AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1755|回復: 4
打印 上一主題 下一主題

[公會] 封測4LV旅團【Blank】正式招生!!封測反應熱烈,或加開分公會 [複製鏈接]

EXP
45 點
樓主

旅團名稱
:Blank

OB伺服器:待定
LINE ID: singv3v (有意加入請加我好友)

旅團簡介:就希望各位成員好似一張空白既白紙上,寫出自己既人生!創造出一個屬於自己既風格,係我地呢個大家庭當中,你可以做你想做既事,無需被任何事情所束縛。

旅團目標: 誠邀各類型玩家,令公會可以有多方面既發展,當然亦歡迎上班族既加入啦QAQ
我地公會不強制入RC,亦唔識整咩網站咩圖去吸引你地既加入,我地只想可以搵到岩傾既朋友一齊玩,LV其實唔係太重要,最重要係大家可以開開心心咁享受遊戲既樂趣@@

加入條件: ↓↓↓↓↓

基本上有智商,唔搞事既都可以加入@@仲望?係你啦,快D加入我地啦!!

此外,本公會將定期於遊戲內舉辦不同活動,獎品包括商城物品、遊戲物品及點數等。

獎品豐富:)D加入黎啦:)

幹事名單:
會長:本人(名字待定…)

招募幹事中…有意者可於招生表格中填上
*注意:
本旅團亦會依照會員的於遊戲內的能力及表現,給予幹部之職位。

ˇ請留意以下事項ˇ

會員必須定期參閱公會公告及留言。

請盡力幫助有需要的會員。

請各位會員盡量保持在線

如短期(長期)不能上線,請告知公會幹部並說明原因。

參與活動時,所獲得之名次或物品,均由本人或公會幹部作最終決定,不得異議。

歡迎你既加入^^

有意加入本旅團之玩家,可填寫以下之表格

申請表格格式如下:
遊戲ID:
類型:(攻略組/休閒玩家/上班族)
職業:
(如有意)申請幹部之職位:

.
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

主打遊戲
幻想神域
EXP
204 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 用戶勳章 在線勳章 麻雀勳章

我系悠閒玩家~~~ 自由黨~~~

EXP
45 點
落雨收衫 發表於 2015-6-18 20:10
我系悠閒玩家~~~ 自由黨~~~

來我們公會吧QAQ 加我LINE: singv3v
.

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
13 點
我可以嗎???