AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1797|回復: 12
打印 上一主題 下一主題

[心得] 看我的覺醒伊達~~~~ [複製鏈接]

主打遊戲
聖境傳說
EXP
636 點
樓主

雖然感覺唔少人都有覺醒伊達...(望過下PVP前果排)
不過都係想上嚟哂一哂~
依家57lv,刷咗3次影皇,2次中途瓜咗,第3次終於成功冇死KO兼3星通關~
放一下我既陣容,
係一隻62既軍師幫手
再+4星53lv既呼呼(回5血盒)
4星52lv鐵木真(太陽鏡)
4星54lv雪女(回5血盒)
中途危多過機~好彩鐡木真全程大反,而且盾同血都回得全係咁,
中間仲要7咗次,未放好就夠鐘,結果好好彩咁爆咗,
仲出埋貨~~~

PS.我算係新玩家~~6月頭先玩起~
     &冇課金~~
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?快速註冊
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

主打遊戲
幻想神域
EXP
220 點
仲差一步 改屬性

主打遊戲
聖境傳說
EXP
636 點
fu911238 發表於 2015-6-27 00:13
仲差一步 改屬性

伊達風屬唔好咩?我覺得幾啱伊達啊...

主打遊戲
幻想神域
EXP
220 點
我配屬性係睇ICON顏色 XD 伊達一定係藍色

主打遊戲
聖境傳說
EXP
636 點
fu911238 發表於 2015-6-27 13:56
我配屬性係睇ICON顏色 XD 伊達一定係藍色

居然會係咁|||因為伊達招嘢根本就係風嚟..而且獨眼龍政宗本身就似暴風一樣...唔似流水一樣寧靜~~

主打遊戲
幻想神域
EXP
220 點
唔知點解 我覺得<孫悟空>真係超廢!!!!又話5 combo +30%傷  

我用左打出泥D傷害仲廢過其他兵普攻 都唔知係咪bugs 用孔明18%仲高傷 lol

上網睇哂資料話 悟空同孔明係全game 輸出最高傷害 lol 勁失望

另外...我真係唔L明隻科學怪人出泥有咩用 d技真係笑死人 唔明有咩資格做金邊 lol

主打遊戲
聖境傳說
EXP
636 點
想問一下先,你既普攻係用紅橫定紅斜?
紅橫既話你唔怪得人,靈力型用紅橫廢過守衛,
記得PVP入面見到有人用老孫打出嚟既傷害都幾恐佈下架...

主打遊戲
幻想神域
EXP
220 點
= = 我普攻永遠係用橫直斜 連藍橫直斜6 combo 唯一勁係要全部都紅格

主打遊戲
聖境傳說
EXP
636 點
老孫我自己係未有既...而且被動要出有啲煩,所以未諗住玩住...呢方面唔太清楚~
科學怪人招技其實幾睇運氣下既,首先用完招技後出咗buff,然後要拉好藍橫降傷,再博人打佢,佢自己受到既損傷會*120%加番落HP到,所以如果放守衛位又啱好敵人全部都打到佢身上,咁你果round冇死到就一定回爆血咁制架啦~當然,其實實用性唔大|||打龍果啲既話全體爆回都回唔到損傷既一半...(總損傷/4*120%)

主打遊戲
幻想神域
EXP
220 點
岩岩合左隻達摩出泥 XD 其實佢幾有前途,,但係我目前最想得到既!!

係個隻....布倫希爾德..個名好Q長...佢招技真係痛到唔娜講得笑....最重要第3招

又唔想課金...這些機會 lol

主打遊戲
聖境傳說
EXP
636 點
fu911238 發表於 2015-6-28 13:19
岩岩合左隻達摩出泥 XD 其實佢幾有前途,,但係我目前最想得到既!!

係個隻....布倫希爾德..個名好Q長...佢招 ...

達摩基本係靈力日先有用既坦|||齊咗碎我都廢事召...
女武神既話,其實我冇留意到佢既能力...有咁屈?
同埋記得多啲去打50lv個愛神關,出嚟既武器都算有啲用,4星係+靈力傷16%,靈力角用超正~
李小龍果個我打極50lv都唔出4星sosad...你有冇打出嚟?我估應該係進攻型+10~15%攻咁樣...

主打遊戲
幻想神域
EXP
220 點
= =我有好多40雙截棍同50愛神弓 但我想要活動既50LV 金武 T0T 打極都唔出

李小龍個50關 我過唔到=,=俾佢D牛2下殺左

主打遊戲
聖境傳說
EXP
636 點
40雙截棍進攻型+3%攻簡直垃圾=_="
活動50金武暫時出過兩次,一次係亞力山大既獅盾,可惜得3星,1星係+5秒,2星係隨機屬性傷,3星係紅橫+傷,4星記得係藍橫+防
另一個係女帝既蛇杖,得2星,而且我冇女帝,諗都冇諗就賣_咗