AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: '`紗焰兒♥
打印 上一主題 下一主題

[活動] 《星界神話》玩家意見收集及回報BUG專區   [複製鏈接]

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
5589 點

儲蓄勳章 藍寶石勳章 試帖勳章 麻雀勳章 遊戲狂熱勳章 發帖王勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

樓主
瑩。 發表於 2015-6-17 18:12
咁唔知點解更新極顯示卡驅動程式都係FAILED嘅係咪冇得救?

請提供你的系統配備,方法:開始/執行/在輸入框輸入 dxdiag /按 Enter
然後按「儲存所有資訊」後再上傳至此
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
5589 點

儲蓄勳章 藍寶石勳章 試帖勳章 麻雀勳章 遊戲狂熱勳章 發帖王勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

瑩。 發表於 2015-6-17 18:54
我就深信就真係自己部電腦有問題嘅

你的顯示卡是內置顯示卡,一般內置顯示卡的效能較低,如更新驅動程式並調低圖像質素後仍無法正常遊戲,那就可能需要換上外置顯示卡了。

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
5589 點

秋仔 發表於 2015-6-18 15:06
關於你在我的回覆中的點評上 我不能直接用點評去回覆因此改用這方法
首先你所提及的"請按"SEND"並提供遊 ...

1. 可以在你桌面的遊戲程式處,按滑鼠"右鍵",然後從選單中選取"內容",在出現的視窗按下"搜尋目標",就可以看到遊戲目錄了
http://gyazo.com/a0a08c995ea63865c52eb0500126ca0c
而遊戲目錄中,應有一些如之前範例所示的壓縮檔,通常是英文或英數_日期_時間.zip這類的名稱

2. 請問是用哪一種輸入法呢?

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
5589 點

siuching310 發表於 2015-7-29 12:05
可唔可以有多d家具?同埋想放家具既位置可以多d
agame個人資料幾時先有星界神話?等到頸都長埋
...

家具已在計劃中,另外,個人資料已加入星界神話囉!