AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: siutung0317
打印 上一主題 下一主題

[疑難] Del.   [複製鏈接]

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
26 點

Delete.
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

主打遊戲
幻想神域
EXP
17116 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 麻雀勳章 友誼之星勳章 藍寶石勳章 發帖王勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

siutung0317 發表於 2015-7-3 17:53
系呀...屋企打機向來都冇咩問題...所以更加唔知點解會玩唔到

咁你而家玩其他online  game 有冇問題...

冇...試下tune 你部機...

..del C:\Windows\Temp 入面所有野...

行 windows update...

update .net framework to 4.5.2

...如果咁都唔work...
sorry, can't help...

因為你連game 都入唔到...
tune firewall 都冇用...

還有這個...你有冇清...

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?快速註冊

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
26 點

Delete.

主打遊戲
幻想神域
EXP
17116 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 麻雀勳章 友誼之星勳章 藍寶石勳章 發帖王勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

siutung0317 發表於 2015-7-3 21:01
應該系隻game唔中意我...我放棄治療啦, 麻煩哂大大

good luck...