AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 2183|回復: 3
打印 上一主題 下一主題

[疑難] 開唔到GAME 求救 [複製鏈接]

主打遊戲
幻想神域
EXP
626 點

遊戲狂熱勳章

樓主
開唔到GAME求救 我部機成日玩玩下黑MON重ON 之前重ON完都玩到星界 今次就唔得玩唔到 係開唔到GAME個隻 禁洛個程式到 佢問我是否充允許下列程式變更這部電腦 之前禁(是)就會彈隻GAME出尼 但NOW禁(是)之後就冇彈隻GAME出尼 重複無限次都係咁開唔到 試過爐石個D一切正常 得星界今次REON之後開唔到...... 救命

另外...今日重新down過隻game都開唔到

已係( 彈GAME、斷線處理及回報集中帖) 回報左.... 但好似冇咩聲氣

對日日宅係屋企既小弟黎講冇GAME玩真係悶到暈 求救
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

主打遊戲
幻想神域
EXP
626 點

遊戲狂熱勳章

雖然有其他GAME玩 但幾鍾意星界 公測到沉日為止日日都有ON架  HELP

主打遊戲
幻想神域
EXP
89 點
之前有試過
打開你C:\Alta\AROnline
以日期排序(由最新->舊)
將所有同樣最新日期的檔案刪除應該就開到

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
95 點