AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
樓主: pgchicken
打印 上一主題 下一主題

[官方] 改版意見集中討論區   [複製鏈接]

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
27 點
咁可以快d開精靈翼?
Alta Multimedia - Facebook:http://www.facebook.com/altahkmm

主打遊戲
幻想神域
EXP
28 點
戰利字首台版都出左成3星期 你地都冇搞過

主打遊戲
幻想神域2.0
EXP
53 點
遙遠的山 發表於 2015-8-12 18:18
GM及測試人員需要比較平日維護更多的時間,去詳細及深入測試新版本中的每個新機制及環節,務求為玩家帶來最 ...

我又唔係咁諗
因為台服係開發商 你又點知台服佢地開發既時候用左幾耐
諗深一層 龍騎係一開始就有既職 我估有2個可能性 1.龍騎職有BUG 未能如期推出 導致推遲出職 2.中途諗到 又唔想比人話食水職 所以就研發完再推出
但係港服呢? 佢地可能只係台服更新完就立即收到 但係得2個星期 雖然我唔知港服幾時TEST過D新資料片 但係我認為其中一個可能性就係台服用左1個月研發 港服得2個星期測試 可能時間上不足 而且可能ALTA D人懶到HIHI淨係用一個星期測試 搞到今個星期冇得更新 不過亦都可能好似你咁講

係資料內容個到探討下 假設台灣代理傳輸比ALTA既資料內容大小等同於我地客戶端下載既內容一樣或者兩倍既話甚至更多 其實我相信以伺服器規模既電腦設備應該唔洗2粒鐘就搞掂 不過我自己冇架設私服既經驗就唔敢擔保 不過依個可能性唔係冇 如果ALTA只係照樣上傳資料去個SERVER到 咁就唔洗今個星期都冇LV65

另外你又點知港服同台服D數據同資料一模一樣? 依方面你真係可以咁肯定? 我自己唔肯定就唔敢吊 至小個50橙戰冇字首就係一個例子

ALTA遲左係佢地錯既 但係我相信佢地都以玩家為本 如果唔係代理左咁多年就冇人買點支持佢啦:) 而且傳奇都會轉其他代理商 至小唔好認為ALTA漠視玩家遊玩樂趣 佢地係冇任何好活動 但係起碼叫似個代理商 至小都為我地著想

字海抱歉 歡迎批評

主打遊戲
幻想神域
EXP
626 點

遊戲狂熱勳章

仍會維持以往的慣常做法進行 Munnnn....

主打遊戲
幻想神域
EXP
37 點
你好 我是星界玩家  想請問 港版戰利 字首是否不會推出  因為台版都出了戰利字首了 而港版遲遲沒有推出 很多人都有這疑問  

主打遊戲
幻想神域
EXP
626 點

遊戲狂熱勳章

其實真係要快D更新囉.....

其實好多人出55LV之後個幾日已封頂 悶左成個月
我都係得閒先玩 都封左一段時間 石啊裝啊要頂都頂哂
真係唔知ON黎仲有咩做 更何況一出55LV就封個D人

感覺ALTA今次做法真係好差囉 真係幾好既GAME比您地都死啦

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
45 點
To kit
之前佢講更新未測試好、之前封閉測試成隻game都係2星期左右、後期先知佢再開新ser
所以今次我覺得唔係更新未測試好、係新ser未準備好

主打遊戲
星界神話
EXP
41 點
E家要的係點解唔比舊個班~沖65!!!!65呀~!!!!等到悶!!!!愈黎愈多人55封頂~一早封頂有咩做~!!!!打機為咩~為開心~你就要人做埋相同GE野~

EXP
2159 點

試帖勳章 遊戲狂熱勳章 儲蓄勳章 在線勳章 用戶勳章 瑪瑙石勳章 藍寶石勳章 紅寶石勳章 發帖王勳章

好心你啦ALTA 經過今次 你認為仲可以有下一次??
冇機會再有下一次嫁啦 醒下啦ALTA

EXP
130 點
alta 經此一事 以後唔會再玩你代理既game 你可以安心

主打遊戲
星界神話
EXP
71 點
其實係新服D人仲味整好裝
推遲一個星期

主打遊戲
星界神話
EXP
17 點

現在正確說明8/19會更新就算了,就算點(X交叉YZ)都唔會早開更新
現在需要解決的問題有幾個
1. 一堆外掛在遊走各地,副本門外大量,請解決

2. 50lv戰利品正確係有字首加成的,兇烈的字眼,有攻擊,防禦等等能力加成,別騙人說沒有,已快1個月了,請盡快解決

3. 小精靈翅膀的去向???不會給我說沒有了吧???請解決

4. 小屋進出,副本傳送,經常卡住,請解決

我希望8/19的大型更新可以一次解決以上問題,而唔係解釋,我寧可你全日唔開去更新

其他問題有待其他玩家發表,謝謝

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?快速註冊

主打遊戲
幻想神域
EXP
626 點

遊戲狂熱勳章

講真如果唔係申唔到台服 冇人會玩您隻垃圾ALTA代理既GAME 真係癡線

去更新真係咁難?