AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 5206|回復: 2
打印 上一主題 下一主題

[心得] [諗到有野就加]文長慎入!垃圾們廢夠未我教埋你玩啦好無   [複製鏈接]

主打遊戲
聖境傳說
EXP
636 點
樓主
近日做補師打38副...(唔係幻)真係有啲人好頂癮,唔走位硬食技,又唔去光陣,有時我都主補坦放9生去...
仲有補果個有連帶作用,用完光陣後就要衝去光陣到用單補,然後單補又變小範圍群補,對損血最大既坦同長期貼王既近戰超有用,
但係唔知點解總有啲遠程打王全程係咁損血,放完群補放低一下坦去補佢都可以5秒後死咗..
仲有就係,出團有個補真係會方便好多,而且最好一個係右專既補,用嚟補下啲補唔切的打手,
專補用嚟主補坦,乙界輪放包冇死...全場係咁出光陣,易補好多,而且輔補仲可以DOT一下,有時王太硬DOT仲勁過實傷=_=
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

主打遊戲
聖境傳說
EXP
636 點
啊仲有,28呢個又係一樣=_=我都知王會召怪,但王召出嚟既藍禍寶箱好易搞掂,其他果啲唔係嘛,呢件事係喺我未用補嚟出團之前既事...
話說有條契弟,話自己有強化過下,+38左右,仲要用刺客,打落去係輕鬆搞掂啊,二王成大堆怪一次過拖,可惜我二王同佢做咗兩次白工咯,
事後我少9佢,佢話佢玩過聖騎,星石有加成,打得掂,少你冇腦咩,你打得掂,以為全場都打得掂咩,又唔拉好仇,小怪全場亂走,又要打王又要兼顧小怪(唔係召怪)...
仲要同我講好多"高手"都係咁玩,你鹵味,果啲所謂高手都係土豪升到40幾lv用+40+50打28副,唔速刷有鬼,你估佢地係技術派啊?
正一死濕9嚟,直接打王又唔講聲...

主打遊戲
聖境傳說
EXP
636 點
yutingken3 發表於 2015-7-2 00:05
38副需要副補情況可能係因為大家裝備未上黎(亦唔需要)
48LV後最平民既48藍一套+20基本上打副好輕鬆 ...

或者啦...其實都真係幾睇運下...
我E+48lv都仲用緊120%既獸王+20=_=
防具衝緊日任打強化卷,所以先用補師出團廢事累隊
不過有啲遠程有係又脆又冇技術,係咁中招,補都補唔切...
我都算係咁,大部分職都練上36以上,拎哂技,係得番劍士同獵人兩個仲卡緊21...中途換咩職都基本OK=_=專精都係保命+團隊向..