AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 1266|回復: 8
打印 上一主題 下一主題

[疑難] 維護之後冇野彈出來 求救!! [複製鏈接]

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
17 點
樓主
今日維護之後開exe冇野彈出來
連更新都更唔到
上網down埋更新檔都係冇用
最後重新down隻game一次都係唔得
請各位大大幫幫手!!!
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
5589 點

儲蓄勳章 藍寶石勳章 試帖勳章 麻雀勳章 遊戲狂熱勳章 發帖王勳章 在線勳章 紅寶石勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章

似係防火牆block左,試下暫時關防火牆再開

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
17 點
關左防火牆都係唔得

主打遊戲
幻想神域
EXP
17116 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 麻雀勳章 友誼之星勳章 藍寶石勳章 發帖王勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

你部機開左幾耐...
息機再開試一下...
似file corrupted...

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
17 點
都係唔得....((OMFG

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
17 點
終於掂啦, 我將個file 放左入另一個drive到就run到啦 ((非常感謝各位的熱心幫忙, 請受小弟一拜

主打遊戲
幻想神域
EXP
17116 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 麻雀勳章 友誼之星勳章 藍寶石勳章 發帖王勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

brianwong50 發表於 2015-7-2 20:02
終於掂啦, 我將個file 放左入另一個drive到就run到啦 ((非常感謝各位的熱心幫忙, 請受小弟 ...

你是說放在(c:)drive唔work??!!

主打遊戲
幻想神域
EXP
20 點
layD問題, 主因係System出現問題, 唔係一朝既事, 如有時間, 重新安裝過Windows, 我用Win7,Win8都無事

主打遊戲
幻想神域
EXP
17116 點

edward44 發表於 2015-7-2 21:31
layD問題, 主因係System出現問題, 唔係一朝既事, 如有時間, 重新安裝過Windows, 我用Win7,Win8都無事 ...

又唔一定要重裝,
定時 行windows update
就可以了...
由其事個.net framework..
D game developer 經常會用新版.net framework...
user client 唔跟update就會有事...