AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 2950|回復: 3
打印 上一主題 下一主題

[疑難] Alta回應之講完等於無講   [複製鏈接]

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
22 點
樓主
事源係琴晚我比人爆ac,事先聲明.我係無比過帳號密碼比人,同入任何game入面代理既網。
咁我就打去比alta客服,佢就叫我sd信去處理,好啦...我sd完佢依家同我講話有另一個IP登入?我夠知有啦..咁你點做先得嫁大佬..
靜係比D廢網我睇..我又唔係三歲細路..識用腦諗既都知GAME入面D代理都係呃人嫁啦..
你咁做我咪post出來比大家睇下你地ALta點處理問題
你唔處理我最多唔玩姐..但我就要話比玩緊既玩家知..Alta有幾認真對待呢件事
<<完>>

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?快速註冊
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
22 點
咪係...有腦既人都知果D網係呃人嫁啦...靜係識用官方口吻回番我地..咁我都識啦。
Alta好廢..

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
22 點
我就係諗住去報警,囉張報案紙比佢地做野,
今次唔止我一個無啦啦比人爆AC,都有好多人比人無故爆AC
Alta咁都唔做野..佢地食水已經夠深嫁啦..唔做番d野佢地對得住自己良心?

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
22 點
齊齊唔好玩啦...搞到隻GAME咁..邊有心機玩呀