AGAMES 討論區

快速註冊
搜索
查看: 2229|回復: 7
打印 上一主題 下一主題

[閒聊] GAME 有咩值得留戀? [複製鏈接]

主打遊戲
曙光
EXP
617 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 在線勳章 儲蓄勳章 瑪瑙石勳章 用戶勳章 發帖王勳章

樓主
暑假GAME 敵不過功課,補課加溫習 ((((上班族冇野好講)
一上到GAME 你見到你識個D FD 全部冇上 一個二個 唔係功課就係打其他GAME 仲有咩野可以玩
玩都玩到悶 開65LV 好似 好吸引 但真心想講 好多人退左GAME 上都係比面攞下招待 抽下野 再唔係就係同FD傾下計
65LV 又有幾多人 會升? 到時見到一個二個 唔想玩 一陣又話60裝難出 又貴 個個破產 又唔玩 到時又笑L死((打唔到D人到時又怪GM)

其實講咁多仲有冇人玩 真係唔知 BUT 好多人退左係事實 點搞番旺佢 要GM做野 每次活動 唔講LA 第一日打王怪(打到笑左出來)第二日都好D

隻GAME 仲有D咩 可以玩 請教高手 指點:)
Alta Multimedia - OnlineGames:http://www.alta.hk

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
77 點
唔好講每次活動啦 次次活動DX袋X盒 抽出來D野 廢到XX 無錯XX呀

主打遊戲
幻想神域
EXP
2205 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章 藍寶石勳章 在線勳章 儲蓄勳章 發帖王勳章 友誼之星勳章 瑪瑙石勳章 用戶勳章

「これが夢だとしても、おれにとては大事な毎日だがら」

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
143 點

麻雀勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 用戶勳章 在線勳章 儲蓄勳章

所謂活動 全部都係廢到lag打吾到,d野一d都吾吸引z~~~~~~~~~~仲有 打副都冇野好出 做任又懶了
而家更新後希望多d野玩下

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
98 點
打機就好似D人睇戲聽歌睇動漫咁,打發下時間
中意玩就玩,唔玩就走,就係咁多

EXP
34 點

麻雀勳章 遊戲狂熱勳章 試帖勳章 儲蓄勳章

活動第2日打王怪~ LAG機情況會好D既主要原因係:

第1日有去打既人, 個個即日打完已經拆完蟹~  當中只剩部份人想再去拆多次

主打遊戲
閒閒逛逛
EXP
25 點
D friend 都好似好少玩

主打遊戲
星界神話
EXP
37 點

遊戲狂熱勳章 試帖勳章

剩係識推福袋X_X