呢個活動= =太硬啦

AR_LAU  我覺得可能大家習慣左果個公告 = 本身無人打既王 應該新活動 改下句野,,,新鮮D好  發表於 2015-8-28 15:56:47

九級天神會員

主打遊戲
晴空物語
EXP
30735 點

game內的 戰場獎勵UP 公告能先刪掉嗎

避免誤人

米斯高  已去除相關公告,多謝你的建議!  發表於 2015-8-31 10:29:10