AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 2861|回復: 4
打印 上一主題 下一主題

[疑難] 點解成日都係咁嫁 官方來看看   [複製鏈接]

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1360 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 用戶勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章 友誼之星勳章

樓主
成日都無啦啦  成個視窗白曬
呢次最離普 係我用左+3丟寶打王果時就白曬
要我OFF GAME 再入 重新打過 仲要扣我副本次數
你地想點先 唔好同我講我電腦有問題嚕
比小小專家攪好隻GAME啦
服務一日差過一日 要玩家比錢你地賺都要玩家比得開心
玩家都玩得唔開心 你地賺咩錢呀
轉換進入小屋.換分流.出入副本成日都出問題
你地檢討下啦
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?快速註冊

神鳳
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1360 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章 藍寶石勳章 在線勳章 用戶勳章 紅寶石勳章 瑪瑙石勳章 友誼之星勳章

我等左成10分鐘有多...
情況都一樣白雪雪
我用GTX550TI <---

神鳳

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1360 點

點解沒官方人員出黎講下野既
(((常常說: 是否你的電腦硬件過舊...是否你的驅動程式有問題...請重新安裝遊戲主程式)))<---官話
就連一d 咁既說話都 唉...好似唔理再理我地d玩家咁
好失望

神鳳

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1360 點

pgchicken 發表於 2015-7-28 11:59
呢種程式沒有回應就唔一定關顯示卡事,相信用開電腦的玩家,開其他程式時都有試過

建議玩家回報時可以連同 ...

(((常常說: 是否你的電腦硬件過舊...是否你的驅動程式有問題...請重新安裝遊戲主程式)))<---官話
我都話嫁啦
依家唔係我一個人係咁 係好多人都係咁
仲有好多人出左問題 及廢事上你地討論區及唔想再同你地官方講
本人打過好多次客服熱線上去問到低咩事
到左最後咪話我地D機都沒呢D問題嚕
如果只我係一個人有呢D問題 就一定係我電腦或我個(人腦)有問題
唔好再膚顯我地D比錢你地公司既玩家啦

本人睇過巴哈 台灣果邊都有人係咁
講到顯示卡同GAME唔甲...用AMD既人有一堆要將顯示卡電源開到最大...燒卡黎玩先玩到
香港服都要咁燒??

神鳳

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
1360 點

SKTai 發表於 2015-7-29 17:53
唔該哂管理員既回應,不過回覆之前
可唔可以停一停,諗一諗先?
見到你句 "相信用開電腦的玩家"

一針見血
精霹
完全理解我既意思
有文化同沒文化...係唔同D

神鳳