AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 4410|回復: 20
打印 上一主題 下一主題

[貼圖] 官方可唔可以考慮下比我交換源神碎呀   [複製鏈接]

七級帝王會員

Happy Sugar Life

EXP
4427 點

遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 試帖勳章 在線勳章 發帖王勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章

樓主

原本慣左草開招待 跟住一次過買5盒黎抽既
跟住呢 岩岩就係新源神上架後第一次買盒抽
由於之前既習慣左買ALICE盒(新源神未上架前係左面)
上架後就慣左自動波買左左面既盒 (姐係想買ALICE盒買錯隔離新源神盒)
大佬你連個ICON都一樣我都好難唔買錯囉
人地連條龍同粒珠都可以手快快鍊埋上去

結果就中左D咁既野 我真係一路喊住一路上黎開POST

買錯姐 唔洗咁樣打臉既 我ALICE抽左幾個月先得果 我買錯你就黎咁玩我
希望ALTA可以換番6塊ALICE碎比我合1星 最多我再合幾多件125%3562血既80書都唔會再世頻求ALTA執笠感激不盡

同時亦希望ALTA可以考慮下換左新源神扭蛋個ICON去←全文重點

Just M...

J̱̰̺͍͈̬̉̍̈̒̉͗ͅu͔̬̬ͭͪ̇̽̓̊̆͊s̯̬̞̄͐͒ͧ͊ͪt̝̟̯͔̃̾̋̒ͥ͗ͤ̃ͣ ̰̬̝̫͊̎̅̂ͥ̾̓M̬̭̪̲̰͙͉͋ͧͬ́̔̌͊̅̊o͓͖͉ͬ͑ͦͫ̀͌ͬͅn̖̼̺̪̺̫̤̈̄͛̎͛i̥͚͌̌ͧ̂̍͊͆͂k̞̥̟̣̒̆͋ͧ͊͗̚a͕̙̭̙͒̊ͧ!̟̬̟̯̤̳̩̳́ͣͤ

Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

七級帝王會員

EXP
4427 點

遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 試帖勳章 在線勳章 發帖王勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章

跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿
回POST話抵死果D祝你他朝君體也相同

Just M...

J̱̰̺͍͈̬̉̍̈̒̉͗ͅu͔̬̬ͭͪ̇̽̓̊̆͊s̯̬̞̄͐͒ͧ͊ͪt̝̟̯͔̃̾̋̒ͥ͗ͤ̃ͣ ̰̬̝̫͊̎̅̂ͥ̾̓M̬̭̪̲̰͙͉͋ͧͬ́̔̌͊̅̊o͓͖͉ͬ͑ͦͫ̀͌ͬͅn̖̼̺̪̺̫̤̈̄͛̎͛i̥͚͌̌ͧ̂̍͊͆͂k̞̥̟̣̒̆͋ͧ͊͗̚a͕̙̭̙͒̊ͧ!̟̬̟̯̤̳̩̳́ͣͤ

四級霸王會員

S級神帥.

主打遊戲
幻想神域
EXP
679 點

遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

抵死~~~~~~~
我唔抽源神~唔怕相同

EXP
6326 點

友誼之星勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 發帖王勳章 吹水勳章 麻雀勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

抵死~~~~~~~
我都想5盒6碎...

主打遊戲
幻想神域
EXP
2144 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 發帖王勳章 藍寶石勳章 友誼之星勳章 紅寶石勳章

抽錯冇比5垃圾咪算好了 以後各買3個 咁就有齊2隻了

主打遊戲
幻想神域
EXP
7524 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 友誼之星勳章

Eva 發表於 2015-6-9 08:07

望到呢句, 突然有衝動想講......

主打遊戲
幻想神域
EXP
399 點
樓主都痴線...都係怪你唔睇字
再者~你咁既結果仲想點?好多人恨都恨唔到...而家仲想換?
喂GM!你真係唔好聽佢講

主打遊戲
幻想神域
EXP
1390 點
小細細 發表於 2015-6-9 09:53
望到呢句, 突然有衝動想講......

抵死<---我幫你講.

七級帝王會員

EXP
4427 點

Asaki 發表於 2015-6-9 10:14
樓主都痴線...都係怪你唔睇字
再者~你咁既結果仲想點?好多人恨都恨唔到...而家仲想換?
喂GM!你真係唔好聽佢 ...

都係9UP下姐 你仲想點
隔離POST都有鍊金出事啦
我最後一句反而無睇到

其實我都係想ALTA唔好再出125%3562比我姐 你唔好咁啦好冇

Just M...

主打遊戲
幻想神域
EXP
90108 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 在線勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

我覺得應該開放    商城源神5碎換任意源神1碎      <---
1黎多餘既源神碎變得有用    2黎好似黑狗,伊西絲,幻境源神呢d   都可以透過抽其他商城源神包  增加獲得途徑

伊西絲或者仲有方法可以獲得   但係幻境,個時間其實有部份人士都係要返工    可以話係無方法拎到  唔通唔返工去打幻境咩?

alexy  咁幻境原本有3個時間既, 只係宜家3:00都沒人開了;黑豹反而最難..打極都冇之餘仲冇途徑可以換到; 巴哈/雅典娜/海拉/巴德爾唔用抽又係冇咩可能打到....  發表於 2015-6-9 18:49:54

主打遊戲
幻想神域
EXP
90108 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 在線勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

to alexy   之前我返工戈陣  係返晏  3~11點          我都係後尾開學先慢慢有得打隻赫拉返黎               而我識既人都有夜晚係有野做/返夜校  打唔到幻境  

主打遊戲
幻想神域
EXP
2205 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 藍寶石勳章 在線勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 友誼之星勳章 瑪瑙石勳章 用戶勳章

我都試過買錯 但唔會呻囉 衰自己無帶眼睇清楚d字咩,
下次按詳細睇清楚先好買,你叫官方交換返源神碎...跟本無可能啦.
(祝君好運!!!!)
「これが夢だとしても、おれにとては大事な毎日だがら」

七級帝王會員

EXP
4427 點

咁都有人認真討論

咁樣會唔會變相逼人去抽? 商城源神? 有得打副隨機出果D仲算唔算先?
等佢遲D開更多掉落方式應該可行D

Just M...

主打遊戲
幻想神域
EXP
1897 點

在線勳章 藍寶石勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 試帖勳章 遊戲狂熱勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

Eva 發表於 2015-6-9 08:07

都係見到依句先想回......抵死~!!

主打遊戲
幻想神域
EXP
90 點
你地都錯哂...樓主5包中6碎明顯哂緊命

主打遊戲
幻想神域
EXP
328 點
你突破盲點了

EXP
4818 點

用戶勳章 在線勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 試帖勳章 遊戲狂熱勳章 藍寶石勳章 友誼之星勳章

我求5箱6碎

EXP
94 點

囧!真的是一樣的icon。。。悲劇了,腦內自動波就是要惡搞你。人家對於你的情況很能理解。。。

傳奇不少系統都有漏洞,只是需要大家一起訴求就是。

對於這些“你沒看清楚,你自己的問題而已”的,就像現實生活中,簽合同的時候給你一份好幾十頁,字又密密麻麻的合同,

然後就在其中某個不顯眼的地方放一條讓你自願接受死刑的條款,坐等你“沒耐心看,剛好沒看到”之類的自己走進陷阱,

待你出事了就各種落井下石,總而言之就是“你自己疏忽的責任”。。。現在傳奇的課金系統裏又這樣的。。。難道真的不算是一個騙局嗎。。。

建議你寄電子郵件跟官方反映~

主打遊戲
幻想神域
EXP
328 點
樓上好認真

主打遊戲
幻想神域
EXP
399 點
LittleSeeB 發表於 2015-6-10 17:32
樓上好認真

佢既心請我都理解既...佢之前錯手鍊金中左野冇拎...再鍊下一層...仲要2次....
我係gm都唔知幫唔幫佢好tim...如果比人知道gm幫你....gm一定有排煩...所以應該冇得幫佢...佢就對gm有呢d怨氣喇
跟大家分享吧!啟源使者趣事投稿