AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 4375|回復: 19
打印 上一主題 下一主題

[心得] 恭喜 傳奇 新副(要求裝防武太高)又攪到好多人唔玩了   [複製鏈接]

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
77 點
樓主
恭喜 傳奇 新副又攪到好多人唔玩了
旅團成員又少幾個了(因為新副要求裝防武太高 攪到唔玩,又唔一定出寶)好失望 我都想放棄了
Alta Multimedia - Youtube:http://www.youtube.com/user/altahk

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
77 點
走下少個走下少個最後無哂人

主打遊戲
聖境傳說
EXP
30 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章

其實只要在星石放棄一點攻擊換成防和血
+20藍裝也能過…難度還是不高啊…

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
105 點
所以咪開雙倍星點比人打50裝 。唔努力又唔科金就想飛

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
324 點
裝備普通d又點姐 , 照可以打架wo , 死下死下就慣 , 死下死下就熟架啦 ,開荒期 滅幾次團 , 我覺得咁先有打副既感覺 , 通關果下感覺真係好正架 ,  反而18幻 28幻果d直接拉怪撞王打 , 真係越打越冇癮 .

主打遊戲
狩龍戰紀
EXP
756 點

試帖勳章 麻雀勳章 友誼之星勳章 儲蓄勳章 遊戲狂熱勳章 在線勳章 用戶勳章 發帖王勳章 吹水勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

打多幾次....可能又好像18果D咁....直沖啦~
無論明白我連累你,即使你曾是未介意,曾為你想過偉大一次 退出這愛情行開一次【錯愛】

主打遊戲
幻想神域
EXP
17116 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 麻雀勳章 友誼之星勳章 藍寶石勳章 發帖王勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

台灣巴哈分享的(邪龍)攻略寫得幾好...
有興趣可以去看一下...

...(forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=28353&snA=6096&tnum=9&subbsn=14)...

這副本是比較難打...
不過打贏了你一定會很有滿足感...

主打遊戲
幻想神域
EXP
4740 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 友誼之星勳章 藍寶石勳章 發帖王勳章 麻雀勳章

係,好刺激,甘先係副本@@
我防裝全藍+20(坦),昨天也過到,事前有看攻略

EXP
856 點
副本就系要有挑戰性  先可以讓玩家有興趣強化角色  漸漸越變越強先系主要目標
如果新出的副本同D18 28 38副本差唔多  只系怪硬少少  D人早就棄game啦

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
98 點
食藥水食料理啦...

主打遊戲
幻想神域
EXP
4740 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 友誼之星勳章 藍寶石勳章 發帖王勳章 麻雀勳章

maybeareyou 發表於 2015-7-23 11:41
副本就系要有挑戰性  先可以讓玩家有興趣強化角色  漸漸越變越強先系主要目標
如果新出的副本同D18 28 38副 ...

十分同意, 副本刺激才有成功感>.<
今次個個副藍裝+20也能過, 有看巴哈攻略/片就打得好好多...只要好好配合
至於....棄GAME就算了, 棄前仲要吹風叫人齊齊棄先有問題X.X
更甚者,有D人仲要遊戲副本降低難度....有點那個....

主打遊戲
來自天外的英雄
EXP
87 點

麻雀勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 友誼之星勳章

留名

主打遊戲
幻想神域
EXP
90108 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 發帖王勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 在線勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章

以前既人打機玩game   過唔到副   會諗辦法去過....

而e+既人   打機玩game  過唔到既副會強烈要求官方去改弱  令自己可以過到

再者la   呢個副本又唔係難    裝備好既人可以無腦打  
不課金既人有不課金既打法   無人叫你學其他神裝人士拉全場小怪連王一齊打
你可以逐堆小怪清    打王有走位  唔會有問題

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
143 點

麻雀勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 用戶勳章 在線勳章 儲蓄勳章

孤單心事 發表於 2015-7-23 16:03
以前既人打機玩game   過唔到副   會諗辦法去過....

而e+既人   打機玩game  過唔到既副會強烈要求官方去 ...

AGREE~雖然係有D難度 但都幾刺激 咁先叫打副

五級富豪會員

二次元大好~

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1842 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 在線勳章 麻雀勳章 友誼之星勳章 發帖王勳章 藍寶石勳章 用戶勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章 吹水勳章

其實我都想知到底自己D裝差D咩

我同我個FD大家都係48藍+20

武就係炎神+40UP ((利申 都係無課人士

佢就弓手 我就槍手

佢單人過邪龍佢話冇咩特別 係單人阿

但係我就俾佢果招冇紅線既劍一下2M 打死左

佢話中左都係扣幾千到 爆水爆得番..

佢6500防 我6300防左右 OAQ

之後就算我食野加到上6700防 都係一下俾人打1M血走...

個副我之後一王用旅團箱抽果D補5%血果D水 免強過左 二王仲要係用坦過..

唔信邪上巴哈睇 有幾篇話過唔到單人既都係遊俠.....

有冇同樣既受害者係到

主打遊戲
幻想神域
EXP
626 點

遊戲狂熱勳章

我覺得冇乜問題WOR

其他副都簡單易過
出番個難副 要求練勁/研究先打到 打RPGGAME先有樂趣

一味狂刷副有意義嗎

而且又唔係不可能的任務 單人用聖騎

五人極刺激打贏一王 個個瘋狂走位 打贏超有成攻感 二王次次比招電場一野爆死五個打左成個鐘最終放棄

但鍾意新副 唔似得尼克個啲禁到手都殘 唔洗走位等補師補就算

想刷副有*18幻 28幻 古城* 要玩有邪龍 有唔同類型副本都幾好 個人認為:)

利申唔係服金【詞語過濾】 不喜勿插

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
42 點
= =係交易區見到個個係到賣號 咩事情 1個月都味夠咁快玩厭... 唔係短命成咁掛

EXP
5239 點

麻雀勳章 用戶勳章 試帖勳章 遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 瑪瑙石勳章 在線勳章 友誼之星勳章 發帖王勳章 藍寶石勳章

今日已退GAME 希望傳奇下隻新作做番好D  日日做同樣既野 做日任+打副又一日 好快會悶 玩番手機GAME 算

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
29 點

裝唔衝,然後話要求高
無野嘛?

全防48藍+20係基本啦
而家零度又唔係貴啦,可能儲幾日金幣都有
咁上+30唔難啦

再執下星石

攻人3萬攻,坦角9千防..其實唔難

咩都唔整然後喊苦喊忽
其實真係有MMORPG玩得長?

昨日邪龍有場有個50
裝無衝到全20,
又唔閃技,
3王D噴火都係咁中
卒之嬲嬲地踢左佢,然後1坦3補咁過就算

多得呢D唔想付出又想吸寶既人,真係過到都多謝晒

無裝咪用時間打囉,無時間咪真人生產系囉

而家又有埋星界點雙倍啦,你怒打1星期真係去到9萬點..問題你會唔會JA

又唔想晒時間又唔想晒錢,點解唔玩單機GAME開金手指

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
62 點

麻雀勳章

恭喜